DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden startade år 1910 sitt första spa på Fifth Avenue i New York och började även bygga en av världens största globala skönhetsmärken. Under tidigt 1900-tal var det väldigt ovanligt att använda smink och ha ett eget företag på, men det tackar vi Elizabeth Arden för! Shoppa dina favoriter när det gäller kroppsvård och parfymer från Elizabeth Arden, direkt hos oss på Harmoniq!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Elizabeth Arden.

produkter

19 produkter
Visa fler
19 produkter

Om Elizabeth Arden

I dem flesta huvudstäderna runt om i världen så öppnade Elizabeth Red Door salonger på 1930-talet.

Elizabeth tyckte att skönheten inte borde vara en mask av smink utan ett samarbete som är intelligent mellan natur och vetenskap så att man ska kunna utveckla kvinnans naturliga och finaste tillgångar. "Att vara vacker är något som tillhör varje kvinna" var Elizabeths mantra.

Under andra världskriget så tog hon fram kosmetik för kvinnor som tjänstgjorde i militären. År 1946, alltså många år efter hon startat Elizabeth Arden så blev hon en av de första kvinnorna som var med på omslaget av Time Magazine.

Hon var världskänd på grund av hennes helhetssyn till skönhet. Hon uppmuntrade kvinnorna att dricka vatten sa att det var bra att undvika solen. Hon tyckte även att de skulle öva yoga varje dag. Bland världens första foundation och mascara upptäcktes av Elizabeth och dem gjorde succé. Hon är även väldigt känd för att ha skapat foundations som passar till ens hudfärg.

Sedan 2003 ägs Elizabeth Arden av Unilever.

Dofter från Elizabeth Arden

Elizabeth Ardens dofter är framförallt eleganta och glamourösa, och vem vill inte vara det! I Elizabeth Ardens sortiment med parfymer och dofter så hittar du enkelt din nya signaturdoft eller den perfekta presenten till en elegant kvinna.

Kroppsvård från Elizabeth Arden

I Elizabeth Ardens sortiment finns flera härliga produkter inom kroppsvård. Shower gel, body lotion, body cream och deodorant från Elizabeth Arden gör att du får en komplett rutin för din kropp, som dessutom doftar ljuvligt med sina naturliga ingredienser.