Bad

Ni vet känslan av att slänga sig i ett varmt bad efter en lång dag på jobbet eller efter en kall morgon, vi vet! För många är det också viktigt att vara ren och väldoftande, så varför inte skippa duschen en dag och ta ett mysigt bad istället. Under denna kategori hittar du olika produkter för bästa möjliga badupplevelse. En del mjukgör din hud, andra återfuktar och eller lämnar kroppen väldoftande. Välj mellan kroppstvål, badskum, badbomb och mängder med annat!

   produkter

   218 produkter
   Visa fler
   218 produkter

   Badbomb

   Hur slappnar du av efter en hård dags arbete? Naturligtvis i ett härligt avslappnande bad, självklart lyfts hela upplevelsen med en badbomb. Dessa små vardagslyx-bollar innehåller ingredienser som mjukar upp vattnet och får sinnet att slappna av.

   Hur använder man badbomber?

   Ta bara en badbomb och lägg den i badet med varmt vatten. På några sekunder börjar den bubbla och lösa upp sig. Badbomben utsöndrar en behaglig doft och mättar vattnet med helande oljor.

   Badbomben har en positiv effekt på huden. Den är återfuktande och mjukgörande med hjälp av druvkärnolja. Badbomben innehåller även havssaltkristaller och vitamin E.

   Badtiden bör inte överstiga 20 minuter. Under denna tid har naturliga ingredienser tid att uppfylla sitt öde: att lugna eller muntra upp, återfukta och mjuka upp, ge näring med vitaminer. Duscha av kroppen efter badet. 

   Badolja

   För att göra din badupplevelse snäppet lyxigare kan du använda en väldoftande badolja i vattnet. En badolja ger huden rikligt med fukt och mjukgör rejält. Vanliga ingredienser är sheasmör, vitaminer, oljor och växtextrakt.