L300

L300 är ett svenskt företag som fann hemligheten. Hur man kan förbättra huden, med hjälp av huden. Idag är L300 ett väletablerat varumärke med fantastiska produkter och vi förstår varför. Med olika serier av L300 serum, ansiktskrämer och ansiktsrengöring finns det flera effektiva och resultatinriktade produkter att välja på som är anpassade för just din hudtyp.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från L300.

produkter

31 produkter
Visa fler
31 produkter

L300 - Hudvård för alla

L300’s filosofi är att använda samma ämnen i sina produkter som redan finns naturligt i huden för att hålla den spänstig och mjuk. Produkterna har tagits fram tillsammans med hudvårdsexperter och läkemedelsprojekt 300. 

En fantastisk hudvårdsserie

L300 står för ”läkemedelsprojekt 300” och grundades 1980 när dermatologen Gunnar Swanbeck kombinerade produkterna salt och karbamid, vilka visade sig ha en väldigt positiv effekt på huden. Med åren har innehållet i produkterna utvecklats och idag innehåller dem flera andra fuktbindande ämnen som redan finns naturligt i huden.

Sortimentet är brett och erbjuder produkter för alla hudtyper och tillstånd. Oavsett om du har torr, normal, blandad, känslig eller mogen hud så finns en serie för dig!

 

L300 för alla hudtyper 

En serie från L300 som passar alla hudtyper är den lystergivande och fuktbindande serien L300 Vitamin C. Med L300 Glow Boost Face Serum stärker du bland annat hudbarriären och förfinar rynkorna du helst vill glömma och med L300 Instant Glow Day Cream får du en skön dagkräm som bland annat ger lyster och skyddar mot fria radikaler. Ready, set, glow med L300!


L300 med färg och ton

L300 Tinted Moisture Face är en fuktgivande dagkräm som jämnar ut hudtonen och ger huden en naturlig lyster. Den är lätt att applicera och smälter in i huden utan att kännas kladdig eller fet. Foundationen har en mjuk konsistens och ger en naturlig täckning som håller hela dagen. Den innehåller även SPF som skyddar huden mot skadliga UV-strålar. L300 CC Cream är en fuktgivande och näringsgivande CC-creme som jämnar ut hudtonen och ger huden en naturlig lyster. CC-cremen är berikad med ingredienser som gör huden mjuk och smidig.


L300 för män

L300 är ett av de ledande märkena inom hudvård för män. L300 erbjuder ett brett utbud av hudvårdsprodukter för alla hudtyper. Produkterna är utvecklade för att ge bästa möjliga resultat och hålla huden frisk och vacker. L300s hudvårdsprodukter innehåller naturliga ingredienser och är fria från skadliga kemikalier. Ett perfekt val för män!


L300 för känslig hud

L300 har en serie produkter anpassad för dig med känsliga hud. Produkterna är speciellt framtagna för att vara skonsamma mot känslig hud och innehåller endast de mildaste ingredienserna som din hud mår bra av. L300s produkter för känslig hud är sulfatfria och innehåller inga irriterande ämnen. De är dessutom fria från alkohol och parabener. L300s produkter för känslig hud är testade av dermatologer och är skonsamma nog för att användas på även den mest känsliga huden.

 

L300 för mogen hud

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Aging Cream är effektiva och återfuktande ansiktskrämer som återställer fuktbalansen i huden och ger den näring och fukt. Ansiktskrämerna innehåller hyaluronsyra, aloe vera och sheasmör som är naturliga ingredienser som återfuktar och mjukgör huden. Krämerna är lätta att applicera och absorberas snabbt av huden. De har en frisk och krämig konsistens som inte känns kladdig eller fet. Denna hudvårdsserie är speciellt framtagen för att motverka tecken på åldrande hud såsom rynkor, fina linjer och torrhet.


L300 för normal och blandhy

För dig med normal till blandhy har L300 en serie produkter som är lätta och effektiva på din hy och ger ditt ansikte en riktig vitamin-boost! Produkterna är perfekta till din dagliga hudvårdsrutin och skapar de bästa förutsättningarna för din hy att fortsätta stråla. 

 

L300 rengöring

L300 är ett populärt märke när det kommer till ansiktsrengöring! De har ett brett utbud av olika rengöringsprodukter beroende på vad du föredrar som rengöringsmousse eller rengöringsgel. L300 har även ett utbud av rengöringsprodukter för specifika behov som akne eller torr hy.


L300 för torr hud

L300 har hudvårdsserien Intensive Moisture som är speciellt framtagen för torr hud. Produkterna innehåller naturliga ingredienser som återfuktar och mjukgör huden. De innehåller även vitaminer och mineraler som stärker huden och gör den mer elastisk. Det här är en serie som passar alla som har torr hud, oavsett ålder. Produkterna är milda och skonsamma och lämpar sig därför även för känslig hud. Perfekt tycker vi!