Mr Bear Family

Mr Bear Family har ett perfekt utbud för dig med mycket skägg, en stilig mustasch eller både och. Det som utmärker Mr Bear Family är deras kvalitetsmedvetenhet och exklusivt handgjorda skäggprodukter men också att alla deras produkter innehåller naturliga ingredienser som aldrig testas på djur. Du hittar mjukgörande skäggolja, effektivt mustaschvax och Beard Balm som passar alla skäggtyper och som förutom skägget, även tar hand om din hud.  

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Mr Bear Family.

produkter

23 produkter
Visa fler
23 produkter

Historien om Mr Bear Family

Mr Bear Family startade år 2012 i Göteborg av Björn Landén och grundades på idén om att det finns behov av en naturlig produkt som kan användas för att ta hand om ansiktshår. Mr Bear Family var då det första varumärket med naturliga produkter för skäggvård i Sverige. Mr Bear Family har sakta men säkert vuxit under de senaste åren och har i dag ett brett sortiment när det gäller skäggvårdsprodukter. Utöver skäggvård så erbjuder Mr Bear Family också produkter för eftervård av tatueringar. Det är ett nyfiket och innovativt företag som har mycket att bjuda på i framtiden. 

Mr Bear Family's hemlighet

Ingredienserna som används är noggrant utvalda och av hög kvalitet. Mr Bear Family använder naturliga ingredienser och strävar efter att göra produkter som fungerar i symbios med våra kroppar och natur och därför tar de också starkt avstånd från tester på försöksdjur.

I Mr Bear Family's egen produktionsanläggning skapas egna recept där varje burk öppnas, fylls och stängs för hand. Mr Bear Family strävar inte efter att bli världens största varumärke, men däremot att erbjuda världens bästa produkter inom skäggvård.