Maison Margiela

Maison Margiela har lyxiga doftljus och parfymer som bidrar med allt ifrån jordiga och varma dofter som speglar fina höstdagar, till friska och livliga dofter som klär dig till vår och sommar. Parfymerna är feminina eller neutrala med maskulina inslag, vilket skapar det perfekta utbudet av unisex-dofter. Maison Margielas parfymer syftar till att matcha rätt personlighet och tidpunkt med rätt doft, så om du föredrar dofter av Lazy Sundays eller By the Fireplace är helt upp till dig, eller varför inte ha en för varje tillfälle. 

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Maison Margiela.

produkter

40 produkter
Visa fler
40 produkter

Maison Margiela Replica parfym

Replica är en doft- och parfymkollektion från Maison Margiela som lanserades år 2012. Varje parfym är markerad med ursprung och tid, vilket återskapar minnen ur vår personliga historia. Den första doften som lanserades av Margiela var Untitled parfymen, en unisexdoft som passar lika bra på män som kvinnor. Doftkollektionen utstrålar neutralitet, enkelhet och lyxighet. Andra väldigt uppskattade Maison Margiela parfymer är Lazy Sunday Morning och Replica Jazz club, en feminin och en maskulin doft för de som gillar lyx och elegans.

Doftljus från Maison Margiela

Doftljus från Maison Margiela är den perfekta doftspridaren i badrummet eller i hyllan. Maison Margielas dofter fokuserar på nostalgi och att plocka fram personliga minnen från varje människa. Något som är säkert är att du får vilket rum som helst att komma i stämning med ett doftljus från Maison Margiela.