Lyxiga hårvårdsprodukter som gör skillnad för ditt hår! Kérastase är ett varumärke inom hårvård som grundades 1964 i Frankrike av François Dalle. Det ägs idag av det multinationella moderbolaget L'Oréal Group och distribueras exklusivt på utvalda hårsalonger och nätbutiker världen över. Det är känt för att vara ett mer lyxigare varumärke och är idag ledande i flera länder inom de professionella och lyxiga hårvårdssegmenten. Kérastase erbjuder produkter som är av vårdande effekt och som löser de allra svåraste hårproblem och skador.

SENASTE NYTT & POPULÄRT FRÅN KÈRASTASE

Här hittar du dom senaste nyheterna och populära produkter från Kerastase.

Optimera hårvårdsrutinen med Kerastase: En guide till shampoo och seruma

Utforska Kerastase-sortimentet för ett lyxigt hårvårdsupplevelse. Vår guide tar dig igenom det bästa inom Kerastase-hårvård, från deras specialanpassade schampo till deras effektiva serum. Ge ditt hår den omsorg det förtjänar med Kerastase.

Upptäck Kerastase Genesis: din lösning för håravfall och skadat hår

Kämpar du med håravfall eller skadat hår? Kerastase Genesis är din räddning. Upptäck en serie dedikerad till att stärka och återställa ditt hår till sin forna glans. Med Kerastase Genesis får du inte bara ett vackrare hår, du får även förtroendet tillbaka.

Stärk och reparera med Kerastase Resistance: expertvård för skört hår

Håret kämpar med svaghet och skörhet? Kerastase Resistance är svaret. Vår serie är utformad för att ge ditt hår den styrka det behöver för att motstå vardagens påfrestningar. Ge ditt hår en känsla av styrka och motståndskraft med Kerastase Resistance.

Närande hårvård med Kerastase Nutritive: För torrt och fuktfattigt hår

Är ditt hår i behov av intensiv näring? Kerastase Nutritive är lösningen. Vår serie är skapad för att återfukta och återställa torrt och fuktfattigt hår till sin naturliga glans. Ge ditt hår näringen det behöver med Kerastase Nutritive.

Ge ditt hår nytt liv med Kerastase hårolja: naturlig glans och styrka

För en extra dos glans och styrka, prova Kerastase hårolja. Vår unika formula tränger djupt in i håret för att ge näring och styrka från roten till toppen. Upplev det ultimata i glans och hälsa med Kerastase hårolja.

Professionell vård med Kerastase leave in: Friska lockar hela dagen

Lämna inte din hårvård till slumpen. Med Kerastase Leave In-produkter kan du ge ditt hår den vård det förtjänar, varje dag. Våra leave in-produkter är speciellt utformade för att ge näring och skydd utan att tynga ner håret. Ge ditt hår det extra stödet det behöver med Kerastase Leave In.

Fullända din look med Kerastase stylingprodukter: För alla hårtyper

Förvandla ditt hår till en mästerverk med Kerastase stylingprodukter. Oavsett om du vill ha volym, textur eller definition, har Kerastase allt du behöver för att skapa din dröms look. Upplev professionell kvalitet och resultat med Kerastase stylingprodukter.

Få total vård med Kerastase hårvårdsset: skräddarsydd för ditt hår

Förenkla din hårvårdsrutin med Kerastase hårvårdsset. Våra sammansatta kit innehåller allt du behöver för att ta hand om ditt hår på ett skräddarsytt sätt. Uppnå ditt bästa hår någonsin med Kerastase hårvårdsset.

produkter

123 produkter
Visa fler
123 produkter

Kerastase Genesis

Kérastase Genesis är en hårvårdsserie som vänder sig till kvinnor och män som upplever håravfall och/eller torrt och skadat hår. Serien innehåller produkter som är anpassade för att stärka och reparera håret, samtidigt som de bevarar hårets naturliga fuktbalans. Kérastase Genesis är en effektiv och skonsam serie som gör ditt hår friskt och glansigt.

Kerastase inpackningar

Kérastase inpackningar och kurer är ett av de mest effektiva och populära sätten att få vackert hår. De använder sig av de senaste teknikerna och produkterna för att ge dig det bästa möjliga resultatet. Behandlingarna är otroligt skonsamma och anpassas alltid efter ditt hårs individuella behov. Kurerna är fantastiskt effektiva och kommer att ge dig ett vackert, välvårdat och friskt hår. Kérastase inpackningar gör såklart också magi med din hårbotten vilket är perfekt om du sällan tar hand om den.

Kit från Kerastase

Kérastase erbjuder ett flertal olika hårvårdskits som innehåller allt du behöver för att skapa ett vackert och friskt hår. Ett kit innehåller allt från schampo och balsam till inpackningar och hårolja. Varje kit är designat för att möta olika behov som håret har, vilket gör det enkelt att hitta ett kit som passar din hårtyp! Dessutom är ett kit från Kérastase en otrolig gåva att ge bort till en hårfantast.

Schampo och balsam från Kerastase 

Kérastase är ett franskt varumärke som erbjuder professionella hårvårdsprodukter. Deras schampo och balsam är anpassade för olika hårtyper och är avsedda att ge näring och förstärka håret. Schampot innehåller en unik blandning av ingredienser som ger näring åt hårbotten och håret. Balsamet innehåller en blandning av växtoljor och proteiner som ger näring åt håret och gör det mjukt och lätt att reda ut. Kérastase schampo och balsam är särskilt effektiva på torrt och skadat hår. Spana in sortimentet och upptäck vilka produkter som är anpassade för ditt hår!


Stylingprodukter från Kerastase

Kérastase har ett stort utbud av olika stylingprodukter för alla hårtyper. De har produkter för fett hår, torrt hår, normalt hår och även känsligt hår. Kérastase erbjuder flera olika hårstylingprodukter som hjälper dig att skapa den look du önskar. Kérastase har allt du behöver för att ge ditt hår den bästa vården och få det att se friskt och glansigt ut. Perfektion!