DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

Kerastase

Lyxiga hårvårdsprodukter som gör skillnad för ditt hår! Kérastase är ett varumärke inom hårvård som grundades 1964 i Frankrike av François Dalle. Det ägs idag av det multinationella moderbolaget L'Oréal Group och distribueras exklusivt på utvalda hårsalonger och nätbutiker världen över. Det är känt för att vara ett mer lyxigare varumärke och är idag ledande i flera länder inom de professionella och lyxiga hårvårdssegmenten. Kérastase erbjuder produkter som är av vårdande effekt och som löser de allra svåraste hårproblem och skador.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Kerastase.

produkter

121 produkter
Visa fler
121 produkter

Kerastase Genesis

Kérastase Genesis är en hårvårdsserie som vänder sig till kvinnor och män som upplever håravfall och/eller torrt och skadat hår. Serien innehåller produkter som är anpassade för att stärka och reparera håret, samtidigt som de bevarar hårets naturliga fuktbalans. Kérastase Genesis är en effektiv och skonsam serie som gör ditt hår friskt och glansigt.

Kerastase inpackningar

Kérastase inpackningar och kurer är ett av de mest effektiva och populära sätten att få vackert hår. De använder sig av de senaste teknikerna och produkterna för att ge dig det bästa möjliga resultatet. Behandlingarna är otroligt skonsamma och anpassas alltid efter ditt hårs individuella behov. Kurerna är fantastiskt effektiva och kommer att ge dig ett vackert, välvårdat och friskt hår. Kérastase inpackningar gör såklart också magi med din hårbotten vilket är perfekt om du sällan tar hand om den.

Kit från Kerastase

Kérastase erbjuder ett flertal olika hårvårdskits som innehåller allt du behöver för att skapa ett vackert och friskt hår. Ett kit innehåller allt från schampo och balsam till inpackningar och hårolja. Varje kit är designat för att möta olika behov som håret har, vilket gör det enkelt att hitta ett kit som passar din hårtyp! Dessutom är ett kit från Kérastase en otrolig gåva att ge bort till en hårfantast.

Schampo och balsam från Kerastase 

Kérastase är ett franskt varumärke som erbjuder professionella hårvårdsprodukter. Deras schampo och balsam är anpassade för olika hårtyper och är avsedda att ge näring och förstärka håret. Schampot innehåller en unik blandning av ingredienser som ger näring åt hårbotten och håret. Balsamet innehåller en blandning av växtoljor och proteiner som ger näring åt håret och gör det mjukt och lätt att reda ut. Kérastase schampo och balsam är särskilt effektiva på torrt och skadat hår. Spana in sortimentet och upptäck vilka produkter som är anpassade för ditt hår!


Stylingprodukter från Kerastase

Kérastase har ett stort utbud av olika stylingprodukter för alla hårtyper. De har produkter för fett hår, torrt hår, normalt hår och även känsligt hår. Kérastase erbjuder flera olika hårstylingprodukter som hjälper dig att skapa den look du önskar. Kérastase har allt du behöver för att ge ditt hår den bästa vården och få det att se friskt och glansigt ut. Perfektion!