Styling

Du har säkert hört uttrycket ’’bad hair day’’. Nu slipper du uttrycket och kan låta varje dag vara en bra hårdag istället! Hollywood-lockar, rakt, vågigt eller kanske en tuffare look med krulligt hår? Här hos oss hittar du massor av stylingprodukter för håret beroende på vad du söker och vilka resultat du vill uppnå. 

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

  Mer om hÅR

  5 enkla frisyrer på 5 minuter

  5 enkla frisyrer på 5 minuter

  Slipp stressiga morgnar med 5 enkla frisyrer som förutom att de är otroligt fina i all sin enkelhet, också bara tar 5 minuter av din tid!


  Läs mer
  5 vardagsfrisyrer som tar mindre än 10 minuter att göra

  5 vardagsfrisyrer som tar mindre än 10 minuter ...

  Styling Håraccessoarer

  Nytt år och nya hårtrender! Du kanske vill inleda året med en helt ny frisyr eller förnya dig själv efter ett breakup? Oavsett vad så finns det ...
  Läs mer

  Guide: Frisyrer till olika ansiktsformer

  Guide: Frisyrer till olika ansiktsformer

  Styling Värmeverktyg

  Det finns olika typer av frisyrer som passar till olika typer av ansiktsformer och i slutändan så handlar det om att skapa harmoni och framhäva ...
  Läs mer

  Så lyckas du med lockarna på ett mellanlångt hår

  Så lyckas du med lockarna på ett mellanlångt hår

  Ghd

  Lockigt hår är inte bara för långa frisyrer - här kommer en guide hur du med kort hår fixar de perfekta lockarna med platt eller locktång!


  Läs mer

  TOPPLISTA

   produkter

   561 produkter
   Visa fler
   561 produkter

   Såhär lyckas du med din styling!

   Vi kan hårvård och här kommer 3 snabba tips för en lyckad styling och en perfekt hårdag!

   1. Värmeskydd
   Kom ihåg att alltid använda ett värmeskydd innan håret utsätts för ett värmeverktyg. Värme kan skada håret och slita mycket mer än nödvändigt. Du kan välja mellan spray, kräm, olja med mera. Det är även vanligt att värmeskydd har egenskaper som underlättar din styling. 

   2. Hårmousse
   Applicera en volymgivande hårmousse i fuktigt hår vid hårrötterna innan du fönar håret torrt. På så sätt får du en lyxig volym och mer karaktär i håret.

   3. Låt håret svalna
   Har du lockat håret så bör du vänta med att röra eller borsta lockarna, låt de svalna helt. När håret svalnat är lockarna ”låsta” och håller hela dagen. Borstar du ut en nylockad lock när den är varm, låser sig håret när locken är utdragen och hängig. Du kan även föna med kalluft för att påskynda processen.