JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Elie Saab

Elie Saab har inte varit på parfym-marknaden länge men när han släppte sin första parfym "Le parfum" år 2011 slog den igenom direkt och blev en hit! Doften är blommig och doftar precis som en söt sommardag och finns på här på Harmoniq!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Elie Saab.

produkter

21 produkter
Visa fler
21 produkter

Om Elie Saab

Elie Saab föddes år 1964 i Beirut, Libanon och är den äldsta sonen i sin familj. Saab är en självlärd modeskapare som började sy redan som barn. Vid 8 år var hans uppmärksamhet redan riktad mot modevärlden. Han brukade klippa ut mönsterpapper av tidningspapper och letade ständigt efter spets i hans mors garderob. Han kände redan då att han blev inspirerad av skönheten hos en kvinna.

Som 17-åring flyttade han till Paris för att studera mode och återvände sedan till Beirut för att jobba på hans första kollektion. Ett år senare, år 1982, hade han ett team med 15 anställda. Hans nisch var brudklänningar och han gjorde klänningar på dyra tyger, spets, broderier, pärlor, kristaller och silke. Ryktet om hans skicklighet spreds snabbt och högt satta kvinnor började beundra hans arbete.