H1

CLINICCARE representerar avancerad och professionell hudvård med en kompakt men effektiv produktlinje som håller högsta kvalitet och imponerande koncentrationer av aktiva ingredienser. En av nyckelingredienserna i samtliga produkter är lågmolekylär hyaluronsyra, som spelar en central roll för att ge huden en djup och långvarig återfuktningseffekt.

Det omfattande sortimentet är uppdelat i tre serier med olika inriktningar för att möta varje individuell behov. Oavsett om det handlar om att förebygga ålderstecken, lösa specifika hudproblem eller helt enkelt vårda och bevara hudens naturliga skönhet, erbjuder CLINICCARE en enkel och effektiv hudvårdsrutin. Från rengöring och toner till essenser och fuktcremer, dessa produkter arbetar tillsammans för att vårda och främja hudhälsa på alla nivåer. CLINICCARE är synonymt med högpresterande hudvård som inte kompromissar med kvaliteten.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Cliniccare.

produkter

27 produkter
Visa fler
27 produkter

Vad passar mig?

Det finns en hel drös av fantastiska hudvårdsprodukter från Cliniccare, såklart passar vissa dig bättre än andra. Vi hjälper dig att reda ut vilken serie från Cliniccare som du ska satsa på!

 

REFRESH

Produkter för alla hudtyper som stimulerar cellförnyelsen, hjälper till att förbättra hudens fasthet och ger djup återfuktning. Här hittar du bland mycket annat en hög halt hyaluronsyra som ger uppstramande effekt på huden. Serien passar alla hudtyper, men framför allt lämplig för en mogen, förtida åldrad, torr och trött hud.

 

GLOW

Produkter som främjar cellomsättningen, hjälper till att minimera hyperpigmenteringar och ger huden ny lyster. Ingredienser arbutin, mullbärsextrakt och peptider jämnar ut en ojämn hudton och förbättrar hudens spänst. Serien passar en solskadad, pigmenterad, fuktfattig och glåmig hud.

 

PURE

Behandla tilltäpptheter, rodnad och inflammationer med balanserande produkter, bland annat innehållandes betaglukan, som främjar hudens immunförsvar och niacinamid som reparerar hudbarriären samt minimerar stora porer. Serien passar främst en normal till fet, känslig, acnebenägen och stressad hud.

 

Cliniccare ansiktsmasker

Cliniccare Egf Glow mask gör att orolig hud känns lugnare och yngre samt ger fukt och framför allt lindring under lång tid. Du känner effekten redan inom 15 – 20 minuter. Masken passar alla hudtyper, men är särskilt anpassad för mycket inflammerad hud utan du behöver vara orolig för att den redan problematiska huden ska må sämre.

Cliniccare Egf Pure mask gör att huden känns lugnare och yngre och motverkar samtidigt långvarigt pigmentering och uppkomsten av rynkor. Du känner effekten redan inom 15 – 20 minuter. Masken passar alla hudtyper, men är särskilt anpassad för hud som är mycket pigmenterad och känslig hud utan att du behöver vara orolig för att den redan problematiska huden ska må sämre.

Cliniccare Egf Refresh Tight mask lugnar, förnyar och återfuktar huden samt motverkar rynkor. Den piggar upp huden och motverkar åldrande. Musklerna slappnar av och huden stramas åt och känns friskare. Du känner effekten redan inom 15 – 20 minuter.

 

Cliniccare serum

Cliniccare X3M Egf Glow Serum motverkar åldrande, pigmentering och gör att huden känns yngre samtidigt som det återfuktar huden och gör den vacker.

Egenskaper:

Huden får en antioxidativ, närande och lugnande effekt genom att det stoppar hudens åldrande och minskar pigmentering samtidigt som hudens barriärer och möjlighet att behålla vatten förstärks. Sönderstressad hud som har utsätts för mycket sol kan kännas trött och trist, men piggas upp av detta serum. Det bidrar till en kraftfull stimulans av hudceller och nybildande av kollagen, minskar effekterna av ultraviolett strålning på celler och DNA, neutraliserar reaktiva syreformer, förebygger lipidperoxidation och åldring av huden och minskar tyrosinasaktivitet och melaninbildning.

 

Cliniccare essence 

CLINICCARE X3M EGF PURE ESSENCE 

Högberikad essens för att lugna orolig hud (akne). Denna essens innehåller bland annat grönt te, som har förmågan att desinficera och dämpa inflammationer, det kommer att bidra till att förebygga acne och andra hudproblem. Hyaluronsyra (små molekyl ) och naturliga växtextrakt gör huden smidigare, väl hydrerad och ger den massor med väl behövd fukt.

CLINICCARE X3M EGF GLOW ESSENCE 

Särskild anti-pigment essens för en bländande klar hud. Har en utmärkt effekt på cellaktivering, antioxidant, och tyrosinashämning, Jeju apelsin, berikad Arbutin och Mulberry bark extrakt, löser hudproblem som melasma och bruna fläckar. Den har en särskild formel, som utvecklats av vår forskargrupp, som kommer att förhindra pigmentering och melaninbildning. Detta berikade och mycket fuktgivande essens kommer att ge dig en långvarigt väl hydrerad hud.

CLINICCARE X3M EGF REFRESH ESSENCE 

Denna essens lugnar, återfuktar och föryngrar även den mest känsliga hud. Hyaluronsyra (små molekyl) ger huden djup fukt, och återställer skadad hud. Det finns speciella ingredienser i denna essens, som skyddar huden mot olika inflammationer, samt lugnar även den mest känsliga hud som skadats av stress eller yttre stimuli.

Enkelt och målinriktat

Varje produkt är omsorgsfullt sammansatt och beprövad och alla anspråk är baserade på publicerad vetenskaplig litteratur. Fokus ligger på enkelhet och effektivitet - genom att öka fukthalten (hyaluronsyra) och mängden protein (EGF) i huden så bromsas utvecklingen av ålderstecken. I kombination med ingredienser och formuleringar som adresserar inflammation och skadade hudceller kan huden hållas hälsosam och yngre längre.

Effekter

CLINICCARE är ett högteknologiskt cosmeceutical med omedelbara och synliga effekter. Globalt patenterade komplex av hyaluronsyra som är många tusen gånger mindre än vanliga molekyler och kan tränga djupt in i huden för att återfukta och föryngra inifrån. Särskilda formler ger enastående resultat på grund av en unik kombination av mycket effektiva och aktiva ingredienserna . CLINICCARE använder sig av state-of-the-art-teknik för att säkerställa högsta möjliga säkerhet och hygien. Alla CLINICCARE hudvårdsprodukter är utformade för att ge långvarig djup återfuktning av huden.

 

CLINICCARE professionella hudvårdsserier

Låg molekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE hudvård. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och -syntes. Det skyddar cellimmunitet och hjälper att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt - upp till 1000 gånger vikten av syran själv. Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av nivåerna av hyaluronsyra, som tyvärr minskar när du åldras. Detta gör huden mer känslig och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras . Det är därför det är så viktigt att inkludera hyaluronsyra i anti-aging formler.