DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

Calvin Klein

Calvin Kleins produkter blev snabbt en tidlös klassiker i hela världen och de magiska parfymerna är inget undantag. Calvin Klein var även ett av de första varumärkena som visade upp unisex-dofter. Hos Harmoniq hittar du flera favoriter från Calvin Klein när det kommer till parfymer för både herr, dam och unisex!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Calvin Klein.

produkter

56 produkter
Visa fler
56 produkter

Om Calvin Klein

Richard Klein heter den man som skapat Calvin Klein märket. Han föddes 19 november 1942 i Bronx, New York. Han är en modedesigner och startade Calvin Klein år 1968.

Märket är en av världens mest ledande fashion märken och de har kollektioner så som Calvin Klein Collection, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein underkläder och Calvin Klein Platinum. Sedan har dem även massor med olika produkter under de märkena. Det är tillexempel produkter som sportkläder, badkläder, golf kläder, utomhuskläder och parfymer. Sportkläderna, klassiska kavajer och även underkläder till kollektionen för kvinnor la Richard till år 1971 till och i slutet på 1970 talet så la Calvin Klein även till parfymerna och kosmetik.

Calvin Klein dam

Calvin Klein har damparfymer som passar alla som vill åt en fräsch känsla med toner av ren och skär sommar. Kashmir, havssalt, mysk, granatäpple och blommor är några vanliga noter i Calvin Kleins damparfymer. Doftkombinationerna som Calvin Klein trollar fram är helt magiska!

Calvin Klein herr

Calvin Klein har flera populära herrparfymer i sortimentet och dessutom tillhörande deodoranter som är perfekta till din morgonrutin eller efter träningen. Testa storfavoriten Calvin Klein Obsessed som håller till i den orientaliska doftfamiljen med toner av trä, vanilj, läder och grapefrukt!

Calvin Klein unisex

Calvin Klein erbjuder inte enbart damparfymer och herrparfymer, även unisex-parfymer! Calvin Kleins unisex-parfymer är ofta fruktiga, fräscha och sportiga. Faktum är att dessa är världskända och vi förstår varför. Om du söker en somrig doft som passar till alla tillfällen så är det här rätt kategori för dig.