Calvin Klein

Calvin Klein, det ikoniska modehuset, är synonymt med tidlös elegans och modern stil. Grundat i New York City på 1960-talet av den visionära designern Calvin Klein själv, har detta modeimperium blivit en global ledare inom modevärlden.

Calvin Kleins signaturstil är enkelhet, renhet och raffinerad minimalism. Med en skarp och innovativ designfilosofi har de skapat kläder som hyllar den mänskliga formen och framhäver skönheten i det enkla. Varumärket är känt för sina ikoniska denimplagg, eleganta underkläder, och en bred kollektion av mode för både män och kvinnor.

Calvin Kleins dofter är också legendariska och representerar den perfekta balansen mellan fräschhet och sensualitet. Deras parfymer har blivit ikoner inom skönhetsbranschen och fortsätter att förföra med sina unika doftkompositioner.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Calvin Klein.

produkter

62 produkter
Visa fler
62 produkter

Om Calvin Klein

Richard Klein heter den man som skapat Calvin Klein märket. Han föddes 19 november 1942 i Bronx, New York. Han är en modedesigner och startade Calvin Klein år 1968.

Märket är en av världens mest ledande fashion märken och de har kollektioner så som Calvin Klein Collection, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein underkläder och Calvin Klein Platinum. Sedan har dem även massor med olika produkter under de märkena. Det är tillexempel produkter som sportkläder, badkläder, golf kläder, utomhuskläder och parfymer. Sportkläderna, klassiska kavajer och även underkläder till kollektionen för kvinnor la Richard till år 1971 till och i slutet på 1970 talet så la Calvin Klein även till parfymerna och kosmetik.

Calvin Klein dam

Calvin Klein har damparfymer som passar alla som vill åt en fräsch känsla med toner av ren och skär sommar. Kashmir, havssalt, mysk, granatäpple och blommor är några vanliga noter i Calvin Kleins damparfymer. Doftkombinationerna som Calvin Klein trollar fram är helt magiska!

Calvin Klein herr

Calvin Klein har flera populära herrparfymer i sortimentet och dessutom tillhörande deodoranter som är perfekta till din morgonrutin eller efter träningen. Testa storfavoriten Calvin Klein Obsessed som håller till i den orientaliska doftfamiljen med toner av trä, vanilj, läder och grapefrukt!

Calvin Klein unisex

Calvin Klein erbjuder inte enbart damparfymer och herrparfymer, även unisex-parfymer! Calvin Kleins unisex-parfymer är ofta fruktiga, fräscha och sportiga. Faktum är att dessa är världskända och vi förstår varför. Om du söker en somrig doft som passar till alla tillfällen så är det här rätt kategori för dig.