Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez är ett stilfullt, sofistikerat och elegant varumärke med ett stort fokus på design i kombination med magiska dofter. Narciso Rodriguez parfymer framhäver sensualitet och mystik i både herrparfymer och damparfymer och är hyllat för sina djupa och intensiva dofter. Oavsett om man söker en ny signaturdoft eller parfymer för olika tillfällen så har Narciso Rodriguez det perfekta sortimentet för att hitta rätt doft. 

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Narciso Rodriguez.

produkter

19 produkter
Visa fler
19 produkter

Vem är Narciso Rodriguez?

Narciso Rodriguez är en amerikansk modedesigner som blev internationellt känd 1996 när han skapade bröllopsklänningen åt sin vän Carolyn Bessette när hon gifte sig med John F. Kennedy, Jr. Därefter lanserade Rodriguez sitt eget märke, Narciso Rodriguez. Narciso Rodriguez själv beskriver sitt varumärke som designat, rent, precist, sensuellt, modernt, klassiskt, användbart, elegant, sofistikerat och livfullt. 

Narciso 

Narciso är en kollektion damparfymer som förmedlar kvinnors förföriska makt, tidlösa kvinnlighet och självsäkerhet. Parfymerna kännetecknas av sina djupa, förföriska och intensiva dofter som kombineras till magiska doftupplevelser. 

Narciso Rodriguez damparfymer

Det som utmärker Narciso Rodriguez sortiment av damparfymer är alla djupa, intensiva och magiska dofter som förstärker kvinnligheten och mystiken. Några av de kvinnliga damparfymerna som inte går att få nog av är bland annat Narciso Poudrée, Narciso Rodriguez for her Pure Musc och Musc Noir. Narciso Rodriguez for her är en kollektion damparfymer som framhäver den kvinnliga sensualiteten och skönheten. Det är djupa och intensiva dofter som man inte får nog av.


Narciso Rodriguez herrparfymer

Narciso Rodriguez har en rad herrparfymer som utstrålar värme och erotik med förföriska toner av viol och en hint av bärnsten. Narciso Rodriguez for him är klassiskt intensiva dofter som är tidlösa och bör finnas i varje mans parfymskåp.