Vattenfast Mascara

Vattenfast mascara är för gråtfester och blöta kvällar (eller dagar). Du vill helst inte stå där oförberedd när ögonen vattnas av tårar, svett eller regn, så det är lika bra att alltid använda en vattenfast mascara som inte försvinner och ger ett mer hållbart resultat under hela dagen. Med varmt vatten eller rätt rengöring så är det inte heller speciellt krångligt att tvätta bort den när du har fått nog. Mer vattenfast mascara åt folket!

  TOPPFAVORITER

   produkter

   18 produkter
   Visa fler
   18 produkter

   Vattenfasta mascaror för olika tillfällen

   Vi kan inte tala nog om hur bra vattenfasta mascaror är! Istället för att mascaran smetar ut sig under dagen så får du en otroligt hållbar ögonsminkning som inte viker sig för nåt. Här är några tillfällen som vattenfast mascara gör sig som bäst.

   Träningen

   När du tränar vill du kanske inte ha smink, men om du kommer direkt från jobbet så är det absolut enklast att ha en vattenfast mascara som inte smetar ut sig under träningen när du svettas. 

   Festkvällen

   Om du sminkar dig på eftermiddagen och planerar för en hel festkväll så är det nästan 12 timmar som sminket ska hålla, vilket stället höga krav på din mascara! Då är det bäst att vara på säkra sidan och ta en vattenfast mascara. 

   Sminkborttagning för vattenfasta mascaror

   Låt inte oron över att inte få bort din vattenfasta mascara stoppa dig från att använda den! Det finns mängder med grymma removers som hjälper dig. Top Secrets Eye and Lip från YSL och Skin Active Face Eye Make-up Remover från Garnier är två removers som gjorda för vattenfasta mascaror!