Hairtalk

 Du har säkert hört talas om populära HåRikonen "Hairtalk by emelie", det är lite utav ett kvitto på hur uppskattat hairtalk faktiskt är. Hairtalks produkter är framtagna för att vårda och skydda ditt hår och din hårförlängning från hairtalk. Med hjälp av specialframtagna produkter från Hairtalk kommer din hårförlängning att hålla i flera omsättningar. Se utbudet som hairtalk shampoo, hairtalk conditioner och mycket mer här på Harmoniq!

 

 

Hairtalk

så får du tjockare & friskare hår

Läs hur

Hairtalkhairtalk by emelie

om hårikonen hairtalk by emelie

LÄS OM

Hårvård från hairtalk

Hairtalk Upptäck hairtalks hårvård

Att ta hand om håret och dina hårförlängningar från Hairtalk är avgörande för att upprätthålla dess skönhet och vitalitet. Hairtalk erbjuder en mängd innovativa produkter som hjälper dig att uppnå det hår du alltid drömt om. 

produkter

8 produkter
Visa fler
8 produkter

Hairtalk - produkter och skötsel

Glöm inte att ta hand om ditt hår och dina extensions. Hairtalk Extensions är behandlade och behöver fukt för att hålla sig glansigt och fräscht länge.

Hairtalk Schampo – Ett fuktgivande och rengörande schampo som även rengör Hairtalk fästen.

Hairtalk Conditioner Spray – Ett värmeskyddande spray som även ger värmeskydd.

Hairtalk Repair Creme – Fuktgivande och vårdande inpackning. Används gärna en gång i veckan.

Hairtalk Detangler Spray – Riktigt bra spray som reder ut trassligt hår.

 

Vilket schampo till Hairtalk?

Vi rekommenderar att man använder Hairtalk-produkter så som schampo och balsam om man har deras fantastiska extensions i håret. Deras produkter är speciellt framtagna att vårda både ditt eget hår men också din hårförlängning på bästa sätt.