LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Skin1004

SKIN1004 är dedikerade till att låta dig utforska din bästa hud med hjälp av naturens renhet. Sedan 2016 har de konsekvent använt centella asiatica som sin huvudingrediens och hämtat den från Madagaskar. Märket är engagerat i att erbjuda ren hudvård som är naturlig i sitt ursprung. Deras grundläggande princip är att allt som påverkar huden måste vara av hög renhet.

VAD SOM TRENDAR FRÅN SKIN1004

Inga produkter hittades

produkter

0 produkt

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visa fler
0 produkt

Om SKIN1004

SKIN1004 är ett varumärke som har blomstrat och fått världsomspännande erkännande för sina nyskapande produkter. Deras främsta inriktning har varit att skapa produkter av högsta kvalitet med hjälp av den omtyckta ingrediensen "Centella". Denna ingrediens har bevisats stärka huden, ge rikligt med fukt och lindra rodnad, vilket har bidragit till deras framgång på den globala scenen.

Allt om populära SKIN1004 Centella Ampoule

Detta högeffektiva serum är utformat för att vårda en skadad och irriterad hudbarriär på ett optimalt sätt. SKIN1004 serum är utvecklat för att återuppbygga hudens barriär och balansera olje- och fuktnivåerna, vilket resulterar i en idealisk fukthalt utan att huden känns varken för torr eller för fet.

Madagascar Centella Ampoule innehåller 100 % extrakt från Centella Asiatica från Madagaskar. Detta extrakt är känt för att återfukta, vårda och stärka hudens barriär, vilket resulterar i en frisk och strålande hud. Centella Asiatica, en ört från Asien, är känd för sina antiinflammatoriska egenskaper och är en vanlig ingrediens för att behandla hudproblem som irritation, orenheter och rodnad. Dessutom har Centella Asiatica en fuktgivande effekt och är rik på antioxidanter och aminosyror. Forskning har också visat dess förmåga att stärka hudens barriär och minska synliga tecken på solskador.

Detta serum är lämpligt för alla hudtyper och är särskilt fördelaktigt för dem som vill hantera en svag och irriterad hudbarriär.

Allt om populära SKIN1004 sunscreen

Detta är en återfuktande solkräm med ett fysiskt solskydd (SPF30). Produkten är berikad med Centella Asiatica, en asiatisk ört med bevisade egenskaper som reducerar rodnad, stärker hudbarriären och agerar som en antioxidant. Det innebär att utöver dess solskyddande funktion, hjälper denna solkräm även till att vårda huden och göra den mer motståndskraftig mot åldrande tecken.

Konsistensen av denna solkräm är krämig men inte fet. Därför är den populär bland många hudtyper och kan användas som en allmän dagkräm. Trots sin snabba absorption ger denna solkräm riklig fukt till huden.

Allt om populära SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream

 

Detta är en unik gelkräm som hjälper till att behandla en försvagad hudbarriär med hjälp av centella asiatica och ceramider.

Madagascar Centella Soothing Cream är en gelbaserad version av deras populära Madagascar Centella Cream. Den innehåller också centella asiatica, en ört känd för sina lugnande, vårdande och antiinflammatoriska egenskaper. Centella asiatica används ofta för att vårda och lugna irriterad, oren, känslig eller röd hud. Dessutom har centella asiatica en återfuktande effekt och tillför antioxidanter och aminosyror till huden.

Det som gör denna gelkräm speciell är att den även är berikad med fyra olika typer av ceramider. Ceramider förekommer naturligt i huden men minskar med åldern, vilket kan orsaka slapphet i huden. Genom att använda ceramider kan huden bli mer elastisk och mjuk. De hjälper också till att bygga upp och stärka hudens barriär, vilket gör dem till en mångsidig ingrediens som är särskilt användbar om din hudbarriär är skadad eller om du vill minska tecken på åldrande.

Allt om populära SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Intense Ampoule

Detta är ett serum som syftar till att förstärka och reparera din hudbarriär, särskilt för att minska problem med irriterad och känslig hud. Serumet, Madagascar Centella Probio-Cica Intense Ampoule, innehåller fermenterad Centella Asiatica. Den här ingrediensen har egenskaper som är fuktgivande och närande, vilket hjälper till att stärka hudbarriären. Dessutom är Centella Asiatica känd för sina lugnande och läkande egenskaper, som kan minska irritation, rodnad och fläckar på huden. Serumet är också rikt på Ceramide NP, vilket bidrar till att stärka hudbarriären. Dessutom innehåller det botaniska oljor som bidrar till att förhindra att huden torkar ut och ökar hudens förmåga att behålla fukt.