TOM FORD

Tom Fords dofter är en hyllning till lyx och förförisk elegans. Varje parfym i Tom Fords kollektion är skapad med noggrant utvalda ingredienser och uttrycker en kompromisslös vision om sofistikering.

Tom Ford förkroppsligar en unik syn på skönhet och stil, vilket återspeglas i dofterna som tolkar en bred palett av doftnoter med hjälp av skickliga parfymörers kreativitet. Från sensuella orientaliska dofter till fräscha och blommiga ackord, finns det en doft för att passa varje individ och tillfälle. Tom Fords dofter är utformade för att avslöja varje persons unika skönhet och utstråla en tidlös elegans. 

"Good manners and good cologne is what transforms the man into a gentleman!"

– TOM FORD

EXPLORE THE PRODUCTS

Här hittar du toppfavoriterna från Tom Ford.

produkter

36 produkter
Visa fler
36 produkter

 

 

 

 

Tom Ford Parfym: En Signaturdoft för den Moderna Individen

Tom Ford är mer än bara ett namn - det är en symbol för sofistikerad lyx och tidlös elegans. Tom Fords Parfymer inom signature kollektionen är ingen undantag. Varje doft i denna kollektion är unik, men alla delar samma höga kvalitet och omsorg om detaljer.

Tom Ford Parfym: En Unik Doftupplevelse

Tom Ford Parfym är mer än bara en doft - det är en upplevelse. Varje parfym i denna signaturkollektion är skapad med omsorg och precision, vilket resulterar i en doft som är lika unik som den person som bär den. Från de rika, djupa tonerna i Black Orchid till den ljusa, friska doften av Neroli Portofino, finns det en Tom Ford Parfym för varje smak och tillfälle.

Varje Tom Ford Parfym är en hyllning till de finaste ingredienserna och parfymkonstens mästerskap. De är skapade för att väcka känslor och skapa minnen, vilket gör varje doft till en intim del av den person som bär den. Oavsett om du väljer den mystiska och förföriska Noir eller den djärva och maskulina Ombré Leather, kommer du att uppleva en doft som är lika unik och individuell som du är.

Tom Ford Parfym är inte bara en doft - det är en del av din identitet. Det är en uttrycksfull och personlig accessoar som kan förändra hur du känner dig och hur andra ser dig. Oavsett vilken doft du väljer, kommer du att upptäcka att en Tom Ford Parfym är mer än bara en parfym - det är en unik doftupplevelse.

Vad gör Tom Ford Parfym speciell?

Tom Ford Parfym är mer än bara en doft - det är en upplevelse. Varje parfym i denna signaturkollektion är skapad med omsorg och precision, vilket resulterar i en doft som är lika unik som den person som bär den. Från de rika, djupa tonerna i Oud Wood till den ljusa, friska doften av Neroli Portofino, finns det en Tom Ford Parfym för varje smak och tillfälle.

Hur väljer man rätt Tom Ford Parfym?

Tips för att välja din perfekta doft

Att välja rätt parfym kan vara en utmaning, men med några enkla tips kan du hitta din perfekta doft. Först och främst, tänk på vilka dofter du dras till. Är du en fan av söta, blommiga dofter, eller föredrar du något mer kryddigt och jordnära? Tom Ford Parfym erbjuder en rad olika dofter, så du är säker på att hitta något som passar din personliga stil.

Är Tom Ford Parfym värt priset?

Tom Ford Parfym är en investering i kvalitet och lyx. Varje doft är skapad med de finaste ingredienserna och presenteras i en elegant flaska som är lika vacker att se på som den är att använda. Medan priset kan vara högre än andra parfymer på marknaden, är den unika doftupplevelsen och den långvariga doften väl värd investeringen.

Hur länge varar doften av Tom Ford Parfym?

Varaktigheten av en parfym kan variera beroende på många faktorer, inklusive din hudtyp och de specifika noterna i parfymen. Generellt sett är Tom Ford Parfymer kända för sin långvariga doft, med många användare som rapporterar att doften varar hela dagen. För bästa resultat, applicera parfymen på pulspunkter som handleder och hals för att maximera doftens livslängd.

Passar Tom Fords dofter kvinnor eller män?

Tom Ford är känd för att skapa dofter som utmanar traditionella könsnormer, och hans parfymer är inget undantag. Varje doft är utformad för att passa alla, oavsett kön, vilket gör dem till ett perfekt val för den moderna individen. Black Orchid är en av de mest ikoniska dofterna i Tom Fords kollektion. Denna parfym är djärv och förförisk, med noter av svart orkidé, patchouli och vanilj. Den är lika tilltalande för män som för kvinnor, vilket gör den till en verkligt unisex doft. Ombré Leather är en annan populär doft, känd för sina rika, läderaktiga noter. Denna doft är djärv och maskulin, men den har också en mjukhet som gör den tilltalande för kvinnor. Noir och Noir Extreme är två dofter som är lika mystiska som de är förföriska. Noir har noter av bergamott och svartpeppar, medan Noir Extreme tar det ett steg längre med noter av saffran och kardemumma. Båda dessa dofter är utformade för att vara unisex, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla. Slutligen är Costa Azzurra en doft som fångar essensen av Medelhavet. Med noter av cypress, citron och aromatiska örter, är denna doft lika fräsch och inbjudande för kvinnor som för män.