take over
take over

LA Bruket
LA Bruket

L:A Bruket - En närproducerad och naturlig hudvård med fantastiska egenskaper. 

Lilla bruket finner inspiration ifrån naturliga och ekologiska ingredienser för att skapa en enastående och egendomlig upplevelse. Grundarens Monica Kylens vision är att produkterna i grund och botten skall göra en väsentlig skillnad. Monica är en utbildad keramikkonstnär som önskade skapa hudvård av behov. Hennes intresse av keramik och design gav idéer och mål att skapa produkter av både kvalitet och design. Detta var inget som fanns på marknaden och det var så allt började. Hon hade svårt att hitta produkter som uppfyllde hennes krav då hon önskade ha produkter som både kunde vara välgörande men även vackra och ekologiska. När detta inte fanns valde hon att skapa egna, för att få produkter av kvalitet med välgörande egenskaper. Därför presenteras alla produkter på ett designrikt sätt samtidigt som de värnar för miljön.

Lilla bruket arbetar endast med de bästa ingredienserna ifrån naturen vilket skapar en känsla av relation till naturen. Lilla bruket tillverkar fantastiska hudvårdartiklar för hela kroppen men även produkter som passar till hemmet för att skapa en lugnande och inspirerande känsla ifrån naturen. Produkterna är av hög kvalitet och gör de trista vardagsrutinerna till stunder att längta efter. Små stunder som fylls av välbefinnande och lyx istället för stress och uttråkning. Tack vare Lilla Brukets nära samband till naturen hålls alla industriförlopp obetydliga och istället ger naturen alla medel som behövs.

Produkterna har otroliga egenskaper och sagolika dofter men förpackningarna är även dem något helt utöver det vanliga. De är framtagna ur det simpla med hög kvalitet och omtanke.

När det kommer till doft samt arom skapas en känsla, beroende på sökandet – näring, rengöring samt avkoppling. Lilla Bruket bas i dofterna är från naturliga och hälsorelaterade ingredienser som ger en härlig och växtgrundad doft.

En närproducerad och naturlig hudvård med vackert emballage. Med ett brett sortiment grundas alla varor på vegetabiliska råvaror och eteriska oljor men även örter för att skapa de perfekta egenskaperna. Produkterna tillverkas för hand i Varberg och är av hög kvalitet.

Några av produkterna som är nämnvärda är:

- L:A Bruket Handkräm som finns i flera olika dofter och verkar återfuktande samtidigt som den stimulerar och verkar sammandragande tack vare de eteriska oljorna.

- L:A Bruket läppcerat – återfuktande cerat som har långvariga vårdande egenskaper samtidigt som den bevarar fukten i läpparna.

- L:A Bruket Ansiktskräm – En återfuktande dagkräm som omfattar extrakt ifrån morötter som verkar stimulerande på hudens tillverkning av kollagen.

- L:A Brukets Herrserie – Produkter speciellt utformade för män. Ekologiska och snälla mot huden – Hudvårdsprodukter samt speciellt framtagna produkter för rakning.

Läs mer
Visa mindre
L:a Bruket 069 Flytande tvål Citrongräs
Natural
fr. 249 kr
L:a Bruket 076 Diskmedel Citrongräs/Rosmarin 500 ml
Natural
(Rek. Pris: 199 kr)
139 kr
L:a Bruket 068 Linnevatten Lavendel 1000 ml
Natural
(Rek. Pris: 249 kr)
174 kr
L:a Bruket 084 Linnevatten Sprayer
Natural
45 kr
L:a Bruket 073 Flytande tvål Mörk Vanilj
Natural
fr. 249 kr
L:a Bruket 074 Flytande tvål Gurkmynta
Natural
fr. 249 kr
L:a Bruket 184 Flytande tvål Geranium
Natural
fr. 249 kr
L:a Bruket 086 Schampo Koriander/Svartpeppar
Natural
fr. 249 kr
L:a Bruket 125 Bodybutter Bergamott/Patchouli 350 ml
Natural
Kampanj
369 kr
L:a Bruket 149 Doftljus Black Oak
Natural
fr. 549 kr
L:a Bruket 149 Doftljus Black Oak 260 g
Natural
(Rek. Pris: 549 kr)
412 kr
L:a Bruket 051 Kurbad Tång 380g
Natural
369 kr
L:a Bruket 159 Handcreme Citrongräs
Natural
fr. 369 kr
L:a Bruket 116 Handcreme Vildros
Natural
fr. 369 kr
L:a Bruket 146 Aftershave balm Lagerblad
Gents
fr. 299 kr
L:a Bruket 087 Balsam Koriander/Svartpeppar
Natural
fr. 269 kr
L:a Bruket 151 Doftljus Grapefruit
Natural
fr. 549 kr
L:a Bruket 151 Doftljus Grapefruit 260 g
Natural
(Rek. Pris: 549 kr)
412 kr
L:a Bruket 152 Doftljus Coriander
Natural
fr. 549 kr
Visa fler

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Loreal Paris
Loreal Paris Air Volume Mega Mascara Black 9 ml
Loreal Paris Lash Paradise Mascara Extra Black 1 6 ml
Loreal Paris Mascara Volume Million Lashes Trio Kit