LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

LA Bruket

Naturlig och ekologisk hudvård gjord på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen.

 

La Bruket är det perfekta valet för dig som älskar naturliga produkter. Här hittar du fantastiska hudvårdsprodukter för hela kroppen samt produkter för hemmet som skapar en lugnande och inspirerande känsla hämtad direkt från naturen. La Bruket har en tydlig samklang med naturen, vilket har resulterat i högkvalitativa produkter som sträcker sig från schampo till doftljus. Varje produkt är noggrant framtagen och fylld med naturliga ingredienser av högsta kvalitet, vilket gör att vardagsrutiner förvandlas till stunder att längta efter. Njut av små stunder av välbefinnande och lyx med La Bruket!

Vårda håret

Upptäck L:A Bruket

KROPPSVÅRD FRÅN L:A BRUKET

Kroppsvård från L:A Bruket tar hand om din kropp och själ.

Upptäck L:A Bruket

ANSIKTSVÅRD FRÅN L:A BRUKET

Dyk in i den naturliga skönheten med L:A Brukets ansiktsvård.

Upptäck L:A Bruket

Veckans urval

Svenskt arv

produkter

177 produkter
Visa fler
177 produkter

Om LA Bruket

LA Bruket skapades av en ren slump när grundaren Monica Kylén inte kunde hitta ekologisk tvål som uppfyllde hennes krav på form till tvålkoppen hon hade tillverkat när hon ställde ut på Formex 2009. Hon fick använda kreativiteten och producerade själv den ekologiska tvålen hemma i Varberg. Med hjälp av maken Mats Johansson skapade de ett färdigt koncept som gick ut på att dagens stressade storstadsmänniska under några minuter varje dag, ska kunna unna sig en lyxig upplevelse. Så föddes LA Bruket som ställde ut ett färdigt koncept på Formex 2011, och som idag är ett riktigt framgångsrikt internationellt företag. 

LA Bruket tvål

Komplettera den lyxiga badrumskänslan med en tvål från LA Bruket. En naturlig och mycket fuktgivande flytande tvål som försiktigt rengör och mjukar kropp och händer. Innehåller en oljeblandning av ros som har närande egenskaper och stimulerar förnyelse av celler.

LA Bruket doftpinnar

Lyxa till vardagen med en hemmatrevlig doft. Hos L:A bruket finner du doftpinnar av naturliga och fräscha dofter som fyller hemmet med harmoni. Baserade på en vegetabilisk lösning från förnybara källor. Presenteras i en bärnstensfärgad glasflaska och har en livslängd på minst 5 månader.

LA Bruket diskmedel

Piffa upp köket med ett fint och lyxigt diskmedel från L:A Bruket. 076 Diskmedel Citrongräs/Rosmarin är ett naturligt lättflytande handdiskmedel med en frisk doft av Citrongräs och Rosmarin. Det är milt och snällt mot huden samtidigt som det rengör med ekologiska lätt nedbrytbara ämnen. I form av eteriska oljor finner du en ihopsättning av Citrongräs och rosmarin som ger en härlig uppfriskande doft. Används vid handdisk. Dosera efter behov.

LA Bruket handkräm

102 Handkräm Bergamott/Patchouli är en ekologisk återfuktande handkräm som passar dig med torr och fnasig hud. Denna handkräm har stimulerande och sammandragande egenskaper tack vare de eteriska oljorna av Bergamott och Patchouli samtidigt som den är vårdande och skyddande. Passar perfekt för dig med torr hy! De eteriska oljorna av Bergamott och Patchouli har sammandragande egenskaper och aktiverar din hud. Dessa ger också en stimulerande och vårdande effekt samtidigt som den rengör. Förutom denna, har LA Bruket ett brett utbud av handkrämer!

Doftljus från LA Bruket

Vill du skapa en mysig och avkopplande atmosfär i ditt hem? Eller vill du ge ditt hem en fräsch och väldoftande doft? Då är doftljus från La Bruket perfekt för dig! La Bruket är ett svenskt varumärke som producerar naturliga och miljövänliga skönhets- och hemvårdsprodukter. Alla deras produkter är gjorda av naturliga ingredienser som är fördelaktiga för både din kropp och ditt hem. Deras doftljus är gjorda av en blandning av bivax och sojavax, vilket gör dem både miljövänliga och hållbara. Ljusen finns i en mängd olika dofter, så du kan välja det som passar ditt humör eller den atmosfär du vill skapa i ditt hem bäst. Det som gör La Bruket-ljusen ännu mer speciella är att de handhälls i små omgångar. Det betyder att varje ljus är unikt och av högsta kvalitet.

Hudvård från LA Bruket

Att tillverka fantastiska hudvårdsprodukter utan kemikalier är inget nytt för LA Bruket. Med spännande ingredienser från naturen har LA Bruket lyckas ta fram ett otroligt varierande utbud med allt från ansiktsmist med björkextrakt till LA Brukets läppbalsam med mandel och kokos.

Kroppsvård från LA Bruket

LA Bruket ger dig möjlighet att unna dig själv högkvalitativa kroppsprodukter närsomhelst i vardagen. Tvål, handkräm och lotion till skrubb och badprodukter hittar du LA Brukets sortiment, allt för en mer njutfull vardag tillsammans med LA Bruket. 

LA Bruket för män

För dig som behöver allt för skägget och samtidigt vill hålla dig till ekologiska, naturliga och helt veganska produkter, finns produkter som täcker hela skäggrutinen. Varför inte en mjukgörande rakcreme med fräscha toner av lagerblad eller en skäggolja med fina dofter av ceder, rosmarin och apelsin.

LA Bruket schampo och balsam

Tvätta ditt hår med naturliga produkter som effektivt rengör och vårdar på djupet. LA Brukets schampo och balsam är helt giftfria med naturliga dofter direkt från naturen. LA Bruket Schampo Nässla fräschar effektivt upp ditt oljiga hår, LA Bruket Schampo Citrongräs passar till normalt hår och LA Bruket Schampo Björk vårdar det torrare håret. Alla berikade med aloe vera och havreextrakt. Undersök din hårtyp och välj det som passar dig!

LA Brukets solprodukter

Solen skyddar oss från de skadliga solstrålarna och håller oss friska. LA Bruket har ett underbart utbud av produkter som skyddar dig mot solen, så du kan njuta av din tid i solen utan att oroa dig för skador.