take over
take over
LA Bruket

 

L:A Bruket

Komplettera den lyxiga badrumskänslan med en tvål från LA Bruket. En naturlig och mycket fuktgivande flytande tvål som försiktigt rengör och mjukar kropp och händer. Mild och mycket fuktgivande naturlig flytande tvål som försiktigt rengör och mjukar kropp och händer. Innehåller en oljeblandning av ros som har närande egenskaper och stimulerar förnyelse av celler. Organiska och / eller naturliga ingredienser.

LA Bruket doftpinnar

Lyxa till vardagen med en hemmatrevlig doft. Hos L:A bruket finner du doftpinnar av naturliga och fräscha dofter som fyller hemmet med harmoni.  Baserade på en vegetabilisk lösning från förnybara källor. Presenteras i en bärnstensfärgad glasflaska och har en livslängd på minst 5 månader.

LA Bruket diskmedel

Piffa upp köket med ett fint och lyxigt diskmedel från L:A Bruket. 076 Diskmedel Citrongräs/Rosmarin är ett naturligt lättflytande handdiskmedel med en frisk doft av Citrongräs och Rosmarin. Det är milt och snällt mot huden samtidigt som det rengör med ekologiska lätt nedbrytbara ämnen. I form av eteriska oljor finner du en ihopsättning av Citrongräs och rosmarin som ger en härlig uppfriskande doft. Används vid handdisk. Dosera efter behov.

LA Bruket handkräm

102 Handkräm Bergamott/Patchouli är en ekologisk återfuktande handkräm som passar dig med torr och fnasig hud. Denna handkräm har stimulerande och sammandragande egenskaper tack vare de eteriska oljorna av Bergamott och Patchouli samtidigt som den är vårdande och skyddande. Passar perfekt för dig med torr hy! De eteriska oljorna av Bergamott och Patchouli har sammandragande egenskaper och aktiverar din hud. Dessa ger också en stimulerande och vårdande effekt samtidigt som den rengör.

 

LA bruket tvål

LA bruket doftljus

L:A bruket, naturlig hudvård

La Bruket Naturlig och ekologisk hudvård

Med grundtanken att man inte behöver använda kemikalier för att tillverka bra hudvård startades år 2008 L:A BRUKET. Grundat av Monica Kylén och Mats Johansson på Sveriges västkust tar företaget fram produkter till för att skydda och vårda hud och hår. Användandet av enkla, rena ingredienser står i fokus och målet är att vara transparent med innehållet mot kunden.

Allt med L:A BRUKETs produkter är väl genomtänkt. Flaskorna är lätta att känna igen då de är bruna, men det är inte enbart på grund av igenkänningsfaktorn beslutet om produktens utseende togs. Den bruna förpackningen hjälper dessutom till att bevara innehållets egenskaper längre. Dofterna på produkterna är framtagna att spegla ingrediensernas egenskaper snarare än att enbart vara parfymerade, allt för att kunden ska veta vad den använder. Alla produkter från L:A BRUKET är helt veganska.

-Tillverkad på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte kemikalier-

Hos Lilla bruket bruket hittar du giftfria och 100% naturliga produkter från Varberg på den svenska västkusten.

Lilla bruket arbetar endast med de bästa ingredienserna ifrån naturen vilket skapar en känsla av relation till naturen. Lilla bruket tillverkar fantastiska hudvårdartiklar för hela kroppen men även produkter som passar till hemmet för att skapa en lugnande och inspirerande känsla ifrån naturen. Produkterna är av hög kvalitet och gör de trista vardagsrutinerna till stunder att längta efter. Små stunder som fylls av välbefinnande och lyx istället för stress och uttråkning. Tack vare Lilla Brukets nära samband till naturen hålls alla industriförlopp obetydliga och istället ger naturen alla medel som behövs.

Produkterna har otroliga egenskaper och sagolika dofter men förpackningarna är även dem något helt utöver det vanliga. De är framtagna ur det simpla med hög kvalitet och omtanke.

När det kommer till doft samt arom skapas en känsla, beroende på sökandet – näring, rengöring samt avkoppling. Lilla Bruket bas i dofterna är från naturliga och hälsorelaterade ingredienser som ger en härlig och växtgrundad doft.

En närproducerad och naturlig hudvård med vackert emballage. Med ett brett sortiment grundas alla varor på vegetabiliska råvaror och eteriska oljor men även örter för att skapa de perfekta egenskaperna. Produkterna tillverkas för hand i Varberg och är av hög kvalitet.

LA Bruket scrub

Naturlig havssaltskrubb med mandelolja som effektivt tar bort döda hudceller. Salt och fuktgivande oljor mjukgör huden och hjälper till att öka cirkulationen. Motverkar effektivt torra hudfläckar och torra armbågar. Organiska och/eller naturliga ingredienser.

Användning:
Använd 1-2 gånger i veckan på torr hud för en mer intensiv peeling eller på våt hud för en mild peeling. Massera i cirkulära rörelser över hela kroppen och fokusera extra på torra fläckar. Skölj av med ljummet vatten. Klappa huden torr med en handduk. Använd gärna bodylotion eller bodybutter efteråt för att bevara fukten ännu bättre. Ej för ansiktsbruk.

LA Bruket doftljus

LA BRUKET 149 DOFTLJUS BLACK OAK

Ett sagolikt doftljus med ljuvlig doft av nordiska skogar och svart ek. Doften innefattar även björk och cashmereträ som skapar en lugnande och avkopplande upplevelse. Idealiskt för den stressade! skapar en lugnande och avkopplande upplevelse.

• Brinntid 45 timmar.

• Avslappande. 

LA BRUKET 151 DOFTLJUS GRAPEFRUIT

Ett friskt doftljus med härlig doft av citrus! Doften är energigivande och euforiframkallande samtidigt som den väcker varma känslor.

• Brinntid 45 timmar.

• Energigivande.

LA BRUKET 152 DOFTLJUS CORIANDER

Ett fantastiskt doftljus med doft av mynta och koriander som ger en spirituell känsla. Ljuset medlar emotionell inspiration och stärker koncentrationen.

• Brinntid 45 timmar.

• Stärkande. 

LA BRUKET 153 DOFTLJUS TABAC

Ett doftljus med en maskulin bas utav cederträ, tobak och jord. Ljuset innefattar även söta noter av citron och jasmin som ger en lugnande känsla! Resultat:

• Brinntid 45 timmar.

• Lugnande.

 

LA Bruket Schampo 

LA BRUKET 230 SCHAMPO BJÖRK

Ett naturligt schampo för normalt till torrt hår med björkextrakt som har revitaliserande egenskaper. Ger glans åt håret och är berikat med aloe vera och havre som gör gott för både hår och hårbotten.

Användning:
Applicera schampot i vått hår och massera försiktigt. Skölj av med vatten. Upprepa vid behov. Tänk på att det tar tid (cirka 2 veckor) för håret att anpassa sig till ett naturligt schampo om du tidigare använde ett schampo med parabener och silikoner.

LA BRUKET 232 SCHAMPO NÄSSLA 

Ett naturligt schampo för normalt till oljigt hår med nässelextrakt som har renande egenskaper och motverkar oljighet genom att reducera talgproduktionen. Är berikat med veteprotein som ger volym till håret samt aloe vera och havre som gör gott för både hår och hårbotten. Organiska och/eller naturliga ingredienser.

Användning:
Applicera schampot i vått hår och massera försiktigt. Skölj av med vatten. Upprepa vid behov. Tänk på att det tar tid (cirka 2 veckor) för håret att anpassa sig till ett naturligt schampo om du tidigare använde ett schampo med parabener och silikoner.

LA BRUKET 111 SCHAMPO CITRONGRÄS

Ett vårdande schampo för normalt/fett hår som omfattar aloe vera, vitamin B, veteprotein och havreextrakt. En sammansättning av aromatiska oljor som mildrar irritation i hårbotten. Produkten är grundad på ekologiska komponenter och helt fri från parabener och silikoner.

Resultat:

• Lindrar irritation.

• Fri från parabener och silikoner.

• Mjukgörande.

 

Produkten innehåller:

• Aloe vera - mjukgör, svalkar samtidigt som det binder fukt till hår och hårbotten.

• Havreextrakt - återställer fukten balans i håret.

• Veteprotein – verkar vårdande.

• Koriander och svartpeppar – sätter fart på blodcirkulationen.

LA BRUKET 085 HUNDSCHAMPO LIME TEA-TREE MYNTA 

085 Hundschampo Lime/Tea-Tree/Mynta är ett ekologiskt vårdande hundschampo med naturliga ingredienser. Det har en fräsch doft och återfuktande egenskaper för päls och hud. Har även en lugnande och renande effekt.

Resultat:

• Rengör

• Vårdar

• Återfuktar

• Lugnar

Alla ingredienser är helt naturliga och ekologiska. 

Läs mer
Visa mindre
La Bruket 104 Flytande Tvål Bergamot Patchouli Refill 1000 ml
Natural
Rest
(Rek. Pris: 460 kr)
345 kr
La Bruket 181 Fragrance Tag Hinoki
Natural
(Rek. Pris: 220 kr)
165 kr
La Bruket 182 Fragrance Tag Tabac
Natural
(Rek. Pris: 220 kr)
165 kr
La Bruket 183 Fragrance Tag Black Oak
Natural
(Rek. Pris: 220 kr)
165 kr
La Bruket 186 Ansiktscreme Light Kamomill Lavendel 50 ml
Natural
(Rek. Pris: 420 kr)
315 kr
La Bruket 187 Ansiktstvätt Fänkål 190 ml
Natural
(Rek. Pris: 360 kr)
270 kr
La Bruket 189 Tattoo Cleanser Tea Tree Lavendel 200 ml
Natural
(Rek. Pris: 270 kr)
203 kr
La Bruket 190 Tattoo After Care Tea Tree Lavendel 70 ml
Natural
(Rek. Pris: 230 kr)
173 kr
La Bruket 193 Bodylotion Grapefruit Leaf 240 ml
Natural
(Rek. Pris: 360 kr)
270 kr
La Bruket 194 Flytande Tvål Grapefruit Leaf 240 ml
Natural
(Rek. Pris: 230 kr)
173 kr
La Bruket 194 Flytande Tvål Grapefruit Leaf 450 ml
Natural
(Rek. Pris: 300 kr)
225 kr
La Bruket 196 Detox Seaweed Tonic 240 ml
Natural
Rest
(Rek. Pris: 450 kr)
338 kr
La Bruket 197 Fotcreme Patchouli Peppermint 70 ml
Natural
(Rek. Pris: 260 kr)
195 kr
La Bruket 200 Pillow Mist Mandarin Lavendel Cedar 50 ml
Natural
(Rek. Pris: 420 kr)
315 kr
La Bruket 201 Roomdiffuser Grapefruit 200 ml
Natural
(Rek. Pris: 650 kr)
488 kr
La Bruket 203 Roomdiffuser Tabac 200 ml
Natural
(Rek. Pris: 650 kr)
488 kr
La Bruket 204 Roomdiffuser Hinoki 200 ml
Natural
Rest
(Rek. Pris: 650 kr)
488 kr
La Bruket 209 Duo Kit Flytande Tvål Bodylotion Citrongräs 190 ml
Natural
(Rek. Pris: 450 kr)
338 kr
La Bruket 215 Havssaltskrubb Grapefruit Leaf 420g
Natural
(Rek. Pris: 380 kr)
285 kr
La Bruket 216 Bodybutter Grapefruit Leaf 350g
Natural
(Rek. Pris: 420 kr)
315 kr
La Bruket 217 Ansiktsmist Björk
Natural
fr. 165 kr
La Bruket 222 Flytande Tvål Gran Refill 1000 ml
Natural
(Rek. Pris: 460 kr)
345 kr
La Bruket 223 Face Essentials Kit Normal Fet Hy 5x10 ml
Natural
(Rek. Pris: 620 kr)
465 kr
La Bruket 224 Face Essentials Kit Normal Torr Hy 5x10 ml
Natural
(Rek. Pris: 620 kr)
465 kr
Visa fler

LA Bruket online

Hos oss på Harmoniq kan du alltid känna dig trygg i att du handlar från en auktoriserad återförsäljare. Du kan alltid vända dig till oss för tips och råd av våra experter för vad som bäst lämpar sig till dig. Få hem din order direkt till dörren eller hämta hos ombud med snabb leverans tid.

 

Historia

La bruket skapades av en ren slump när grundaren Monica Kylén ej hittade ekologisk tvål som uppfyllde hennes krav på form till tvålkoppen hon hade tillverkat när hon ställde ut på Formex 2009. Hon fick använda kreativiteten och producerade själv den ekologiska tvålen som hon önskade hemma i källaren i Varberg. Med hjälp av maken Mats Johansson skapade de ett färdigt koncept som gick ut på att dagens stressade storstadsmänniska under några minuter varje dag ska kunna unna sig en lyxig upplevelse. Så föddes La bruket som ställde ut ett färdigt koncept på Formex 2011 och som idag är ett riktigt framgångsrikt internationellt företag.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan