LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Exuviance
– Nattkräm –

Steg 6

Exuviance Nattkrämer: Nattens mirakelarbetare för din hud

Medan du drömmer dig bort i sömnen, låt Exuviance nattkrämer ta hand om din hud. Dessa krämer är särskilt formulerade för att maximera återhämtningen under nattens tysta timmar, återfuktande, reparerande och förnyande för att du ska vakna upp med en fräschare, mer strålande hy. Oavsett om du vill bekämpa ålderstecken, förbättra hudens elasticitet eller bara ge den en extra dos av intensiv återfuktning, har Exuviance den perfekta nattkrämen för dig. Och för de med extra torr hud, ja, dessa rika nattkrämer kan även användas på dagen - kom bara ihåg att lägga till SPF!

Varför är nattkräm så viktig?

Nattkrämen är inte bara en annan fuktighetskräm. Den är speciellt formulerad för att stödja hudens naturliga nattliga processer. Medan du drömmer sött, hjälper nattkrämen till att:

 

Reparera och förnya

Under dagen utsätts huden för olika yttre påfrestningar. Nattkrämen arbetar för att reparera den skada som orsakats under dagen och förnya huden.

 

Återfukta och nära

Nattkrämer är ofta rikare och mer näringsrika, vilket ger en djup återfuktning som varar hela natten.

Välja rätt nattkräm för din hudtyp

Alla har olika hudtyper och behov. Därför är det viktigt att välja en nattkräm som passar just din hudtyp:

 

Åldrande hud

För de som vill bekämpa tecken på åldrande, innehåller anti-aging nattkrämer ofta högre halter av ingredienser som retinol. Dessa kan minska uppkomsten av fina linjer och rynkor med tiden.

 

OLJIG / AKNEBENÄGEN HUD

För dem med fet eller aknebenägen hud, är lätta, oljefria gel nattkrämer det bästa valet. Dessa produkter kan förbättra hudens textur och minska porstorleken.

 

Känslig eller torr hud

För dem med känslig eller torr hud, är produkter som innehåller fuktbindande ingredienser idealiska. Dessa produkter återställer fukt och lugnar huden.

 

Normal eller kombinerad hud

För dem med normal eller kombinerad hud, är nattkrämer som riktar sig mot linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen och förbättrar hudens textur idealiska.

Exuviance Overnight Transformation Complex

Närande nattcreme som minskar fina linjer

Så använder du Exuviance
Overnight Transformation Complex 

Applicera på kvällen efter rengöring. Massera in i ansikte, på hals och dekolletage.

Egenskaperna hos Exuviance
Overnight Transformation Complex

  • Nattcreme som återfuktar och verkar utjämnande.
  • PHA-syra verkar milt exfolierande.
  • Lugnar samtidigt som huden får ny lyster.

Overnight Transformation Complex är en närande nattcreme som minskar fina linjer, återuppbygger huden och återfuktar huden. Dess sammansättning passar alla hudtyper men är speciellt framställd för en torr och känslig hud. Med PHA-syra exfolierar hudytan milt vilket bidrar till en förbättrad hudstruktur, lyster och även fuktgivande då PHA-syran binder fukt på djupet. Hudens egna skyddsbarriär stärks och med extrakt av kamomill och lakrits lugnas och repareras huden. Lipider förbättrar barriären och antioxidanterna skyddar huden mot fria radikaler som annars kan orsaka förtida hudåldrande. Overnight Transformation Complex passar perfekt för en stressad hud i behov av mjukhet och lyster.


Tips! Vid väldigt torr hud kan denne även användas som dagcreme. Komplettera med solskydd!

Exuviance Glycolic Perfecting Moisturizer

nattcreme med 8% glykolsyra .

Så använder du Exuviance
Glycolic Perfecting Moisturizer

Applicera på kvällen efter rengöring. Masseras in i ansikte, på hals och dekolletage.

Egenskaperna hos Exuviance
Glycolic Perfecting Moisturizer

  • Närande och återfuktande nattcreme.
  • AHA-syra minimerar ålderstecken och jämnar ut hudtonen.
  • Ger åter lyster till huden.

Glycolic Perfecting Moisturizer är en närande nattcreme som med 8% glykolsyra förbättrar hudstrukturen, jämnar ut hudtonen och motverkar linjer & rynkor. Cremen passar alla hudtyper och är främst för en mogen hud eller en hud med ålderstecken. Glycolic Perfecting Moisturizer innehåller extrakt som har uppljusande egenskaper, vilket passar perfekt för en hud med pigmenteringar eller solskador. Glykolsyran bidrar även till att plumpa upp huden och förbättra fuktnivån. Vakna upp till en fräsch lyster och mjukhet!

Exuviance Age Reverse Plus Rebuild 5 Cream

24-h creme som intensivt jobbar på linjer hos en mogen eller förtida åldrad hud.

Så använder du Exuviance
Age Reverse Plus Rebuild 5 Cream

Appliceras på rengjord hud, morgon och kväll. Kombinera gärna med anpassat serum för att optimera effekten av hudvårdsrutinen. Vid användning dagtid rekommenderas ett UV-skydd som komplement.

Egenskaperna hos Exuviance
Age Reverse Plus Rebuild 5 Cream

  • Närande men lätt textur
  • Uppstramande
  • Återfuktar & stärker huden

Age Reverse Rebuild-5 Cream är en fuktgivande 24-h creme som intensivt jobbar på linjer hos en mogen eller förtida åldrad hud. Texturen är mediumlätt och passar alla hudtyper i behov av att strama upp huden. Med Exuviances patenterade teknologi MicroDiPeptide229 stimuleras kollagenproduktionen och elastinet förbättras, vilket bidrar till en fastare hud. Dess nya teknologi är banbrytande då den är 2,5 gånger mindre än andra peptider och på så sätt kan nå djupare ned i huden och göra verkan. Den innehåller samtidigt mycket fukt i form av hyaluronsyra och är stärkande på hudens barriär. Cremens innehåll med sheasmör och glycerin mjukgör och gör huden följsam. Age Reverse Rebuild-5 Cream innehåller även PHA, AHA, Aminofil och antioxidanter, vilket gör denna creme perfekt för en mogen hud i behov av uppstramning.

NÄSTA STEG I RUTINEN ÄR: