take over
take over
Bulldog

Om Bulldog

Bulldog är ett brittiskt hudvårdsmärke med produkter speciellt utvecklade för män. I serien finns produkter för hudvård, kroppsvård, rankning och skäggvård. Produkterna innehåller en unik blandning av eteriska oljor och andra fantastiska naturliga ingredienser med goda hudvårdande egenskaper som passar normal, känslig, fet eller mogen hud. Alla produkter passar till veganer.  Bulldog är mannens bästa vän!

Varumärket Bulldog

Varumärket Bulldog skapades år 2005 av Simon Duffy. Simon ville skapa en naturlig hudvårdsserie utan några kemikaliska ingredienser och startade därför sitt egna varumärke som blev en stor succé runtom världen med sin unika idé.

Bulldog Natural Skincare är ett märke som är speciellt utvecklat för män som vill ha en naturlig och trovärdig hudvård. Produkterna innehåller bara naturliga ingredienser och är helt veganska. Sortimentet erbjuder en hudvårdsrutin som fixerar hyns pH balans, samt hjälper till att förebygga oljig eller torr hy.

Produkterna innehåller varken parabener, artificiella färgämnen, syntetiska parfymer, natriumlaurylsulfat eller animaliska ingredienser, utan baserar sig på ämnen som t.ex. essentiella oljor och andra naturliga ingredienser som gör under för huden vid rengöring, återfuktning och rakning. Produkterna är dermatologiskt testade.

Djurvänliga

Alla Bulldog-produkter är certifierade Cruelty Free. De innehåller aldrig något från djurriket, inte ens vanliga ingredienser som lanolin och bivax. Alla våra produkter passar till veganer och vegetarianer och är godkända av Vegetarian Society i Storbritannien.

Filosofin bakom ingredienserna

Vi bryr oss om vad vi stoppar i våra produkter och vill att män ska bry sig lika mycket om det de använder på sin hud som den mat de äter. Alla Bulldog-produkter innehåller en unik blandning av eteriska oljor och andra fantastiska naturliga ingredienser med goda hudvårdande egenskaper som passar normal, känslig, fet eller mogen hud. Du hittar aldrig parabener, natriumlauretsulfat, konstgjorda färger eller syntetiska dofter i någon av våra produkter. Var snäll mot din hud!

Läs mer
Visa mindre
Bulldog Original Deodorant 75 ml
Gents
139 kr
Bulldog Sensitive Face Wash 150 ml
Gents
(Rek. Pris: 99 kr)
74 kr
Bulldog Original After Shave Balm 100 ml
Gents
(Rek. Pris: 109 kr)
82 kr
Bulldog Oil Control Face Wash 150 ml
Gents
(Rek. Pris: 109 kr)
82 kr
Bulldog Original Shave Gel 175 ml
Gents
(Rek. Pris: 79 kr)
59 kr
Bulldog Sensitive Shave Cream 100 ml
Gents
(Rek. Pris: 79 kr)
59 kr
Bulldog Sensitive After Shave Balm 100 ml
Gents
(Rek. Pris: 109 kr)
82 kr
Bulldog Original Hand Cream 75 ml
Gents
(Rek. Pris: 69 kr)
52 kr
Bulldog Oil Control Moisturiser 100 ml
Gents
(Rek. Pris: 149 kr)
112 kr
Bulldog Oil Control Face Mask 100 ml
Gents
(Rek. Pris: 149 kr)
112 kr
Bulldog Oil Control Face Scrub 125 ml
Gents
(Rek. Pris: 109 kr)
82 kr
Bulldog Original Lip Balm 4g
Gents
(Rek. Pris: 69 kr)
52 kr
Bulldog Original Shave Cream 100 ml
Gents
(Rek. Pris: 79 kr)
59 kr
Bulldog Original Shave Oil 30 ml
Gents
(Rek. Pris: 149 kr)
112 kr
Bulldog Sensitive Shave Gel 175 ml
Gents
(Rek. Pris: 79 kr)
59 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan