Hårfärg

Undrar du vart alla snygga permanenta hårfärger finns? You found it! Koppar, ljusbrun, blond och mörkbrun, you name it. Välj och vraka bland alla härliga hårfärger tills du hittar din favorit, och garantera ett snygg hårfärg som sitter i lääänge. Scrolla ner för att ta del av några tips som är värda att tänka på innan du tar fram frisören inom dig. Lycka till!

 

  Mer om hÅR

  5 saker som påverkar din hårkvalitet

  5 saker som påverkar din hårkvalitet

  Hårvård

  Håret gör mycket för vårt utseende och de allra flesta strävar efter att ha ett så välmående hår som möjligt. Vi gör hårinpackningar, klipper os...
  Läs mer

  Hud, hår och vägen till en hårbotten som mår bra - vi förklarar!

  Hud, hår och vägen till en hårbotten som mår br...

  Hårvård

  Har du ett fuktälskande eller fuktavstötande hår? Lär dig allt om ditt hår och hårbotten! I den här artikeln går vi igenom hur hår och hud hänge...
  Läs mer

  Hårproblem: Kluvna hårtoppar

  Hårproblem: Kluvna hårtoppar

  Hårvård Värmeskydd Värmeverktyg Blekning

  Det finns massor du kan göra för att motverka kluvna toppar. I den här artikeln berättar vi om dom vanligaste felen som ligger bakom!


  Läs mer
  Så blir du av med kluvna hårtoppar

  Så blir du av med kluvna hårtoppar

  Styling Värmeverktyg

  Kluvna toppar är något vi alla fruktar, men trots att en kluven topp är en kluven topp finns det faktiskt flera saker du kan göra för att repare...
  Läs mer

   produkter

   172 produkter
   Visa fler
   172 produkter

   Hårfärger

   Hårfärg är vanligt förekommande både på salonger och för hemmabruk. Att färga håret kan förändra utseendet efter önskat resultat. Hårfärg är permanent och kan slita på håret vid överdriven konsumtion. Tänk på att ta hand om håret med vårdande inpackning och färga inte håret alldeles för ofta. Hitta din hårfärg nedan och rocka den som ingen annan kan!

   Tips

   · Köp minst två förpackningar om du har långt eller tjockt hår. En förpackning räcker vanligtvis för tunt medellångt hår. Använd också all färg i förpackningen, hellre lite för mycket än för lite.

   · Använd schampo, balsam och hårinpackning anpassade för ’’färgat hår’’. Det kommer att bevara din hårfärg och hårkvalité mycket bättre än andra schampon och balsam.

   · Om du ska färga håret hemma så bör du välja hårfärger som inte skiljer sig särskilt mycket från din naturliga hårfärg. Om du vill göra större färgskillnader bör du ta hjälp av en expert på salong.