IsaDora

De första produkterna från IsaDora kom ut på svensk marknad år 1983 och var bland annat mascara, olika ögonskuggor, läppstift och rouge. De absolut viktigaste produkter en kvinna ville ha. Ingredienserna i IsaDoras produkter är av bra kvalité vilket gör att inga parfymer eller liknande behövs, så att allt ska vara så snällt och bra för huden som möjligt, allt för att inga allergier ska kunna utvecklas. Något Isadora är väldigt noga och stolta över är att varken ingredienserna eller produkterna har testats på djur. Vi på Harmoniq.se erbjuder ett brett utbud av Isadora otroliga makeup-produkter till bra priser.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Isadora.

produkter

364 produkter
Visa fler
364 produkter

Om IsaDora

IsaDora är ett svenskt kosmetikamärke som startade år 1983 i Malmö. IsaDoras grundare Ingvar Vigstrand och Ingrid Berndtsson började känna att det inte fanns allt i Sveriges sminksortiment och att andra länder hade mycket vi saknade, så som vackra färger, bra kvalitéer men fortfarande låga priser. De ville att alla skulle få chansen till att få köpa deras produkter.

Redan från starten har Isadora varit ett väldigt populärt märke och har under senare tid börjat säljas i ca 40 länder, så som hela Norden, England, Tyskland, USA och Dubai. Isadora är väldigt noga med att alltid komma framåt, göra produkter som presterar med högsta möjliga kvalitet och till väldigt förmånliga priser.