JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Hårologi

Hårologi är hårvårdsmärket som har en holistisk syn på hår och har stenkoll på mottot "Hair Care Through Life". Det bästa med Hårologis hårvårdsprodukter är att dina hårbehov alltid går att tillfredsställa med de här fantastiska produkterna som har noga utvalda ingredienser för ditt hår. Kort och gott så är ingredienserna i varje produkt exklusivt utvalda för att uppnå bästa effekt på håret och din hårbotten med minsta möjliga påverkan på miljön. 

MER OM HÅROLOGI

Här hittar du kampanjer, erbjudanden och nyheter om Hårologi.

5 saker som påverkar din hårkvalitet

5 saker som påverkar din hårkvalitet

Kluvna toppar

Håret gör mycket för vårt utseende och de allra flesta strävar efter att ha ett så välmående hår som möjligt. Vi gör hårinpackningar, klipper os...
Läs mer

Allt du behöver veta om Hårologi - frågor och svar

Allt du behöver veta om Hårologi - frågor och svar

Fet hårbotten

Vi djupdyker i det svenska succémärket Hårologi - varumärket som bygger på läran om håret. Med hjälp av deras analysapparat får du veta hur ditt...
Läs mer

Scanna ditt hårstrå - gör en analys av hur ditt hår mår med vetenskaplig metod

Scanna ditt hårstrå - gör en analys av hur ditt...

Hårtyp

Vill du uppleva hög kvalitet på ditt hår? Vill du sluta slösa pengar på fel produkter? Har du alltid funderat på hur ditt hår egentligen mår? Då...
Läs mer

Så förbättrar du din hårkvalitet med Hårologi

Så förbättrar du din hårkvalitet med Hårologi

Fet hårbotten

För att förbättra hårets kvalitet behöver du först förstå vilken typ av hår du har. Är det torrt, fett, normalt eller lockigt? När du vet detta ...
Läs mer

Så går det till!
Kolla in vår video för att se steg för steg hur hårtestet går till. 

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Hårologi.

produkter

59 produkter
Visa fler
59 produkter

Vilka produkter har Hårologi?

Förutom hårvård i alla dess former så erbjuds också allt du behöver inom styling! Testa exempelvis populära Hårologi hårspray eller Hårologi mousse.

Ta reda på vad ditt hår behöver med Hårologis hårtest

Ditt hår är personligt - lika personligt som ett fingeravtryck. För att veta exakt vad just ditt hår behöver kan vi snart analysera ditt hårstrå i en analysapparat, och sedan skräddarsy produkterna med extrakt. Då får du helt unik hårvård som är speciellt anpassad för ditt hår, din hårbotten och dina önskemål om resultat. Håll utkik inom kort för att testa ditt hår!

Hur går hårtestet till?

Ditt hårstrå testas i hårtestapparaten som mäter hårstråets styrka och sträckbarhet, och ger svar på om ditt hår är Hydrofilt (fuktighetsälskande) eller Hydrofobt (fuktighetsavvisande). Hårets protein och fuktbalans är avgörande för hur håret ska behandlas för att bli sitt absolut bästa jag. Ett hår som får allt det behöver blir glänsande vackert, lättare att forma och mer motståndskraftigt för att ta skada. Dessutom får du ett mycket mer hållbart (och snyggare!) resultat när du färgar eller bleker håret. 

Vad kännetecknar hydrofilt hår?

Hydrofilt hår kännetecknas ofta av tunna, fina hårstrån som ser livlösa och torra ut. Håret har lätt för att få tovor, t.ex efter schamponering, och har svårt att behålla frisyren efter styling. Det är helt enkelt skört och behöver stärkas.

Vad kännetecknar hydrofobt hår?

Ett hydrofobt hår kännetecknas av tjocka, kraftiga strån som är hårda och torra. Håret har lätt att hålla frisyren efter styling, men är fuktighetsavstötande och behöver hjälp med att kunna ta till sig fukt. 

Hur förbättrar man sin hårkvalitet?

När du tagit reda på vilken typ av hår du har och börjat använda de produkter som är lämpliga för just din hårtyp finns det några enkla saker du kan göra för att förbättra din hårkvalitet:

- boosta hårbotten
- håll koll på fuktnivån
- boosta med vitaminer
- skydda mot yttre faktorer 

HÄR kan du läsa mer om vad som påverkar din hårkvalitet.