Directions

Det här är kanske det mest färgsprakande varumärket på Harmoniq! Med alla tänkbara färger att välja på, kan du få till ett riktigt kreativ frisyr som ingen lär missa. Hårfärg från Directions passar den modiga personen som klär lika bra i neonfärgat hår som en knallröd frisyr. Utmana dig själv och testa en hårfärg från Directions med minst sagt härliga färgval.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Directions.

produkter

45 produkter
Visa fler
45 produkter

Att färga håret med neonfärger från Directions

Directions är om något neonfärgerna mekka! Men hur snyggt det än blir, finns det några saker som är värda att tänka på när du ska satsa på en röd hårfärg, neongrön hårfärg, gul hårfärg, blå hårfärg eller grön hårfärg.

 

1. Ljusa upp håret innan du applicerar färgen

För att få till den där riktigt sprakande hårfärgen som nästan lyser, då behöver du se till att ha blekt håret. Lite som när du målar dina favoritfärger på ett vitt papper. Men vi alla vet ju hur håret mår av att bleka det. Så för att inte kompromissa din hårkvalitet för mycket, se till att både ta hand om håret innan och efter din blekning. Med det menar vi att du ska bygga upp ditt hår innan med hjälp av hårvård som har bevisad effekt av att stärka ditt hår, exempelvis hårvårdsmärken som Hårologi och K18.

 

2. Testfärga håret

Innan du smörjer in hela huvudet med skrikrosa hårfärg, kan det vara bra att testa på en slinga i underhåret. Då vet du vad du kan förvänta dig av hårfärgen, hur snabbt den verkar och vad resultatet blir. Det här är ett perfekt sätt att undvika misstag när du färgar håret!

 

3. Skydda huden från hårfärgen 

Om du inte vill vakna upp som en smurf när du färgat håret blått, är det bäst att säkra upp med handskar och en blöt handduk när du färgar håret. Dels får du ingen färg på händerna och du kan också torka av hårfärg som kommer i ansiktet eller på ditt dyrbara golv.

 

4. Efterbehandling av ditt hår

När du handlat hårfärg från Directions och lagt ner din dyrbara tid för att noggrant förbereda och färga håret, vill du såklart att hårfärgen ska sitta så länge som möjligt. Så för hårfärgens skull och ditt hårs skull, se till att efterbehandla håret. Det kan du göra med hjälp av rätt hårvårdsprodukter som är färgbevarande. Exempelvis kan produkter mjällschampo göra att din hårfärg försvinner snabbare eftersom det ofta innehåller en del kemikalier. Glöm inte heller att vårda ditt hår med inpackningar som stärker och återfuktar håret!