Estée Lauder

Vi älskar Estée Lauders hudvårds- och sminkprodukter. Hos Harmoniq finner du ett välsorterat sortiment av högklassig hudvård. Vi erbjuder massvis med lyxiga produkter så som Estée Lauder foundation, mascara och parfym.

MER OM ESTEE LAUDER

Här hittar du kampanjer, erbjudanden och nyheter om Estee Lauder.

Estee Lauder Nutritious - en ungdomlig hudvårdsserie

Estee Lauder Nutritious - en ungdomlig hudvårds...

Estée Lauder

Upptäck Estée Lauders senaste kollektion av hudvårdsprodukter, nämligen Nutritious. Det här är en hudvårdsserie som passar alldeles perfekt till...
Läs mer

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Estee Lauder.

produkter

466 produkter
Visa fler
466 produkter

Världsledande hudvård från Estée Lauder

Idag är Estée Lauder världsledande inom skönhet med hudvårdsprodukter som säljs i fler än 150 länder och älskas av miljontals kvinnor världen över. Estée Lauder är idag synonymt med hudvård som är utöver det vanliga. Här hos Harmoniq hittar du ett lyxigt sortiment och stort utbud av Estée Lauder online.

Vem var Estée Lauder?

Varumärket skapades utav grundaren med samma namn; Estée Lauder år 1946. Estée lanserade fyra hudvårdsprodukter det året som hon sålde i New York på olika skönhetssalonger och hotell. Hon fortsatte sedan att skapa ännu mer; allt från lyxiga hudvårdsprodukter till exklusiva parfymer till högklassig kosmetika, med hjälp av sin kreativitet och drivkraft. Företaget skapar kundanpassat smink för att passa allas behov och önskan och finns idag i över 150 länder. Vill du veta mer om den drivna kvinnan bakom det välkända varumärket? Läs gärna vår artikel där vi går in på djupet på Estée Lauders framgång. Därför är Estée Lauder ett ledande varumärke inom skönhet och hudvård.