Estee Lauder

Hos Harmoniq kan du hitta ett brett sortiment av Estée Lauder produkter som är skräddarsydda för att passa olika hudtyper och problemområden. Oavsett om du söker en foundation som ger en jämn och felfri bas, en mascara som ger dina fransar volym och längd, eller en parfym som doftar underbart hela dagen, har vi produkter som passar dina behov. Vi erbjuder också Estée Lauders bästsäljande hudvårdsprodukter, inklusive rengöringsprodukter, ansiktskrämer, serum och ögonkrämer. Dessa produkter är formulerade med de finaste ingredienserna och är utformade för att ge din hud optimalt skydd och vård. Läs mer om Estée Lauders historia här.

Mer om Estée Lauder

Här hittar du kampanjer, erbjudanden och nyheter om Estee Lauder.

Estee Lauder Nutritious - en ungdomlig hudvårdsserie

Estee Lauder Nutritious - en ungdomlig hudvårds...

Estée Lauder

Upptäck Estée Lauders senaste kollektion av hudvårdsprodukter, nämligen Nutritious. Det här är en hudvårdsserie som passar alldeles perfekt till...
Läs mer

Utforska Estee Lauder - en ikon inom skönhetsvård

Estee Lauder är ett ledande varumärke inom skönhetsvård med en lång historia av innovation och kvalitet. Från hudvård till makeup erbjuder Estee Lauder ett brett utbud av produkter som är utformade för att förbättra och försköna din hud.

Återuppliva din hud med Estee Lauder Advanced Night Repair

Estee Lauder Advanced Night Repair är en ikonisk produkt som är känd för sin förmåga att reparera och återuppliva huden under natten. Denna kraftfulla serum är formulerad med avancerad teknologi som hjälper till att minska synligheten av fina linjer, rynkor och ojämnheter för en ungdomligare hud.

Skapa en perfekt bas med Estee Lauder foundation

Estee Lauder Foundation är känd för sin exceptionella täckning och långvariga resultat. Med en mängd olika nyanser och formuleringar är det enkelt att hitta den perfekta matchningen för din hudton och typ. Oavsett om du föredrar en lätt täckning för vardagligt bruk eller en full täckning för speciella tillfällen, har Estee Lauder en foundation som passar dig.

Ge din hud extra kärlek med Estee Lauder serum

Estee Lauder Serum är utformade för att ge din hud extra kärlek och näring. Dessa kraftfulla formuleringar är berikade med vitaminer, antioxidanter och andra aktiva ingredienser som hjälper till att förbättra hudens elasticitet, lyster och textur. Oavsett din hudtyp eller behov har Estee Lauder ett serum som passar dig.

Uppnå en solkysst glöd med Estee Lauder Bronze Goddess

Estee Lauder Bronze Goddess är en serie av solprodukter som är designade för att ge din hud en naturlig solkysst glöd året runt. Från bronzing powder till self-tanning lotions, dessa produkter ger en jämn och naturlig bronsfärg för en fräsch och ungdomlig look.

Estée Lauders populära produkter

produkter

464 produkter
Visa fler
464 produkter

Världsledande hudvård från Estée Lauder

Idag är Estée Lauder världsledande inom skönhet med hudvårdsprodukter som säljs i fler än 150 länder och älskas av miljontals kvinnor världen över. Estée Lauder är idag synonymt med hudvård som är utöver det vanliga. Här hos Harmoniq hittar du ett lyxigt sortiment och stort utbud av Estée Lauder online.

Vem var Estée Lauder?

Varumärket skapades utav grundaren med samma namn; Estée Lauder år 1946. Estée lanserade fyra hudvårdsprodukter det året som hon sålde i New York på olika skönhetssalonger och hotell. Hon fortsatte sedan att skapa ännu mer; allt från lyxiga hudvårdsprodukter till exklusiva parfymer till högklassig kosmetika, med hjälp av sin kreativitet och drivkraft. Företaget skapar kundanpassat smink för att passa allas behov och önskan och finns idag i över 150 länder. Vill du veta mer om den drivna kvinnan bakom det välkända varumärket? Läs gärna vår artikel där vi går in på djupet på Estée Lauders framgång. Därför är Estée Lauder ett ledande varumärke inom skönhet och hudvård.