JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Hårspray

Sätt din frisyr på plats med en ’’final touch’’ på ditt mästerverk! Att avsluta din styling med till exempel en glansspray eller en hårspray för extra hållbarhet är perfekt för att bevara och förfina den frisyr du skapat. En finishingprodukt gör det där lilla extra och du blir redo att utsätta ditt hår för alla prövningar under dagen!

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

MER OM HÅR

TOPPLISTA

produkter

104 produkter
Visa fler
104 produkter

Vad är hårspray?

En hårspray är expert på att ge ditt hår stadga och fixerar din frisyr. Om du vanligtvis inte avslutar din stylade frisyr med hårspray, märker du sannolikt en väldigt stor skillnad på frisyrens hållbarhet om du väl börjar använda hårspray. Idag finns det hårsprayer med många olika egenskaper, som ger olika finish, med eller utan färg och som varierar i hållbarhet. Vilket självklart är en fördel eftersom du kan anpassa hårspray utefter vad din frisyr kräver!

Hårspray hos Harmoniq

Harmoniq erbjuder ett brett sortiment av hårsprayer som tillgodoser alla frisyrers behov med olika typer av stadga och fasthet! Om du inte hittar det du söker så är du välkommen att kontakta vår grymma kundservice som hjälper dig att hitta rätt!