Yves Saint Laurent

YVES SAINT LAURENT, EN SYMBOL FÖR SOFISTIKERAD SKÖNHET, BJUDER IN DIG TILL EN VÄRLD AV TIDLÖS ELEGANS OCH BANBRYTANDE INNOVATION. VARJE PRODUKT, FRÅN FÖRFÖRISKA DOFTER TILL AVANTGARDISTISK MAKEUP OCH HUDVÅRD, ÄR EN HYLLNING TILL VARUMÄRKETS RIKA ARV OCH PASSION FÖR SKÖNHET.

INSPIRERAD AV DEN KOMPROMISSLÖSA VISIONEN AV DESS LEGENDARISKA GRUNDARE, YVES HENRI DONAT MATHIEU-SAINT-LAURENT, STRÄVAR YSL EFTER ATT SKAPA PRODUKTER SOM INTE BARA FÖRHÖJER, UTAN OCKSÅ DEFINIERAR DIN UNIKA STIL. UTFORSKA EN KOLLEKTION DÄR VARJE DOFT OCH NYANS FRAMHÄVER EN SAGA AV LYX, KREATIVITET OCH ENASTÅENDE KVALITET. MED YVES SAINT LAURENTS PRODUKTER KLIVER DU IN I EN SFÄR AV SOFISTIKERAD ELEGANS OCH BANBRYTANDE INNOVATION.

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

OUR ICONS

Här hittar du Yves Saint Laurents tidlösa ikoner.

MER OM YVES SAINT LAURENT

Här hittar du kampanjer, erbjudanden och nyheter om Yves Saint Laurent.

Varför Yves Saint Laurent (YSL) är det ikoniska skönhetsmärket

Varför Yves Saint Laurent (YSL) är det ikoniska...

Fixerande Yves Saint Laurent

Skönhet är inte bara yttre, det är en känsla som definierar oss och ger oss styrkan att uttrycka vår sanna själ. Och när det kommer till att upp...
Läs mer

Yves Saint Laurent har läppstift för perfektion

Yves Saint Laurent har läppstift för perfektion

Lystergivande Yves Saint Laurent

Välkommen till en värld av färg, lyx och elegans för dina läppar. Yves Saint Laurents läppstift är inte bara en enkel kosmetikaprodukt, det är e...
Läs mer

Yves Saint Laurent är din makeup-guru

Yves Saint Laurent är din makeup-guru

Fixerande Yves Saint Laurent

Stig in i en värld av glamour och elegans med Yves Saint Laurents makeupkollektion. Det ikoniska varumärket har länge varit synonymt med lyx och...
Läs mer

produkter

314 produkter
Visa fler
314 produkter

Vilken YSL mascara är bäst?

Är du på jakt efter den bästa mascaran från YSL? Då måste du testa Yves Saint Laurent Volume Mascara Noir Radical. En riktigt volymgivande mascara som håller vad den lovar. Den ger en riktigt bra lösfranseffekt!

Företagets historia

Yves Saint Laurent var en europeisk begåvad modedesigner som föddes år 1936. Som sjuttonåring flyttade Yves till Paris för att arbeta för modeskaparen Christian Dior och började därmed utveckla ett brinnande intresse för design. År 1966 lanserade han sitt varumärke Yves Saint Laurent och öppnade sitt egna modehus med kvinnokläder. Ett par år senare utökade han även sitt sortiment till att designa manskläder, samt en rad olika parfymer och makeup.

YSL produkter – innovativa kollektioner

Yves Saint Laurents skönhetsprodukter är mycket välkända och innovativa. Kollektionen av parfymer har haft många samarbeten med olika kända parfymtillverkare, som t.ex. Jean Amic, Pierre Bourdon, Michael Girard och Sophia Grojsman. Yves Saint Laurent Opium och Yves Saint Laurent Paris är två av de bästa säljande parfymerna som finns i kollektionen. Båda två, samt massor av andra väldoftande och exklusiva YSL parfymer och lyxig makeup finner du här på Harmoniq.