LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Exuviance
– ÖGONKRÄM –

Steg 5

Exuviance Ögonkräm: Skräddarsydd Vård för Ditt Känsligaste Område

Ögonområdet avslöjar ofta de första tecknen på åldrande, trötthet och stress, vilket gör det till ett av de mest kritiska områdena att ta hand om. Med Exuviance Ögonkräm får du en specialformulerad lösning designad för den tunna och känsliga huden runt dina ögon. Dessa går utöver grundläggande fuktgivning och erbjuder djupverkande ingredienser som stramar upp, ljusar upp och revitaliserar. Oavsett om du bekämpar mörka ringar, fina linjer eller bara vill ge dina ögon det bästa skyddet, har Exuviance en perfekt ögonkräm för dig. Ge dina ögon den uppmärksamhet de förtjänar och upplev skillnaden med Exuviance.

Varför är ögonområdet så speciellt?

Den tunna och känsliga huden

Huden runt våra ögon är mycket tunnare och skörare jämfört med andra delar av ansiktet. Detta gör den mer mottaglig för torrhet, oavsett hudtyp. Dessutom bidrar konstanta rörelser som blinkande och skelning till att linjer och rynkor bildas snabbare i detta område.

 

Utmaningar med ögonområdet

Ögonområdet står inför unika utmaningar som vätskeansamling, vilket kan leda till svullnad och mörka ringar. Både ögonkrämer och ögongeler kan förbättra utseendet på svullnad, mörka ringar, fina linjer, rynkor, förlust av fasthet och skrynklig textur.

Vikten av solskydd för ögonområdet

Solens skadliga effekter

Solens exponering är den främsta skadliga källan för ögonområdet. Det är viktigt att alltid bära minst SPF 15 varje dag, men helst SPF 25 eller högre.

 

Skydda med solglasögon

Förutom solkräm är det också viktigt att bära solglasögon som skyddar mot UVA- och UVB-strålar. Detta ger ett extra lager av skydd för det känsliga ögonområdet.

Mål: Minska svullnad

Svullnader under ögonen kommer från vätskeansamling runt ögonen. De vanligaste orsakerna är sömnbrist, diet, alkohol och åldrande, men kan också hänföras till allergier och bihåletäppa. Leta efter uppiggande ingredienser som koffein, kamomill, grönt te och gurka för att motverka svullnader under ögonen.

Mål: Minska mörka ringar

Cirklar under ögonen kan vara resultatet av ärftlighet, solexponering, rökning eller stress. Ingredienser som peptider, algextrakt, laktobionsyra och glukonolaktonpolyhydroxisyra hjälper till att minska uppkomsten av mörka ringar och fina linjer under ögonen.

Mål: Fina linjer & Rynkor

Tunnare hud och konstant rörelse är de främsta anledningarna till att våra ögon visar vår ålder snabbare. Leta efter ögonkrämer eller geler med polyhydroxisyror, peptider och vitaminer för att återfukta och stärka och minska uppkomsten av fina linjer.

Exuviance Daily Eye Smoother

Djuprengörande ansiktsrengöring

Så använder du Exuviance
Daily Eye Smoother

Applicera runt ögonen, under ögonbrynet och en bit under ögat för att inte skapa irritation. Används både morgon och kväll.

Egenskaperna hos Exuviance
Daily Eye Smoother

  • Ögoncreme med PHA-syra och vitaminer.
  • Jämnar ut och ljusar upp området runt ögat.
  • Stärker hudens skyddsbarriär.

 

Daily Eye Smoother är en ögoncreme som återfuktar, stärker och ljusar upp ögonområdet. Den har en len konsistens och sjunker med lätthet ner i huden och förbättrar fukthalten. Den passar alla hudtyper och hudtillstånd - även känslig. Daily Eye Smoother innehåller PHA-syra som återfuktar och milt exfolierar vilket visar sig i en utjämnat ögonområde med minskade linjer och torrhetsrynkor. Den innehåller även vitaminer som skyddar huden mot fria radikaler och yttre påfrestningar som annars kan påskynda hudåldrande. Daily Eye Smoother är fullproppad med näringsrika, mjukgörande och fuktgivande ämnen, antioxidanter och vitaminer. Detta är en perfekt första ögoncreme för dig som vill börja jobba anti-age. Oftalmologiskt och dermatologiskt testat samt allergitestad.


Tips! Passar utmärkt att använda under makeup för att förbättra hållbarheten på din makeup runt ögonen.

NÄSTA STEG I RUTINEN ÄR: