DEPEND NAGLAR

Om det är nåt som Depend gör bra så är det allt som har med naglar att göra! Lösnaglar är perfekt när du vill en tillfällig men hållbar lösning med långa och vackra naglar, eller varför inte unna dig lite nagelbandsolja eller nagelvård. I sortimentet hittar du mängder med lösnaglar, nagellack och mycket mer som ger dina naglar en touch.

UPPTÄCK NAGELLACK FRÅN DEPEND

Här hittar du toppfavoriterna från Depends nagelsortiment.

produkter

464 produkter
Visa fler
464 produkter

Depend nagelbandsolja

Om du har sköra nagelband som spricker, eller känner dig torr, så är nagelbandsolja det perfekta alternativet efter som det boostar dina nagelband och ökar nagelkvalitén. Hos Depend hittar du flera olika nagelbandsoljor att välja mellan, som vårdar och återfuktar dina nagelband!

Depend nagelförstärkare

I den här kategorin hittar du flera olika nagelförstärkare i form av topplack och andra förstärkande lack från Depend. Nagelförstärkare är räddaren i nöden för dig som har naglar som lätt bryts, eller om du vill försöka få dina egna naglar att bli långa och starka!

Depend nagellack

Depend har määängder med kulörer att välja på när det kommer till nagellack, ett nagellack för alla tillfällen! Dessutom är Depends nagellack gjorda med kärlek och har enormt bra hållbarhet, så du behöver inte oroa dig för att nagellacket ska lossna direkt. I sortimentet finns också flera vackra detaljer att dekorera dina naglar med!

Depend nagelvård

Nagellacksborttagning, nagelbandspusher, nagelklippare, nagelfil och nagelborste. Vad behöver dina naglar mer för att bli så perfekta som det bara går? Förmodligen inget som inte Depend har i sitt breda sortiment!