Ögon

Ögonen är bland det första man lägger märke till när man träffar någon och med ögonmakeup kan du anpassa vad du vill att dina ögon ska utstråla! Kanske lite extra flörtiga med cat eye-looken? Använd din fantasi och låt kreativiteten flöda. Dyk in i vår fantastiska värld med ögonskuggor, lösögonfransar, eyeliners, serum och mycket mer i vårt välsorterade sortiment med smink för alla ögon!

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

  Mer om MAKEUP

  NYHETER

   produkter

   1238 produkter
   Visa fler
   1238 produkter

   Guide – så lyckas du med ögonsminkningen

   Tycker du det är svårt att lyckas med ögonsminkningen? Många anser att det har fastnat i samma sätt att sminka sig, och att det är svårt att faktiskt våga variera sig på grund bristande kunskaper. Här kommer våra bästa tips!

   Primer

   Med hjälp av en ögonprimer jämnas hudtonen ut, linjer suddas ut, ögonskuggan hamnar inte i veck utan den håller sig på plats hela dagen. Vi rekommenderar en ögonprimer från Isadora.

   Neutral ögonskugga

   Applicera först en neutral ögonskugga över hela ögonlocket. Detta kommer att underlätta att sudda in skuggorna i varandra.

   Ögonskugga innan resterande smink

   Nu är det dags för skuggan med färg. Här tipsar vi gärna om ögonpaletter, med en palett får du mängder av färger och nyanser i ett.

   Matcha färger

   Tycker du det är svårt att lyckas med färgmatchningen? Hemligheten är att tänka kontraster. Grön färg passar bäst till bruna ögon, lila är fint till gröna ögon och Varma färger som guld och rött framhäver blåa ögon.

   Mascara

   När du applicerar mascara bör du lägga mascaraborsten så nära fransraden som möjligt och använda en ’’zick-zack’’ rörelse medan du drar borsten igenom fransarna. Tack vara zick-zack tekniken får du ut det bästa av mascarans egenskaper och riktiga snygga fransar.

   Framhäv ögonen

   Du kan enkelt framhäva dina ögon med smink. Om du vill ge en effekt av större ögon kan du applicera en ljus kajalpenna i vattenlinjen och undvika mörka skuggor på ögonlocket. Om du vill få en mer mandelliknande form på ögonen kan du använda dig av en mörk kajalpenna i vattenlinjen och en eyeliner längs fransraden.