JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Kam

Låt oss inte underskatta kammar! Det är det perfekta redskapet för att justera mittbenor, snedbenor, att ordna en volymgivande tupering med eller för att fördela hårvårdsprodukter som gel och vax jämt i håret. Oavsett om du söker en kam för lockigt hår eller för att tupera med, hittar du det i vårt sortiment av kammar.

Mer om hÅR

GUIDE: Så här skapar du en bakåtlagd bob

GUIDE: Så här skapar du en bakåtlagd bob

Spana in denna frisyr inför alla evenamang! Här kommer en fulländad guide hur du skapar en bakåtlagd bob med några få enkla steg. 


Läs mer
Hud, hår och vägen till en hårbotten som mår bra - vi förklarar!

Hud, hår och vägen till en hårbotten som mår br...

Har du ett fuktälskande eller fuktavstötande hår? Lär dig allt om ditt hår och hårbotten! I den här artikeln går vi igenom hur hår och hud hänge...
Läs mer

Så lyckas du med lockarna på ett mellanlångt hår

Så lyckas du med lockarna på ett mellanlångt hår

Ghd

Lockigt hår är inte bara för långa frisyrer - här kommer en guide hur du med kort hår fixar de perfekta lockarna med platt eller locktång!


Läs mer

TOPPLISTA

produkter

9 produkter
Visa fler
9 produkter

Vad används en kam till?

Man skulle kunna säga att kammar är ett mångsidigt stylingverktyg och hårredskap som förutom reder ut håret, går att använda för att skapa flera olika frisyrer. Allt ifrån mittbenor, snedbenor, back slicks och skägg. Vad du väljer att använda din kam till är inte något som vi sätter stopp för! En kam är också toppen till mer komplicerade håruppsättningar eller när du vill klippa till topparna hemifrån. En kam funkar därför perfekt för planerad styling för ditt hår som att ha med på språng under dagen!