Kam

Låt oss inte underskatta kammar! Det är det perfekta redskapet för att justera mittbenor, snedbenor, att ordna en volymgivande tupering med eller för att fördela hårvårdsprodukter som gel och vax jämt i håret. Oavsett om du söker en kam för lockigt hår eller för att tupera med, hittar du det i vårt sortiment av kammar.

  Mer om hÅR

  GUIDE: Så här skapar du en bakåtlagd bob

  GUIDE: Så här skapar du en bakåtlagd bob

  Spana in denna frisyr inför alla evenamang! Här kommer en fulländad guide hur du skapar en bakåtlagd bob med några få enkla steg. 


  Läs mer
  Hud, hår och vägen till en hårbotten som mår bra - vi förklarar!

  Hud, hår och vägen till en hårbotten som mår br...

  Hårvård

  Har du ett fuktälskande eller fuktavstötande hår? Lär dig allt om ditt hår och hårbotten! I den här artikeln går vi igenom hur hår och hud hänge...
  Läs mer

  Så lyckas du med lockarna på ett mellanlångt hår

  Så lyckas du med lockarna på ett mellanlångt hår

  Ghd

  Lockigt hår är inte bara för långa frisyrer - här kommer en guide hur du med kort hår fixar de perfekta lockarna med platt eller locktång!


  Läs mer

  TOPPLISTA

   produkter

   7 produkter
   Visa fler
   7 produkter

   Vad används en kam till?

   Man skulle kunna säga att kammar är ett mångsidigt stylingverktyg och hårredskap som förutom reder ut håret, går att använda för att skapa flera olika frisyrer. Allt ifrån mittbenor, snedbenor, back slicks och skägg. Vad du väljer att använda din kam till är inte något som vi sätter stopp för! En kam är också toppen till mer komplicerade håruppsättningar eller när du vill klippa till topparna hemifrån. En kam funkar därför perfekt för planerad styling för ditt hår som att ha med på språng under dagen!