LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Cetaphil

Cetaphil är inte bara en vanlig hudvårdsserie, utan en sann vän till alla som kämpar med känslig hud som tenderar att reagera med torrhet och klåda. Med sin unika formula och noggrant utvalda ingredienser är Cetaphil designad för att vara skonsam mot huden samtidigt som den effektivt återfuktar och ger näring. I serien hittar du allt från ansiktskrämer till kroppslotions, och varje produkt är skapad med syftet att möta de speciella behoven hos känslig hud. Vad som gör Cetaphil särskilt framstående är dess förmåga att inte bara tillföra fukt, utan även stärka hudens naturliga barriär. På detta sätt hjälper produkterna till att förhindra att huden förlorar sin naturliga fuktighet, samtidigt som den skyddas mot yttre påfrestningar och föroreningar.

Om cetaphil

experter på känslig hud

Läs MER

Vilken hudvård från Cetaphil passar din hud?

Vilken hudvård från Cetaphil passar din hud?

Känslig hud Cetaphil
Läs mer
Vilken rengöring från Cetaphil är rätt för dig?

Vilken rengöring från Cetaphil är rätt för dig?

Känslig hud Cetaphil
Läs mer

POPULÄRA PRODUKTER FRÅN CETAPHIL

produkter

17 produkter
Visa fler
17 produkter

Cetphil - rekommenderats i över 70 år

Företagets originalprodukt, Cetaphil Cleansing Lotion, utvecklades av en apotekare 1947 särskilt för användning vid hudproblem. Produkten blev snabbt populär, och idag, flera generationer senare heter produkten Cetaphil Gentle Skin Cleanser.

Namnet har ändrats, men formulan har i stora drag förblivit densamma — och Gentle Skin Cleanser är fortfarande en favorit bland kunder över hela världen och vår bästsäljare. Många filmstjärnor och fotomodeller använder idag Cetaphil, googla ”Cetaphil celebrities” och se själv! 

CETA + PHIL

Essensen av Cetaphil finns i namnet: "phil" i slutet av namnet betyder "kärlek", medan "Ceta" kommer från det vätskebindande ämnet cetylstearylalkohol. Cetaphil är med andra ord kärleken till att återfukta och lugna huden.

Cetaphil erbjuder idag en serie produkter, bland annat återfuktande produkter för ansikte och kropp, rengöringsprodukter, babyprodukter, och produkter för vanliga hudproblem. Alla Cetaphils produkter har det gemensamt att de ger användarna effektiva, men ändå milda hudvårdande formula, som stärker och skyddar även den mycket känsliga huden. Cetaphil vet att bra hudvård hemma leder till glänsande, vacker, frisk hud - och att vacker hy avspeglar ett hälsosamt liv.

För känslig och torr hud
Senaste tillskottet i sortimentet är den lystergivande hudvårdsserien Cetaphil Bright Healthy Radiance, berikad med niacinamid som kan bidra till en jämnare hudton och kan hjälpa att förebygga ojämn pigmentering. Hos Harmoniq hittar du Cetaphils ansiktsrengöring, ansiktskrämer och kroppslotioner. 

Cetaphil ansiktskräm

Cetaphil Daily Facial Moist är en ansiktskräm som vårdar och återfuktar huden. Cetaphil dagkräm är lätt i sin formula utan att kännas fet på huden och ger samtidigt ett litet skydd mot solens strålar med sin SPF 6. Cetaphil dagkräm låter huden andas utan att täppta till porerna, återfuktar och ger huden den näring den behöver för att må bra. 

Cetaphil hudlotion

Cetaphil Moisturizing Lotion är en supereffektiv hudlotion som håller huden frisk och återfuktad. Den är oparfymerad för att minska risken för irritationen mot huden och mild i sin formula med en perfekt sammansättning av fuktbevarande ämnen som håller huden mjuk och smidig. Den hjälper även huden att bygga upp och bevara sin naturliga skyddsbarriär. Cetaphil Moisturizing lotion tränger sig djupt ner i huden utan att täppa till porerna så att huden kan andas ordentligt. Den är dermatologiskt testad och ger en långvarig återfuktning.