DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

Maybelline

Maybelline känner alla skönhetsnördar till och klassas ibland som mascarornas mekka. Hos oss på HARMONIQ hittar du till exempel den eftertraktade och ljuvliga mascaran Lash Sensational Sky High som gör dina fransar skyhöga och voluminösa. Maybelline är också ett trovärdigt märke som ger dig prisvärda och kvalitetssäkra produkter, som Maybelline concealers och Maybelline foundations, att skapa din makeup-bas med.  

MAYBE SHE'S BORN WITH IT. MAYBE IT'S MAYBELINNE.

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Maybelline.

produkter

314 produkter
Visa fler
314 produkter

Historien om Maybelline

Maybelline skapades år 1915 utav entreprenören Thomas Lyle Williams. Thomas fick inspiration från sin syster Mabel Williams att starta sitt egna varumärke för att börja tillverka och sälja mascaror och det var därifrån varumärket Maybelline och succée-försäljningen av mascaror fick sin start. Maybelline fortsatte sälja till olika företag och fick därifrån sitt stora genombrott på 1930-talet. Varumärket fortsatte att sälja mascaror och valde att, under år 2004, utöka sitt sortiment till att även tillverka och sälja i fler kategorier som foundation, concealer, rouge och bronzer. Även det blev en stor succée och Maybelline har bara fortsatt att imponera med nya innovativa produkter under årens gång.

Några av Maybellines populäraste produkter

Under åren har Maybelline många stora genombrott och det är några produkter ur deras sortiment som sticker ut lite extra.

Mascaran Lash Sensational Sky High har blivit känd för den otroliga effekten den har och hur långa ögonfransar den ger. Det här är den perfekta mascaran för dig som vill ha långa fransar utan att behöva använda lösögonfransar. Hos oss på HARMONIQ kan du köpa den som enskild produkt, 2-pack eller 3-pack.

Maybellines foundation Fit Me Luminous and Smooth Foundation är en populär foundation och vi förstår varför. Den har en bra täckning utan att kännas för tung på huden och den ger ett lysande resultat som håller hela dagen.

Maybellines Tattoo Brow kommer i många varianter och texturer och även som vattenfast. Den är populär för sin förmåga att skapa de perfekta brynen med fylliga färger som ger det lilla extra till din sminkning.