LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Jean Paul Gaultier

Dofterna från Jean Paul Gaultier är sensuella, klassiska och friska med originella flaskor med kvinno- och manskroppar som visar den förföriska sidorna hos parfymen. Hos oss på Harmoniq hittar du flera magiska parfymer och deodoranter från Jean Paul Gaultier!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Jean Paul Gaultier.

produkter

39 produkter
Visa fler
39 produkter

Om Jean Paul Gaultier

Jean-Paul Gaultier är en ikon i den franska modevärlden och är skaparen av de världskända parfymerna i hans namn. Gaultier föddes år 1952 i Frankrike och var modeintresserad redan som ung tack vare hans föräldrar som var bokförare och kassör. Hans inspiration kommer från hans mormors garderob, speciellt hennes korsetter, som han letade igenom som barn.

Han älskade modetidningar och höll alltid reda på de senaste modetrenderna och det var då han började skissa på egen designs. Han skickade iväg dem till flera olika designers och på hans 18-års dag fick han jobb med designer Pierre Cardin.

I mitten av 70-talet så grundade han sin första egna kollektion och det var också nu som hans första modevisning höll rum.

Gaultier fortsätter att expandera hans arbete vilket gjorde att han tog fram några av världens mest kända dofter som "Jean Paul Gaultier Le Male Terrible" och "Jean Paul Gaultier Classique".

Jean Paul Gaultier damparfym

Kvinnans doft är en viktig del av hennes image! Jean Paul Gaultier har skapat unika och feminina dofter som passar alla kvinnor. Parfymerna kombinationes till friska, kryddiga och sensuella dofter som är svåra att motstå. Jean Paul Gaultier är en av de mest kända och älskade modehusen i världen. Han är känd för sin unika och kreativa design. Parfymer har han också lyckats med!

Jean Paul Gaultier damparfym

Jean Paul Gaultier är en av de mest kända och respekterade modehusen i världen. Deras doftkollektion är unik och har en stark identitet. Jean Paul Gaultiers herrdofter är sensuella, eleganta och moderna - dofter för en självsäker man. Jean Paul Gaultier Le Male är en av de mest kända och populära herrdofterna och har blivit en klassiker. Doften innehåller en unik blandning av noter, såsom lavendel, mint, kanel och vanilj. Jean Paul Gaultier Le Male är en doft som passar perfekt för både dag och kväll.