Olaplex

Olaplex är banbrytande när det kommer till hårvård tack vare deras innovativa och patenterande innehåll. En behandling med Olaplex stärker ditt hår och gör det väldigt skadade håret friskt igen. Olaplex finns som schampo, balsam, hårolja och behandlingar där alla Olaplexprodukterna kompletterar varandra perfekt till olika ändamål.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Olaplex.

produkter

20 produkter
Visa fler
20 produkter

Vad är Olaplex?

Olaplex är hårvårdsprodukter som tack vare deras innovativa och patenterade innehåll har tagit hela världen med storm. Olaplex hårbehandling har de senaste åren blivit oerhört populärt, både hemma och på salong.

Vad gör Olaplex?

Olaplex stärker ditt hår på molekylnivå. I hårstrået finns det naturliga svavelbindningar som håller ihop hårstrået, dessa bindningar kan försvagas av olika typ av yttre påverkan på håret. Yttre påverkan på håret kan till exempel vara hårfärg, blekning, permanent eller någon typ av värmeverktyg. Olaplex hjälper till att skapa nya bindningar i håret så att håret blir både starkare och ser friskare ut.

Hur använder man Olaplex?

Olaplex kommer i en rad olika produktserier med olika behandlingssätt och användningsområden.

Olaplex No 1 och Olaplex No 2 är exempel på salongsbehandlingar som används i samband med ditt besök hos frisören av utbildade frisörer. Olaplex Hair Perfector No 3 är det tredje steget i behandlingen som du enkelt gör själv hemma med rekommendationer att använda åtminstone en gång i veckan. Denna produkt kompletteras perfekt med Olaplex No 4 och Olaplex No 5 som är schampo och balsam.

Olaplex hårvårdsprodukter passar alla hårtyper och hårtillstånd.

Olaplex balsam

Olaplex Bond Maintenance Conditioner no 5 passar perfekt till Olaplex schampo no 4. Ett väldoftande, fuktgivande balsam med en extremt dryg konsistens som gör håret silkeslent, reparerar och återställer utan att tynga ner håret. Med den patenterade molekylen i produkten som återbygger och stärker hårets svavelbindningar ger det dig ett starkt och hälsosammare hår med mycket glans. Ett tips är att kombinera Bond Maintenance balsam med Olaplex Bond Smoother no 6. En leave-in kräm som kan appliceras i handdukstorkat hår för en extra fuktboost och lyster under hela dagen.

Olaplex behandling
Den revolutionerande hårbehandlingen lanserades för första gången i Sverige år 2015 och har sen dess varit mycket populär och omtyckt av frisörer och kunder. Hela 5000 salonger i Sverige erbjuder Olaplex behandling vid frisörbesök. Nu kan man för första gången laga ett skadat hår inifrån och bygga upp hårkvalitén som aldrig förr.

Våra hårstrån tar stryk av kemiska behandlingar så som färgning, blekning, permanent. Likaså av styling med värmeverktyg. Hårets strån är uppbyggda av något som kallas svavelbindningar och är en av hårets viktigaste beståndsdelar. När dessa påverkas av yttre faktorer förtunnas de och brister tillslut. Med hjälp av Olaplex som innehåller en patenterad molekyl som sammanlänkar och multiplicerar svavelbindningar kan vi nu återfå en starkare, friskare hår med sin naturliga glans från grunden. Detta gör att kunder och frisörer kan fortsätta färgbehandlingar på hår och även göra mer extrema makeovers utan att behöva oroa sig för att håret ska gå av.

Vid en behandling på salong använder sig frisörerna av Olaplex no 1 som är grunden till hela Olaplexsortimentet. Olaplex no 1 är en gul vätska som innehåller 100% koncentrerade olaplexmolekyler och används endast av professionella frisörer. Produkten används som en intensivbehandling men kan även blandas i färg, blekmedel och permanent för att nå en så skonsam behandling som möjligt. Olaplex no 2 innehåller samma unika innehåll men no 2 är något mindre koncentrerad och har en mer krämig konsistents vilket gör den mer passande att applicera efter en behandling.

Olaplex hårolja

Olaplex Bonding Oil no 7 är sortimentets mirakelolja. Med ett mycket koncentrerat innehåll ger oljan en dunlätt känsla på håret och förbättrar hårkvalitén på alla olika hårtyper. Oljan är oerhört mjukgörande, ger en fin glans och gör håret lätt att styla efter önskemål. Samtidigt som håroljan reparerar skador och eliminerar frizz ger den även ett värmeskydd upp till hela 230 grader och kan användas med alla typer av värmeverktyg.

Olaplex schampo

I Olaplexsortimentet erbjuds deras schampo Bond Maintenance no 4. Ett mycket fuktgivande schampo med en dryg konsistens. Schampot innehåller den patenterade molekylen som sammankopplar hårets svavelbindningar och ger precis den boost av näring och fukt som håret behöver. No 4 passar alla olika hårtyper och fungerar på både behandlat, färgat och torrt hår. Schampot kan användas dagligen och är både sulfatfritt och vegansk. Perfekt att tvätta ur med efter en behandling hemma med Olaplex no 3.