REF

I hjärtat av REF finns en sann passion för kreativitet, innovation och högkvalitativa produkter.

 

REF är ett innovativt varumärke som syftar till att kommunicera konceptet av naturlig skönhet runt om i världen. Naturlig skönhet när det gäller att omfatta alla världens olika människor, kulturer och etniska bakgrunder. REF tror på att göra naturliga skönheter av svenska standarder tillgängliga för alla, var som helst.

REF Frizz Tamer N°130

Bli kvitt frizzet.

Är du trött på frizz och babyhår som förstör din frisyr?

LÄS MER

MER OM REF STOCKHOLM

Allt du behöver veta om REF Stockholm

Allt du behöver veta om REF Stockholm

Vårdande REF

REF Stockholm är märket som har tagit hårvärlden med storm. Med sina innovativa produkter och dedikation till hållbarhet har de lyckats fånga up...
Läs mer

REF gör ditt hår vackert med protein från quinoa

REF gör ditt hår vackert med protein från quinoa

Vårdande REF

Utforska hemligheten bakom vackert och starkt hår med REF Stockholm och deras stärkande Quinoa Protein. Med fokus på att skapa produkter som för...
Läs mer

REF Schampo och balsam - Varför de är så populära!

REF Schampo och balsam - Varför de är så populära!

Vårdande REF

Drömmer du om vackert och välmående hår? REF:s schampo och balsam är svaret på dina hårvårdsbehov. Med en kombination av innovativa formler och ...
Läs mer

produkter

116 produkter
Visa fler
116 produkter

Om REF

REF är engagerade i vacker hårfärg. De har skräddarsytt ett färgbehandlingssystem för alla våra styling- och hårvårdsprodukter. Dessa handvalda naturliga ingredienser är härledda från solrosfröolja kombinerat med avancerad teknik för anti-blekningssystem.

Denna infusion fungerar som ett naturligt UV-filter med fullt spektrum och bevarar hårfärg för långvarig upplysande färgreflektion och glans. REF tror på att hålla den naturliga skönheten i din hårfärg.

Stärkande Quinoa Protein

Nyckeln till naturskönhet i hår är styrka. Proteiner erbjuder en stor förmåga att stärka håret. Genom att endast använda veganska ingredienser, stärker quinoa protein resultatet i alla våra produkter.

Stärkande Quina Protein har bland de bredaste naturliga spridningarna av essentiella aminosyror härledda från naturen och kallas ofta "naturens keratin". Det hjälper till med reparation, skydd, glans och konditionering av hår. Detta bidrar till att bevara den naturliga skönheten i ditt hår.

Det unika nummersystemet

Det unika nummersystemet används på alla våra stylingprodukter. Det definierar enkelt nivån för Hold, Shine och Volume. Behöver du stadga, glans eller volym? Systemet gör det enkelt för både konsumenter och styling att välja rätt produkt för sina behov. Koden är markerad i det övre vänstra hörnet av varje produkt.

REF är stolta över sitt svenska arv

Det svenska arvet sitter i hjärtat av REF. Ett arv som manifesteras i vårt fokus på kvalitet. Manifesteras i våra starka insatser för att bidra till en hållbar framtid. Manifesterad i vår fabless för sofistikering och enkelhet. Vi tycker om att utforska världen och göra REF till en global medborgare. Lika viktigt, vi uppskattar den svenska traditionen att föra världen till vårt eget land. Världen när det gäller olika människor, kulturer och etniciteter. Detta är vår största inspiration. Det är det som får oss att omfamna hela den vackra mångfalden som mänskligheten rymmer.