Paletter

En palett, det vill säga en förpackning med minst två produkter och färger, är en effektiv produkt oberoende om du är nybörjare eller proffs. En palett ger dig valmöjligheten att variera din sminkning. Med olika färger i en palett kan du blanda hur du vill och skapa dina egna nyanser, och det bästa av allt, du slipper bära på flera olika produkter. En contour palette är oftast kombinerad med matta skuggor i ljusa och mörka toner och skimriga skuggor i ljusa och mörka toner.

I de flesta paletter följer det även med en sminkspegel och en tillhörande sminkborste. En palett är både praktisk, smart och prisvärd. Här hittar du paletter med ögonskuggor, contour, bronzer, highlighter och rouge.

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

  Mer om MAKEUP

   produkter

   87 produkter
   Visa fler
   87 produkter

   Contour palette, ögonskuggspaletter och läppaletter

   Hos oss på Harmoniq hittar contour palettes, ögonskugspaletter och läppaletter från flera kända varumärken som Sensai, Max Factor, Clarins, IsaDora, BareMinerals, YSL och NYX. Det härliga med paletter är att det alltid finns määängder med färger att välja på. Du behöver kanske en palette med mörkare eller färgglada färger, samt en med nude, beiga och bruna färger? Då är cirkeln sluten!