Händer & Fötter

Upptäck de bästa produkterna för händer och fötter

Välkommen till vår kategori för händer och fötter. Här hittar du ett brett utbud av produkter som hjälper dig att ta hand om dina händer och fötter på bästa sätt. Från mjukgörande krämer till effektiva behandlingar för vanliga problem – vi har allt du behöver för att hålla dina händer och fötter i toppskick.

  Fördjupa din kunskap med våra hudvårdsartiklar

  Läs våra experttips och djupgående artiklar om hudvård. Lär dig hur du kan förbättra din hudhälsa med rätt produkter och rutiner.

  Skönhetsguiden: Hud 

  De senaste innovationerna inom hand- och fotvård

  Utforska de senaste innovationerna i världen av hand- och fotvård. Här presenterar vi de nyaste produkterna som revolutionerar skönhetsvården och hjälper dig att hålla dina händer och fötter i toppskick med spännande och effektiva lösningar.

   produkter

   143 produkter
   Visa fler
   143 produkter

   Fotprodukter

   Bästa fotprodukter för torra fötter

   Utforska vårt urval av de bästa fotprodukterna för att bekämpa torra fötter. Välj återfuktande fotkrämer och oljor som tränger djupt in i huden och ger långvarig mjukhet och komfort. Prova också fotskrubb för att ta bort döda hudceller och förbättra hudens textur.

   Fotprodukter för daglig vård

   För daglig fotvård, använd produkter som fotbad och milda exfolianter. Daglig användning av fotkräm håller fötterna mjuka och återfuktade. Regelbundet underhåll med fotverktyg som fotfilar hjälper till att förhindra förhårdnader och håller dina fötter fräscha.

   Naturliga fotprodukter för mjuka fötter

   Naturliga fotprodukter med ingredienser som sheasmör och lavendelolja erbjuder mild men effektiv vård. Använd regelbundet för att hålla dina fötter mjuka och lena. Se till att välja produkter som inte innehåller skadliga kemikalier för bästa resultat.

   Mjuka fötter

   Hur får man mjuka fötter snabbt

   För att snabbt få mjuka fötter, använd en kombination av fotbad och intensivt återfuktande fotkräm. Efter ett fotbad, fila försiktigt bort döda hudceller med en fotfil och applicera rikligt med fotkräm. För extra vård, använd en fuktgivande mask över natten.

   Produkter för mjuka och lena fötter

   Investera i kvalitetsprodukter som mjukgörande fotkräm och fotskrubb. Regelbunden användning av dessa produkter förbättrar hudens textur och håller dina fötter lena. Komplettera med fotbad för en komplett fotvårdsrutin.

   Tips för att få mjuka fötter hemma

   För att få mjuka fötter hemma, börja med att blötlägga dina fötter i ett varmt fotbad med lite olivolja eller Epsomsalt. Använd sedan en fotskrubb för att exfoliera och avsluta med en närande fotkräm. Upprepa regelbundet för bästa resultat.

   Mjuka händer

   Bästa handkrämen för mjuka händer

   Upptäck handkrämer med ingredienser som sheasmör och glycerin för att ge djup återfuktning. Applicera handkräm flera gånger om dagen, särskilt efter tvätt, för att hålla dina händer mjuka och välvårdade.

   Tips för att få mjuka händer

   För att hålla dina händer mjuka, undvik hårda tvålar och använd istället mild handtvål. Applicera handkräm regelbundet och använd handskar vid hushållsarbete för att skydda huden. En veckovis handmask kan också ge extra mjukhet.

   Hur får man mjuka händer snabbt

   Behöver du snabba lösningar för att mjuka upp dina händer? Prova en intensiv handmask över natten. Använd en rik handkräm och täck händerna med bomullshandskar. På morgonen kommer dina händer att kännas märkbart mjukare.

   Fotsvett

   Bästa produkterna mot fotsvett

   Bekämpa fotsvett med specialiserade fotdeodoranter och antiperspiranter. Dessa produkter hjälper till att hålla dina fötter torra och fräscha hela dagen. Regelbunden användning minskar också dålig lukt.

   Tips för att minska fotsvett

   För att minska fotsvett, välj andningsbara skor och strumpor av naturmaterial som bomull. Tvätta och torka fötterna noggrant varje dag. Du kan också använda absorberande sulor i skorna för att hålla fötterna torra.

   Hur blir man av med fotsvett

   För att bli av med fotsvett permanent, överväg att använda antiperspirant specifikt framtagen för fötter. Håll fötterna rena och torra, och undvik täta, syntetiska skor som kan öka svettningen.

   Fotsvamp

   Behandling mot fotsvamp

   Behandla fotsvamp med antifungala krämer och sprayer. Dessa produkter är utformade för att snabbt och effektivt eliminera svampinfektioner. Se till att följa anvisningarna noggrant för bästa resultat.

   Produkter för fotsvamp

   Utforska vårt utbud av produkter specifikt utvecklade för att bekämpa fotsvamp. Använd antifungala krämer och sprayer regelbundet tills infektionen är borta, och fortsätt behandlingen ett par veckor efteråt för att säkerställa att svampen inte återkommer.

   Hur blir man av med fotsvamp

   För att effektivt bli av med fotsvamp, håll fötterna torra och rena. Använd antifungala produkter och byt strumpor dagligen. Undvik att gå barfota i offentliga duschar och omklädningsrum för att minska risken för återinfektion.

   Hygien

   Hygienrutiner för händer och fötter

   Upprätthåll god hygien genom att tvätta händer och fötter regelbundet med mild tvål. Använd handsprit när du inte har tillgång till tvål och vatten. Håll naglarna korta och rena för att förhindra bakterie- och svamptillväxt.

   Viktiga hygienprodukter för fötter

   För att hålla fötterna fräscha och rena, använd produkter som fotbad och desinfektionsmedel. Fotbad hjälper till att mjuka upp huden och desinfektionsmedel dödar bakterier och svamp. Regelbunden användning håller fötterna i toppskick.

   Bästa hygienprodukterna för händer

   Håll dina händer rena med våra rekommenderade hygienprodukter som mild handtvål och handsprit. Använd handkräm efter varje tvätt för att förhindra torrhet. Dessa enkla steg hjälper dig att upprätthålla en hög nivå av handhygien.

   Förhårdnader

   Hur behandlar man förhårdnader

   Behandla förhårdnader genom att blötlägga fötterna i ett varmt fotbad för att mjuka upp huden. Använd sedan en fotfil för att försiktigt ta bort den hårda huden. Applicera en rik fotkräm för att återfukta och förhindra att förhårdnaderna återkommer.

   Produkter mot förhårdnader på fötter

   För att bekämpa förhårdnader, använd produkter som fotfilar, exfolierande krämer och återfuktande fotkrämer. Dessa hjälper till att mjuka upp och ta bort hård hud samt håller dina fötter mjuka och friska.

   Tips för att bli av med förhårdnader

   För att bli av med förhårdnader, använd regelbundet en fotfil och applicera en återfuktande fotkräm dagligen. För bästa resultat, undvik att gå barfota på hårda ytor och bär bekväma skor som inte skaver.

   Liktorn

   Behandling för liktorn

   Behandla liktorn genom att använda speciella liktornsplåster som skyddar området och hjälper till att mjuka upp den hårda huden. Efter några dagar kan du försiktigt fila bort liktornen. För svåra fall, rådgör med en fotterapeut.

   Produkter för att ta bort liktorn

   Använd produkter som liktornsplåster och liktornsavlägsnare för att effektivt ta bort liktorn. Dessa produkter hjälper till att mjuka upp och lösa upp den hårda huden, vilket gör det lättare att ta bort liktornen.

   Hur man behandlar liktorn hemma

   För att behandla liktorn hemma, börja med att blötlägga fötterna i varmt vatten för att mjuka upp huden. Applicera sedan ett liktornsplåster och låt det verka i några dagar. Fila försiktigt bort liktornen när huden har mjuknat.

   Hälsprickor

   Bästa produkterna för hälsprickor

   För att behandla hälsprickor, använd produkter som återfuktande krämer och salvor speciellt framtagna för att reparera sprucken hud. Produkter med ingredienser som urea och lanolin är särskilt effektiva för att mjuka upp och läka hälsprickor.

   Hur behandlar man hälsprickor

   Börja med att blötlägga fötterna i ett varmt fotbad för att mjuka upp huden. Applicera sedan en riklig mängd återfuktande kräm eller salva på de drabbade områdena. Använd bomullssockor över natten för att låta krämen verka och påskynda läkningsprocessen.

   Tips för att undvika hälsprickor

   För att förebygga hälsprickor, håll fötterna väl återfuktade genom daglig applicering av fotkräm. Undvik att gå barfota på hårda ytor och välj bekväma skor som ger stöd och inte orsakar friktion. Regelbunden användning av fotbad kan också hjälpa till att hålla huden mjuk och elastisk.

   Handla skönhetsprodukter för händer och fötter från en auktoriserad återförsäljare

   Det är viktigt att köpa skönhetsprodukter från en auktoriserad återförsäljare för att säkerställa kvalitet och äkthet. Vi erbjuder ett brett sortiment av hand- och fotvårdsprodukter som du kan lita på. Handla hos oss för att få de bästa produkterna och den bästa servicen.