Concealer

Concealer är känt för att täcka mörka ringar under ögonen och för att täcka irriterande finnar. Det är därför concealern är en sån dunderprodukt! När du sminkar dig är den dessutom perfekt till contouring när du vill ljusa upp vissa partier i ansiktet. När du ska täcka finnar är det att föredra en concealer som ligger så nära din egen hudton som möjligt och när du vill ljusa upp ett parti så bör du välja en concealer med ljusare ton än din hudton. Det är för att finnen ska smälta in i din hudton och vid contouring vill du få exempelvis kindbenen att sticka fram!

  Mer om makeup

  NYHETER

   produkter

   382 produkter
   Visa fler
   382 produkter

   Vad gör en concealer?

   Concealers kommer i många varianter där det finns allt från lätt täckning till full täckning. Du kan även använda concealer för att framhäva konturer i ansiktet där solen skulle träffat ditt ansikte naturligt till exempel på kindben, näsa och panna. Concealer finns i puderform, både kompakt och löspuder. Vanligaste konsistensen på concealer är flytande form med krämig eller lätt konsistens men det finns även concealers med hård konsistens som exempelvis en concealer stick. 

   Tips för mörkar ringar under ögonen

   Använd en färgkorrigerande primer i aprikos-färg för att neutralisera mörka ringar under ögonen innan du applicerar din concealer.