Shu Uemura

"Var modig i jakten på skönhet" - Mr. Shu Uemura
Varumärket Shu Uemura grundades av en japansk makeup-artist med samma namn. Han har en stor passion för skönhet, konst och kvinnor, och vill förmedla just detta till kvinnor - att ha friheten och glädjen till att vara konstnärer för sin egen skönhet. Produkterna är inspirerade av livet i Tokyo, traditionella men samtidigt moderna, lyxiga men ändå lekfulla. Köp produkterna från populära Shu Uemura till ett svårslaget pris hos oss på Harmoniq! 

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Shu Uemura.

Upptäck Shu Uemuras hårvård

Upptäck Shu Uemuras exklusiva sortiment av avancerad hårvård, utformat för att vårda och försköna ditt hår från rot till topp. Med fokus på innovativa formler och naturliga ingredienser levererar Shu Uemura hårvårdsprodukter som ger en omedelbar och långsiktig effekt. Oavsett om du söker ett återfuktande schampo, en närande hårinpackning eller produkter som passar för torrt hår som Urban Moisture-serien, så har Shu Uemura något för varje hårtyp och behov.

Shu Uemura Schampo och Hårinpackningar

Utforska vårt utbud av Shu Uemura schampo och hårinpackningar, kända för sina lyxiga formler som återställer hårets naturliga balans och styrka. Shu Uemuras Urban Moisture-serie är speciellt utformad för att bekämpa effekterna av stadslivet och återfukta torrt hår djupt, samtidigt som den skyddar mot miljöskador.

Har Shu Uemura bra hårvård?

Shu Uemura kombinerar traditionell japansk skönhet med modern vetenskap för att skapa hårvårdsprodukter av högsta kvalitet. Produkterna är berikade med växtextrakt och essentiella oljor som ger näring åt ditt hår och lämnar det glänsande, friskt och levande.

Förbättra din hårvårdsrutin med Shu Uemura

Förbättra din hårvårdsrutin med Shu Uemuras prisbelönta produkter och upplev skillnaden med japansk expertis och innovation. Handla dina Shu Uemura produkter snabbt, billigt och enkelt här på harmoniq.se!

produkter

60 produkter
Visa fler
60 produkter