LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Primer

It's prime-time! Primer är a och o för en hållbar makeup som håller ditt smink on point hela dagen och natten. Den är grunden i din makeup och det första steget i din sminkrutin eftersom den ger effekten av en slätare hud och mindre synliga porer vilket gör det enklare att måla på ditt smink. Skillnaden på din makeup när du använder primer och inte, är otroligt stor! I sortimentet hittar du mängder av primers att välja på och vi är säkra på att du hittar en som passar dig.

Mer om Makeup

TOPPLISTA

produkter

43 produkter
Visa fler
43 produkter

Olika typer av primers

Likt många andra smink- och hudvårdsprodukter så finns primers i olika varianter för att du ska kunna anpassa produkten efter din hudtyp! Här nämns några av dessa.

Återfuktande primer

Om du har torr hud så ska du helst ha primers som återfuktar och inte torkar ut huden så att den blir fnasig. 

Färgad primer

Det finns även färgkorrigerande primers med olika egenskaper. Grön och blå primer neutraliserar röda toner i huden, lila primer neutraliserar ojämnheter i huden och aprikosfärgad primer neutraliserar blåa och lila nyanser i huden. Om du vill täcka mörka pigment under ögonen underlättar det om du använder en aprikos eller orange primer under ögonen innan din concealer. 

Primer under ögonskuggor

Det finns även ögonskuggsprimer som du applicerar på ögonlocken för att jämna ut hudtonen samt för att ögonskuggan ska få bättre pigmentering och hålla hela dagen.

Primer för läpparna

Sist men inte minst finns det även primer för läpparna som du använder innan läppstift. Denna primer suddar ut fina linjer på läpparna och ger effekten av fylliga ungdomliga läppar. Läppstiftet håller även hela dagen, sitter på plats och får en perfekt färg.