SMINKRUTIN UNDER 500 KRONOR

Så skapar du en BILLIG sminkrutin - från bas till finish under 500 kronor

Upptäck kraften i kvalitativt, men ändå billigt smink från några av marknadens mest populära och trendiga märken. Föreställ dig att skapa en komplett sminkrutin från bas till finish, allt för under 500 kronor totalt. Med dessa prisvärda produkter behöver du inte kompromissa med kvaliteten, utan du kan få en felfri look varje dag. Så om du är på jakt efter billigt smink utan att tumma på standarden, har du hittat rätt. Ge dig själv chansen att glänsa med högkvalitativ kosmetika till överkomliga priser!

   

  bra och billigt smink

  Billigt smink behöver inte vara synonymt med dåligt smink - kom ihåg det! Faktum är att några av de absolut trendigaste sminkprodukterna på marknaden klassas som "billigt smink". Ett strålande exempel är Catrice där den dyraste produkten kostar 121 kr, samtidigt är märket veganskt, miljövänligt och producerat i Italien. För oss är billigt smink och billiga sminkborstar något som ligger oss varmt om hjärtat.

   

  enkel sminkrutin

  En enkel sminkrutin är vad många efterfrågar, speciellt till vardags. En makeup-look som ser riktigt snygg ut, utan att vara speciellt komplicerad. En enkel sminkrutin med billigt smink fungerar utmärkt. Vill du göra något mer avancerat, kanske till kvällen ute med vänner, fungerar det billiga sminket exakt lika bra. Vi lovar ;)

  allt du behöver i din sminkrutin:
  här är ett exempel på en färdig sminkrutin under 500 kr!

  billig primer
  få sminket att hålla med en bra primer under 100 kronor

  En primer är bra att ha när du vill jämna ut huden inför kommande smink, minska synliga porer eller få sminket att hålla mycket längre. Efter din hudvårdsrutin använder du alltså en primer i det första steget av din sminkrutin! Billiga primers hittar du bland annat från Catrice, Maybelline och NYX.

  billig foundation
  få felfri hud med en bra foundation från 79 kronor

  En foundation är perfekt för att jämna ut hudtonen och blir som ny hud på ansiktet. Med en billiga och bra foundation kommer ditt andra smink se ännu bättre ut! Billiga foundations hittar du bland annat från The Ordinary, Catrice, Maybelline, Nyx och och Loreal Paris.

  billig bronzer & rouge
  sätt färg på kindbenen med bronzer och rouge

  Bronzer, puder och rouge är det perfekta sättet att sätta lite färg på kindbenen, näsan och pannan. Det funkar både om du vill ha en solkysst look eller om du vill vara rosig om kinderna. Billiga puder, highlighters, bronzers och rouge hittar du både i puderform och krämform från bland annat från Catrice, Max Factor och Loreal Paris.

  billiga brynprodukter
  fixa brynen på ett kick med billiga produkter

  Ögonbrynen är ett favoritmoment för många i sminkningen, och det finns ju tusen sätt att göra det på. Men allt som oftast lämnar vi dom inte orörda, så här kommer några billiga favoriter till ögonbrynen!

  billiga 

  ögonskuggor
  få till ögonskuggan med otroligt pigmenterade ögonskuggor

  Man kanske tror att billiga ögonskuggor inte håller måttet när det kommer till hur pigmenterade dom är, men där vill vi slå ett slag för bland annat Catrice som har otroligt pigmenterade och lättblandade ögonskuggor! Du hittar billiga ögonskuggor från bland annat Catrice, Nyx, Isadora och Loreal Paris.

  billiga mascaror
  markera ögonen med en brun eller svart mascara

  Mascaror går åt som smör och vi alla har våran go-to mascara som alltid ger det resultatet vi önskar, men tänk att det finns ännu billigare mascaror som gör dina fransar precis lika snygga!

  billiga läppstift och läppglans
  fyll läpparna med färg och glans!

  Billiga läppstift, läppglans och lip plumpers ska inte underskattas! När dom är billigare är det lättare att köpa fler så att du kan kombinera olika färger för att få till något som passar just dig. Här är våra favoriter!

  billig setting spray
  Få sminket att hålla hela dagen med en bra och billig setting spray

  Att avsluta sminkrutinen med en setting spray är favoritsteget för många! En setting spray gör att sminket sitter kvar längre utan att smeta ut sig, men en setting spray kan också göra dig återfuktad samt ge lyster och glow.