Maria Nila

 

Varje hårstrå har sin egen melodi, och med Maria Nila blir varje ton strålande. Upptäck magin bakom COILS & CURLS, där varje lock blir en symfoni. Låt TRUE SOFT smeka bort torrhetsproblemen, och ge ditt hår den näring det törstar efter. Med HEAD & HAIR HEAL, blir varje hårbottenproblem ett minne blott. Och för de som söker en touch av färg, är COLOUR REFRESH din palett. I Maria Nilas värld, där ECO THERAPY REVIVE hyllar naturen, är skönhet och hållbarhet i perfekt harmoni.

Maria Nila Color Refresh

4 steg till ETT HÅR I KOPPAR TILL HÖSTEN. 

Läs hur

Maria Nila Sheer Silver

SÅ FÅR DU BORT GULA OCH ORANGEA TONER I HÅRET.

Läs hur

Om Maria Nila

100 % Vegansk hårvård

Läs MER

produkter

189 produkter
Visa fler
189 produkter

Om Maria Nila

Maria Nila är ett svenskt hårvårdsmärke som erbjuder högkvalitativ hårvård och styling med 100% vegansk hårvård. Maria Nilas produktionsanläggning är belägen i Helsingborg vilket gör att produkterna är närproducerade. De satsar stort på att tillverka produkter av bästa kvalité som ger ett skonsamt och välvårdat resultat, samt ta fram miljövänliga produkter som inte är testade på djur.  

Maria Nilas produkter

Att styla håret har aldrig varit enklare med hjälp av produkterna från Maria Nila som går in på djupet, skyddar och tar hand om håret. Maria Nila håller full koll på utvecklingen och ser till att ta fram innovativa produkter som ger de mest skonsamma resultaten. Några produkter som raknar högt i popularitet är Maria Nilas färgbomber, schampo och hårinpackning.

Maria Nila Care & Style

Maria Nilas sortiment Care & Style innehåller det som krävs för att ta hand om ditt hår på bästa sätt och få det där mjuka och härliga håret du alltid drömt om. För dig med torrt hår rekommenderar vi varmt Maria Nila True Soft Fuktpaket som återfuktar ditt hår till max och stärker det inifrån och ut.

Maria Nila Colour Refresh

Maria Nila Colour Refresh är en mild hårmask med icke-permanenta färgpigment som gör det möjligt att experimentera med nya härliga färger eller välja en som fräschar upp och förstärker din nuvarande hårfärg. Färgen tvättas successivt ur och stannar i håret i cirka 4-10 tvättar. Några av de populäraste färgerna i Colour Refresh är Cacao, Dusty Pink och Pink Pop.

Maria Nila Hand Care

Maria Nila Hand Soap och Hand Lotion finns i flera varianter med olika härliga dofter som innehåller mjukgörande arganolja och skyddande antioxidanter för att vårda dina händer. En minst sagt lyxig och exklusiv serie handvård för att förgylla din vardag. Dessutom har Maria Nila en Be Clean Hand Sanitizer i en snyggt designad flaska som är fin att låta stå framme och grym att använda vid alla tillfällen.

Maria Nila Kit

Olika hårtyper behöver olika typer av behandlingar, därför har Maria Nila utvecklat flera hårserier som gör att alla kan utforska världen av veganska hårprodukter! Varje serie innehåller en speciell ingrediens som tillför unika egenskaper, vilket gör produkterna perfekta för din hårtyp. Maria Nilas kit, exempelvis populära True Soft, är perfekt att ge bort som present eller för att fylla på din Maria Nila-hörna där hemma!

Maria Nila Minerals

Maria Nila Minerals är en vegansk serie med vax som är till för dig som önskar struktur, styling, formning och stadga. Det är med återfuktande vegetabiliska oljor och plantbaserade proteiner som vaxet skyddar håret från att bli torrt. Välj den stadga och glans som passar ditt hår och som du föredrar så är vi helt säkra på att du kommer vara mer än nöjd med resultatet! Perfekt för dig med kort hår eller för dig som vill göra en cool frisyr.

Maria Nila Scented Candles

Sotanic Garden, en ljuvlig doft av blommor som väcker ditt hem till liv. Ember Myth, en varm doft med kryddiga och orientaliska inslag. Orchid Vetiver, doften av trä med inslag av jasmin, vit persika, vanilj och sandelträ. Tre ljuvliga dofter att välja mellan, perfekta som present eller för att njuta av själv!

Maria Nila Style & Finish

Maria Nila Style & Finish är en färgbevarande serie stylingprodukter som torrschampo, volymgivande hårspray och glansspray för att få till en perfekt styling för varje tillfälle. Alla produkter är sulfat- och parabenfria, innehåller 100% veganska ingredienser och förpackningen är 100% Co2-kompenserad.