MARIA NILA HEAD & HAIR
HEAL

 

Med Head & Hair Heal från Maria Nila, säg adjö till hårbottenproblem. Denna lugnande och antiinflammatoriska serie är designad för att bekämpa mjäll effektivt. Förutom sitt mjällschampo och mjällbalsam, erbjuder serien också en närande hårinpackning. Dessutom är Head & Hair Heal inte bara skonsam mot känslig hud, utan också stolt vegansk med klimatkompenserade förpackningar.

 • Vad är Maria Nila Head & Hair Heal?

  Maria Nila Head & Hair Heal är ett färgbevarande hårvårdssortiment med en mängd olika egenskaper. Förutom att behandla och förhindra mjäll och andra hårbottenproblem, förhindrar serien dessutom håravfall och stimulerar hårtillväxt. Sortimentet innehåller ett schampo och balsam som är lämplig för daglig användning och en hårinpackning som är rekommenderad att använda 1-2 gånger per vecka. Head & Hair Heal-serien är utformad med en allergenfri parfym för dig med extra känslig hud och har en unik blommig doft av vit jasmin, galbanum och lindblom.
 • Hur använder jag Maria Nilas Heal serie?

  Maria Nilas mjällschampo ska appliceras i vått hår och masseras in i hår och hårbotten. Skölj sedan ur det ordentligt och upprepa schamponering en andra gång. Genom att applicera schampot två gånger kommer du att bli av med både stylingprodukter och naturliga oljor så att de aktiva ingredienserna i Head & Hair Heal kan tränga djupare in i hårsäckarna för att ytterligare hjälpa din känsliga hårbotten. Fortsätt med inpackning och avsluta med balsam.
 • Vilka ingredienser innehåller Maria Nilas Heal serie?

  Maria Nila erbjuder endast animal friendly och vegansk hårvård i sitt sortiment, då produkterna är skapade utifrån kärleken för djur. Produkterna innehåller varken några animaliska ingredienser eller är testade på djur. Maria Nilas kemister har noga valt ut ingredienserna i varje produkt och istället för animaliska används växtbaserade ingredienser. I serien Maria Nila Head & Heal finns ingredienserna Aloe Vera, piroctone olamine, peptider, vitamin E samt apigenin och oleanolsyra. Aloe Vera är mjukgörande, fuktgivande, lugnande och har läkande egenskaper, vilket är perfekt för att skapa en frisk hårbotten. Piroctone olamine skapar en balans i hårbotten genom att förhindra uppkomsten av de bakterier och svamp som orsakar mjäll. Reptider ökar blodtillförseln till hårsäckarna, vilket stimulerar hårtillväxten och förbättrar kvaliteten på hårstråt. Reptider förstärker även hårstråts struktur vilket motverkar det slitage som kan uppkomma vid användning av hårtork, plattång, locktång eller andra varma stylingverktyg. Vitamin E är en antioxidant som ökar hudens fuktkapacitet, förhindrar hudskador och gör huden mjukare. Apigenin och oleanolsyra överför näringsämnen och aktiva ingredienser till hårsäckarna. Det minskar alstrandet av dihydrotestosteron, ett hormon som vanligtvis är känt för att orsaka håravfall. Det påskyndar även hårtillväxten och ökar hårstråts förankringskraft.
 • Vilka produkter ingår i Maria Nilas Head & Hair Heal serie?

  I Maria Nilas Head & Hair Heal serie hittar du mjällschampo och mjällbalsam i olika storlekar. Den minsta storleken på 100 ml är en reseförpackning som passar utmärkt att ha med sig på resan då den är liten och behändig. Mellanstorleken på 350 ml är en standardstorlek och den allra största storleken på hela 1000 ml är ett perfekt alternativ för dig som vet att serien passar bra till ditt hår. Då vet du att du alltid har schampo och balsam hemma och slipper oroa dig för att det snart tar slut. Maria Nilas mjällschampo och mjällbalsam har många fördelaktiga egenskaper. De är lugnande, antiinflammatoriska, förhindrar håravfall, är hårväxtstimulerande samt förebygger mjäll och hårbottenproblem. Hårinpackningen i serien återfuktar och ger balans med sina lugnande och läkande ingredienser. Självklart innehåller inte några produkter i Maria Nilas sortiment sulfater eller parabener.

Maria Nila Head & Hair Heal 
Shampoo


För känslig och torr hårbotten

Ett lugnande och hårväxtstimulerande schampo med naturligt aloe vera-extrakt. De aktiva ingredienserna i Head & Hair Heal Shampoo förebygger mjäll och behandlar hårbottensproblem samtidi

SÅ ANVÄNDER DU HEAL SHAMPOO

 1. Applicera i vått hår och massera in i hår och hårbotten.
 2. Skölj ur ordentligt och upprepa schamponering en andra gång.
 3. Fortsätt med inpackning och avsluta med balsam.
 4. För friskt hår och hårbotten, kombinera gärna med inpackning och balsam från Head and Hair Heal.

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.



EGENSKAPER HOS HEAL SHAMPOO

 • Motverkar mjäll och hårbottensproblem
 • Hårväxtstimulerande
 • Lugnande aloe vera-extrakt
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM HEAL SHAMPOO

Ett hårväxtstimulerande schampo med naturligt lugnande aloe vera-extrakt och Piroctone Olamine som förebygger mjäll och behandlar hårbottensproblem. Head & Hair Heal Shampoo stimulerar hårsäckarna och ökar hårproduktion samt förebygger håravfall. Head & Heal serien innehåller en allergenfri parfym som är utvecklad för extra känslig hud och har en blommig doft av vit jasmin, galbanum och lindblomma. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila Head & Hair Heal 
Conditioner


För känslig och torr hårbotten

Ett lugnande och hårväxtstimulerande balsam med naturligt aloe vera-extrakt. De aktiva ingredienserna i Head & Hair Heal Conditioner förebygger mjäll och behandlar problem med hårbotten samtidigt som det stimulerar hårsäckarna. Balsamet har en blommig doft av jasmin och lindblomma.

SÅ ANVÄNDER DU HEAL CONDITIONER

 1. Applicera i nytvättat hår
 2. Låt verka i 1-2 minuter och skölj sedan ur ordentligt.
 3. För friskt hår och hårbotten, kombinera gärna med schampo och inpackning från Head and Hair Heal.

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.

 

EGENSKAPER HOS HEAL CONDITIONER

 • Motverkar mjäll och hårbottensproblem
 • Hårväxtstimulerande
 • Lugnande aloe vera-extrakt
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM HEAL CONDITIONER

Ett lugnande och hårväxtstimulerande balsam med naturligt aloe vera-extrakt och Piroctone olamine som förebygger mjäll och behandlar problem med hårbotten. Balsamet med sina återfuktande och vårdande egenskaper bidrar till en balans i hår och hårbotten samtidigt som det stimulerar hårsäckarna. Head & Hair Heal Conditioner har en allergenfri parfym, utvecklad för extra känslig hud, med en blommig doft av vit jasmin, galbanum och lindblomma. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila Head & Hair Heal 
Masque


För känslig och torr hårbotten

En lugnande och hårväxtstimulerande hårinpackning med aloe vera-extrakt. De återfuktande och läkande egenskaperna förebygger och behandlar mjäll och andra problem med hårbotten samtidigt som den stimulerar hårsäckarna. Head & Hair Heal Masque har en allergenfri parfym med en blommig doft av jasmin och lindblomma.

SÅ ANVÄNDER DU HEAL MASQUE

 1. Applicera inpackningen i nytvättat hår och låt verka i 5-10 min.
 2. Skölj ur ordentligt och avsluta med balsam.
 3. Upprepa 1–2 gånger i veckan eller använd som en daglig behandling för att återfukta och skapa balans i hår samt hårbotten.
 4. För friskt hår och hårbotten, kombinera med schampo och balsam från Head and Hair Heal. Alla produkter ur serien kan användas dagligen.

EGENSKAPER HOS HEAL MASQUE

 • Motverkar mjäll och hårbottensproblem
 • Hårväxtstimulerande
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning
 • Alla Maria Nila hårinpackningar har ett PH-värde på 5–5.5 i nivå med vår hud och hårs naturliga PH-värde

MER INFO OM HEAL MASQUE

En lugnande och hårväxtstimulerande hårinpackning med naturligt aloe vera-extrakt och Piroctone Olamine som förebygger mjäll och behandlar problem med hårbotten. Återfuktar och ger balans med sina lugnande och läkande ingredienser samtidigt som Apigenin och peptider stimulerar hårsäckarna. Head & Hair Heal Masque har en allergenfri parfym som är utvecklad för extra känslig hud och har en blommig doft av vit jasmin, galbanum och lindblomma. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila Head & Hair Heal 
Booster Masque


För känslig och torr hårbotten

Djupt närande avslutande behandling med Vitamin E och Aloe Vera som verkar lugnande på din hårbotten samtidigt ditt hår blir mjukt och glänsande på bara 3 minuter. Ersätter både hårmask och balsam. Head & Hair Heal har en blommig doft av jasmin och lindblomma.

SÅ ANVÄNDER DU HEAL BOOSTER MASQUE

 1. Schamponera ditt hår och skölj ur.
 2. Applicera Head & Hair Heal Booster Masque på längderna. Denna Booster Masque kan också appliceras i hårbotten för att lugna och skydda.
 3. Låt verka 3 minuter. Skölj ur.

EGENSKAPER HOS HEAL BOOSTER MASQUE

 • Motverkar mjäll och hårbottensproblem
 • Snabbverkande
 • Ersätter balsam & hårinpackning
 • 10 gånger mer aktiva ingredienser än våra hårinpackningar
 • 50% mer doft än våra hårinpackningar

MER INFO OM HEAL BOOSTER MASQUE

En snabbverkande och djupt närande avslutande behandling som gör ditt hår härligt mjukt och glänsande. Innehåller Vitamin E, Aloe Vera och Color Guard Complex som lugnar och mjukgör torr hårbotten samtidigt som det skyddar din hårfärg.

Booster Masque innehåller 50ml och ersätter både balsam och hårinpackning – perfekt för att skapa salongsresultat även när du reser.

Head & Heal-serien innehåller en allergenfri parfym utvecklad för extra känslig hud och har en blommig doft av vit jasmin, galbanum och lindblomma.

Alla produkter från Maria Nila är 100% veganska och har klimatkompenserade förpackningar.

produkter

15 produkter
Visa fler
15 produkter