MARIA NILA LUMINOUS
COLOUR

 

Luminous Colour av Maria Nila, speciellt framtagen för färgade hårnyanser, är berikad med granatäpplets kraft och Color Guard Complex. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att bevara hårfärgen, skydda mot de skadliga effekterna av tvätt, värmestyling, UV-exponering och oxidativ stress. Kollektionen erbjuder ett skyddande schampo, balsam och en vitaliserande inpackning för färgbehandlat hår. Varje produkt i Maria Nila-sortimentet är utan sulfater och parabener, fullständigt vegansk och presenteras i klimatvänliga förpackningar.

 • Vad är Maria Nila Luminous Colour?

  Maria Nila Luminous Colour är baserad på granatäpplextrakt och Color Guard Complex som skyddar håret och minskar färgförlusten i samband med tvätt, värmestyling, UV-strålar och fria radikaler. Sortimentet inkluderar ett schampo, ett balsam och en hårinpackning som är rekommenderad att använda 1-2 gånger per vecka. Luminous Colour-serien har en unik fruktig doft av äpple, björnbär och persika.
 • Hur använder jag Maria Nilas Luminous Colour serie?

  Vi på Maria Nila rekommenderar starkt att du undviker att tvätta håret efter färgning, då det gör att din nya färg försvinner snabbare. Använd alternativ som torrschampo eller ha håret i en hästsvans en extra dag. Var även försiktig med värme. Skydda alltid håret och använd rätt produkter för att din färg ska hålla längre. Ett annat tips är att du använder Maria Nilas färgbomber mellan salongbesök eller om du vill besöka din frisör mindre ofta. De olika färginpackningarna kan blandas tillsammans för att skapa din egen unika nyans.
 • Vilka ingredienser innehåller Maria Nilas Luminous Colour serie?

  I Maria Nilas sortiment hittar du endast veganska hårprodukter som är animal friendly, eftersom alla produkter är skapade utifrån kärleken för djur. De innehåller alltså varken några animaliska ingredienser eller är testade på djur. Ingredienserna för färg och glans i Maria Nilas serie Luminous Colour är granatäppleextrakt, skyddande antioxidanter, vitamin F, veteprotein och solrosfröolja. Granatäppleextrakt är färgbevarande och skyddar hårbotten och håret mot uttorkning. Rik på antioxidanter som motverkar processen där hårets färg bleknar bort och hjälper till att förhindra skador på håret. Skyddande antioxidanter skyddar håret mot skador och bevarar hårfärgen längre. Antioxidanterna absorberar UV-strålning och skyddar håret från skador orsakade av solljus. Vitamin F består av fettsyror som är nödvändiga för den normala tillväxten och funktionen av friska celler i kroppen. Syrorna hjälper till att bevara hårets glans och styrka och har en stark balsameffekt. Veteprotein fungerar som en fukthållare som både attraherar och sluter fukt. Det ger även en långvarig balsameffekt. Solrosfröolja skapar en skyddande barriär på hårstråts yta, vilket ger håret glans och lyster. Rik på E-vitamin, vilket förbättrar den mjukgörande effekten genom att innesluta fukten i håret.
 • Vilka produkter ingår i Maria Nilas Luminous Colour serie?

  I Maria Nilas Luminous Colour serie hittar du ett färgschampo som mjukgör, vårdar och stärker hårets struktur samt tillför glans. Färgbalsamet är vårdande samt mjukgör och motverkar statisk elektricitet. Schampot och balsamet i serien finns i flera olika storlekar. Den minsta storleken på 100 ml är en liten och behändig reseförpackning som passar utmärkt till resan. Mellanstorleken innehåller 350 ml och den allra största storleken innehåller hela 1000 ml. Den största storleken räcker länge och är perfekt för dig som vet att serien passar bra till ditt hår. Hårinpackningen i serien är en hårinpackning för färgat hår som återfuktar, vårdar och ger ett silkeslent resultat utan att tynga ned det. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex bevarar hårets färg som ofta försämras vid hårtvätt och användning av värmeverktyg, samt skyddar mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila Luminous Colour
Shampoo


För färgat och glanslöst hår

Ett färgbevarande schampo med återfuktande granatäppleextrakt och Colour Guard Complex som stärker håret och bevarar din hårfärg samtidigt som det tillför lyster och glans. Luminous Colour Shampoo har en fruktig doft av äpple, björnbär och persika.

SÅ ANVÄNDER DU COLOUR SHAMPOO

 1. Applicera i vått hår och massera in i hår och hårbotten.

 2. Skölj ur ordentligt och upprepa schamponering en andra gång.

 3. Fortsätt med inpackning och avsluta med balsam.

 4. Förläng hållbarheten på din hårfärg genom att kombinera med hårinpackning, balsam och hårlotion från Luminous Colour. 

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.EGENSKAPER HOS COLOUR SHAMPOO

 • Ger lyster och glans
 • Återfuktande granatäppleextrakt
 • Färgbevarande
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM COLOUR SHAMPOO

Ett färgbevarande schampo framtaget för att bygger upp och stärka hårets struktur samtidigt som det tillför lyster, för att ge ditt naturliga eller färgade hår en härlig glans. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex skyddar ditt hår och hårbotten och bevarar din hårfärg som kan försämras av hårtvätt och värmestyling, samt skyddar mot UV-strålning och fria radikaler. Luminous Colour Shampoo har en fruktig doft av äpple, björnbär och persika

Maria Nila Luminous Colour
Conditioner


För färgat och glanslöst hår

Ett utredande och färgbevarande balsam med granatäppleextrakt och Colour Guard Complex som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet – för att din hårfärg ska få skina. Luminous Colour Conditioner har en fräsch doft av äpple, björnbär och persika.

SÅ ANVÄNDER DU COLOUR CONDITIONER

 1. Applicera i nytvättat hår

 2. Låt verka i 1-2 minuter och skölj ur ordentligt.

 3. Förläng hållbarheten på din hårfärg genom att kombinera med schampo, hårinpackning och hårlotion från Luminous Colour.

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS COLOUR CONDITIONER

 • Ger glans och lyster
 • Återfuktande granatäppleextrakt
 • Mjukgör och motverkar statisk elektricitet
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM COLOUR CONDITIONER

Ett utredande balsam framtaget för att mjukgöra, återfukta och motverka statisk elektricitet för att din hårfärg ska få skina. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex hjälper till att bevara din hårfärg som kan försämras av hårtvätt och användning av värmeverktyg, samt skyddar mot UV-strålning och fria radikaler. Luminous Colour Conditioner har en fräsch doft av äpple, björnbär och persika

Maria Nila Luminous Colour
Masque


För färgat och glanslöst hår

En effektiv hårinpackning som återfuktar, vårdar och ger ett silkesmjukt resultat så din hårfärg får skina. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex skyddar hår och hårbotten samtidigt som det hjälper till att minska färgförlust. Luminous Colour Masque har en fräsch doft av äpple, björnbär och persika.

SÅ ANVÄNDER DU COLOUR MASQUE

 1. Applicera inpackningen i nytvättat hår och låt verka i 5-10 min.
 2. Skölj ur ordentligt och avsluta med balsam.
 3. Upprepa 1–2 gånger i veckan eller använd som en daglig behandling som återfuktar och stärker håret på djupet.
 4. För mer glans och förlängd hållbarhet på din hårfärg, kombinera med schampo och balsam från Luminous Colour.

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS COLOUR MASQUE

 • Skyddar färgat hår
 • Återfuktar och vårdar
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning
 • Alla Maria Nila hårinpackningar har ett PH-värde på 5-5.5 i nivå med vår hud och hårs naturliga PH-värde

MER INFO OM COLOUR MASQUE

En effektiv hårinpackning som återfuktar, vårdar och ger ett livfullt och silkesmjukt resultat för att din hårfärg ska få skina. Luminous Colour Masque innehåller granatäppleextrakt och Colour Guard Complex som skyddar ditt hår och hårbotten samtidigt som det hjälper till att bevara hårets färg från att försämras av hårtvätt, värmeverktyg, UV-strålning och fria radikaler. Luminous Colour Masque har en fräsch doft av äpple, björnbär och persika

Maria Nila Luminous Colour
Booster Masque


För färgat och glanslöst hår

Djupt närande avslutande behandling med granatäppleextrakt som gör ditt hår mjukt, glänsande och skyddar färgat hår på bara 3 minuter. Ersätter både hårmask och balsam. Luminous Colour har en fräsch doft av äpple, björnbär och persika.

SÅ ANVÄNDER DU COLOUR MASQUE

 1. Schamponera ditt hår och skölj ur
 2. Applicera Luminous Colour Booster Masque, fokusera på längderna
 3. Låt verka 3 minuter.
 4. Skölj ur.

EGENSKAPER HOS COLOUR MASQUE

 • Ger glans och lyster
 • Snabbverkande
 • Ersätter balsam & hårinpackning
 • 10 gånger mer aktiva ingredienser än våra hårinpackningar
 • 50% mer doft än våra hårinpackningar

MER INFO OM COLOUR MASQUE

En snabbverkande och djupt närande avslutande behandling som gör ditt hår härligt mjukt och glänsande. Innehåller granatäppleextrakt och Color Guard Complex som gör din hårfärg mer livfull och skyddar från färgförlust som kan uppstå av hårtvätt, styling och UV-strålar.

Booster Masque innehåller 50ml och ersätter både balsam och hårinpackning – perfekt för att skapa salongsresultat även när du reser.

Serien Luminous Colour har en fräsch doft av äpple, björnbär och persika.

Alla produkter från Maria Nila är 100% veganska och har klimatkompenserade förpackningar.

produkter

14 produkter
Visa fler
14 produkter