JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

MARIA NILA PURE
VOLUME

 

Pure Volume av Maria Nila, berikad med Provitamin B5, förvandlar tunt och fint hår till en fylligare och mer voluminös man. Detta samtidigt som det djupt hydrerar och förstärker varje hårstrå. Denna kollektion presenterar ett lyftande schampo, balsam och en volymgivande mousse. Som alltid, varje produkt under Maria Nila-flaggan är 100% vegansk och kommer i miljövänliga, klimatkompenserade förpackningar.

 • Vad är Maria Nila Pure Volume?

  Maria Nila Pure Volume innehåller Provitamin B5 och är speciellt skapad för dig som vill ha extra volym och styrka i håret. Sortimentet inkluderar ett schampo, ett balsam och en volymgivande mousse som är lämplig att använda dagligen, samt en hårmask som bör användas 1-2 gånger per vecka. Volymmoussen är en närande och volymgivande mousse som ger struktur, minskar statisk elektricitet och skyddar mot värme. Skaka flaskan innan du sprayar en liten mängd mousse i handflatan som ska appliceras i fuktigt hår innan föning. Pure Volume-serien har en citrusaktig blommig doft av neroliolja, citron, palmarosa och hyacint.
 • Hur använder jag Maria Nilas Pure Volume serie?

  Du som vill ha volym i håret bör undvika att föna håret håret rakt ner från hårbotten mot axlarna. Det skapar en utplattande effekt på håret och du arbetar mot volymen. Torka håret, borsta bort det från ansiktet och låt det torka naturligt. Alternativt kan du använda en rund borste när du fönar det. För extra volym kan du använda en volymspray från serien Style & Finish, som du hittar bland Maria Nilas hårsprayer. Det är en mild, volymgivande spray som appliceras i fuktigt hår och fönas för bästa resultat.
 • Vilka ingredienser innehåller Maria Nilas Pure Volume serie?

  I Maria Nilas sortiment hittar du endast veganska hårprodukter som är animal friendly, eftersom alla produkter är skapade utifrån kärleken för djur. De innehåller alltså varken några animaliska ingredienser eller är testade på djur. Ingredienserna för färg och glans i Maria Nilas serie Pure Volume är panthenol (provitamin B5), hydrolyserad veteprotein, skyddande antioxidanter, moringaolja och solrosfröolja. Panthenol, även känd som provitamin B5, förbättrar volymen genom att bevara fukt djupt in i hårstråt, vilket gör att håret sväller och ser fylligare ut. Det har också en fuktgivande effekt på håret. Hydrolyserad veteprotein ger volym genom att tränga in i håret och addera fukt, vilket gör att håret sväller. Det minskar även statisk elektricitet. Skyddande antioxidanter skyddar håret mot skador och gör så att hårfärgen bevaras längre. Antioxidanten absorberar UV-strålning och skyddar håret från skador orsakade av solljus. Moringaolja är rik på vitaminer och antioxidanter som stärker och närar håret genom att öka hälsosam hårtillväxt och hårbotten. Solrosfröolja skapar en skyddande barriär på hårstråts yta, vilket ger håret glans och lyster. Rik på E-vitamin, vilket förbättrar den mjukgörande effekten genom att innesluta fukten i håret.
 • Vilka produkter ingår i Maria Nilas Pure Volume serie?

  I Maria Pure Volume serie hittar du ett volymschampo och volymbalsam i olika storlekar som ger volym till tunt och fint hår samtidigt som det stärker hårets struktur. Vitamin B5 återfuktar håret och ger volym som håller länge. Den minsta storleken på 100 ml är en liten och behändig reseförpackning som passar utmärkt till resan. Mellanstorleken innehåller 350 ml och den allra största storleken innehåller 1000 ml. Den största storleken räcker länge och är perfekt för dig som vet att serien passar bra för din hårtyp. Hårinpackningen i serien är en skonsam hårinpackning för tunt hår som återfuktar, vårdar och lämnar håret silkeslent utan att tynga ner.

Maria Nila Pure Volume
Shampoo


För tunt och fint hår

Ett volymgivande schampo framtaget för för dig som vill ge ditt hår extra volym och styrka. Pure Volume Shampoo innehåller Pro-Vitamin B5 och ger ett tjockare och fylligare resultat samtidigt som det bevarar fukt. Schampot har en frisk och blommig doft av neroli, citron och hyacint.

SÅ ANVÄNDER DU VOLUME SHAMPOO

 1. Applicera i vått hår och massera in i hår och hårbotten.

 2. Skölj ur ordentligt och upprepa schamponering en andra gång.

 3. Fortsätt med inpackning och avsluta med balsam.

 4. För extra mycket volym, använd alla produkter från Pure Volume som består av schampo, inpackning, balsam och mousse. 

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS VOLUME SHAMPOO

 • För tunt och fint hår
 • Volymgivande och stärkande
 • Med Provitamin B5
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM VOLUME SHAMPOO

Ett volymgivande schampo framtaget för dig som vill har ett tjockare och fylligare resultat samtidigt som det stärker hårets struktur. Pure Volume Shampoo innehåller Pro-Vitamin B5 som ger volym som håller länge, spänst och bevarar fukt. Schampot har en frisk och blommig doft av neroli, citron och hyacint för en uppfräschande känsla. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila Pure Volume
Conditioner


För tunt och fint hår

Ett utredande balsam framtaget för att återfukta och mjukgöra tunt och fint hår utan att tynga ner. Pure Volume Shampoo innehåller Pro-Vitamin B5 och ger ett tjockare och fylligare resultat som håller länge. Schampot har en frisk och blommig doft av neroli, citron och hyacint.

SÅ ANVÄNDER DU VOLUME CONDITIONER

 1. Applicera i nytvättat hår.

 2. Låt verka i 1-2 minuter och skölj sedan ur ordentligt.

 3. För extra mycket volym och glans, använd alla produkter från Pure Volume som består av schampo, inpackning, balsam och mousse.

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS VOLUME CONDITIONER

 • För tunt och fint hår
 • Volym och återfuktning
 • Med Provitamin B5, veteprotein och moringaolja
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM VOLUME CONDITIONER

Ett utredande balsam speciellt framtaget för att återfukta och mjukgöra tunt och fint hår utan att tynga ner. Pure Volume Conditioner innehåller Pro-Vitamin B5 som ger ditt hår volym och spänst som håller länge. Balsamet har en frisk och blommig doft av neroli, citron, palmarosa och hyacint. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila Pure Volume
Masque


För tunt och fint hår

En effektiv hårinpackning som tillför fukt och näring till fint och tunt hår för ett silkeslent resultat utan att tynga ner ditt hår. Volymgivande Pro-Vitamin B5 tillför volym och spänst som håller länge. Pure Volume Masque har en friskt blommig doft av neroli, citron och hyacint.

SÅ ANVÄNDER DU VOLUME MASQUE

 1. Applicera inpackningen i nytvättat hår och låt verka i 5-10 min.

 2. Skölj ur ordentligt och avsluta med balsam.

 3. Upprepa 1–2 gånger i veckan eller använd som en daglig behandling.

 4. För extra mycket volym och glans, använd alla produkter från Pure Volume som består av schampo, inpackning, balsam och volymmousse

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS VOLUME MASQUE

 • För tunt och fint hår
 • Återfuktar och tillför näring
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM VOLUME MASQUE

En effektiv hårinpackning framtagen för att återfukta och vårda fint och tunt hår. Perfekt för när du vill ha ett silkeslent resultat utan att tynga ner ditt hår. Hårinpackningen innehåller Pro-Vitamin B5 och ger håret volym och spänst som håller länge. Pure Volume Masque har en friskt blommig doft av neroli, citron, palmarosa och hyacint. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila Pure Volume
Booster Masque


För tunt och fint hår

Djupt närande avslutande behandling med granatäppleextrakt som gör ditt hår mjukt, glänsande och skyddar färgat hår på bara 3 minuter. Ersätter både hårmask och balsam. Luminous Colour har en fräsch doft av äpple, björnbär och persika.

SÅ ANVÄNDER DU VOLUME BOOSTER MASQUE

 1. Schamponera ditt hår och skölj ur
 2. Applicera Pure Volume Booster Masque, fokusera på längderna
 3. Låt verka 3 minuter.
 4. Skölj ur.

EGENSKAPER HOS VOLUME BOOSTER MASQUE

 • Återfuktande och ger glans
 • Snabbverkande
 • Ersätter balsam & hårinpackning
 • 10 gånger mer aktiva ingredienser än våra hårinpackningar
 • 50% mer doft än våra hårinpackningar

MER INFO OM VOLUME BOOSTER MASQUE

En snabbverkande och djupt närande avslutande behandling som gör ditt hår extra mjukt och glänsande. Pure Volume Booster Masque innehåller Provitamin B5 och Color Guard Complex som mjukgör tunt och fint hår utan att tynga ner samtidigt som det skyddar din hårfärg mot UV-strålning.

Booster Masque innehåller 50ml och ersätter både balsam och hårinpackning – perfekt för att skapa salongsresultat även när du reser.

Serien Pure Volume har en frisk och blommig doft av neroli, citron och hyacint.

Alla produkter från Maria Nila är 100% veganska och har klimatkompenserade förpackningar.

Maria Nila Pure Volume
Mousse


För tunt och fint hår

En volymgivande hårmousse med Pro-Vitamin B5 som ger fyllighet och lämnar håret med ett naturligt mjukt resultat. Moussen skyddar ditt hår från värme när du fönar det och motverkar statisk elektricitet. Pure Volume Mousse har en blommig doft av neroli, citron och hyacint.

SÅ ANVÄNDER DU VOLUME MOUSSE

 1. Skaka flaskan ordentligt innan användning och massera lite mousse mellan dina handflator för att göra appliceringen jämnare.

 2. Applicera därefter moussen i fuktigt hår och föna, eller låt håret självtorka för ett mer naturligt resultat.

 3. Om du har långt och tjockt hår rekommenderar vi att du applicerar produkten lite i taget.

 4. För extra mycket volym och glans, använd alla produkter från Pure Volume som består av schampo, inpackning, balsam och volymmousse. 

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS VOLUME MOUSSE

 • Volymgivande Vitamin B5
 • Ger fyllighet och en luftig känsla
 • Klibbar inte
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM VOLUME MOUSSE

En vårdande hårmousse som ger volym, reducerar statiskt hår och skyddar mot värme. Pro-Vitamin B5 ger fyllighet och lämnar håret med en naturlig och luftig känsla utan att klibba. Jämfört med vår Styling Mousse ger Volume Mousse mer volym och mindre stadga och struktur. Pure Volume Mousse har en friskt blommig doft av neroli, citron, palmarosa och hyacint. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

produkter

16 produkter
Visa fler
16 produkter