MARIA NILA STRUCTURE
REPAIR

 

Structure Repair av Maria Nila, berikad med närande algextrakt, revitaliserar och helar skadat samt kemiskt behandlat hår. Denna kollektion erbjuder ett reparerande schampo, närande balsam och en skyddande leave-in conditioner. Som med alla Maria Nila-produkter, är dessa skapelser 100% veganska och presenteras i miljövänliga, klimatkompenserade förpackningar.

 • Vad är Maria Nila Structure Repair?

  Maria Nila Structure Repair använder förstärkande ingredienser från havets botten i form av alger som mjukar upp och reparerar skadat och trött hår. I sortimentet ingår ett schampo, ett balsam och ett leave-in balsam som är lämplig för daglig användning, samt en hårmask som är rekommenderad att använda 1-2 gånger per vecka. Serien Structure Repair har en fräsch doft av vanilj, ros och jasmin. I jämförelse med serien True Soft, är serien Structure Repair skräddarsydd för skadat och kemiskt behandlat hår, medan True Soft är bäst lämpad för naturligt torrt hår.
 • Hur använder jag Maria Nilas Structure Repair serie?

  Maria Nilas mjällschampo ska appliceras i vått hår och masseras in i hår och hårbotten. Skölj sedan ur det ordentligt och upprepa schamponering en andra gång. Genom att applicera schampot två gånger kommer du att bli av med både stylingprodukter och naturliga oljor så att de aktiva ingredienserna i Head & Hair Heal kan tränga djupare in i hårsäckarna för att ytterligare hjälpa din känsliga hårbotten. Fortsätt med inpackning och avsluta med balsam.
 • Vilka ingredienser innehåller Maria Nilas Structure Repair serie?

  Maria Nila erbjuder endast veganska hårprodukter som är animal friendly, eftersom alla produkter är skapade utifrån kärleken för djur. De innehåller alltså varken några animaliska ingredienser eller är testade på djur. Ingredienserna för att reparera skadat hår i Maria Nilas serie Structure Repair är algextrakt, solrosfröolja, veteprotein. olivolja och moringaolja. Algextrakt hjälper till att bygga upp håret genom sina reparationsegenskaper. Det bibehåller även fukt på djupet, vilket ger skydd mot höga temperaturer. Solrosfröolja skapar en skyddande barriär på hårstråts yta, vilket ger håret glans och lyster. Rik på E-vitamin, vilket förbättrar den mjukgörande effekten genom att innesluta fukten i håret. Olivolja innehåller ett stort antal vitaminer och antioxidanter som skyddar och bevarar fukt genom att skapa en skyddande barriär på hårets yta vilket förbättrar hårets naturliga glans. Veteprotein fungerar som en fukthållare då det både lockar till sig och sluter fukt. Ger även en långvarig balsameffekt. Moringaolja är rik på vitaminer och antioxidanter som stärker och ger näring till håret.
 • Vilka produkter ingår i Maria Nilas Structure Repair serie?

  I Maria Nilas Structure Repair serie hittar du ett vårdande schampo som återfuktar och stärker hårets struktur där reparerande algextrakt hjälper slitet hår att återfå sin naturliga styrka, mjukhet och lyster. Det vårdande balsamet för torrt, skadat och kemiskt behandlat hår mjukgör, återfuktar och motverkar statiskt hår. Schampot och balsamet i serien finns i flera olika storlekar. Den minsta storleken på 100 ml är en liten och behändig reseförpackning. Mellanstorleken innehåller 350 ml och den allra största storleken innehåller hela 1000 ml, vilket är en optimal storlek för dig som vet att serien passar bra till ditt hår. Hårinpackningen i serien är skonsam för torrt, skadat och kemiskt behandlat hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statiskt hår. Reparerande algextrakt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och lyster.

Maria Nila Structure Repair
Shampoo


För torrt och skadat hår

Ett vårdande schampo framtaget för torrt, skadat och kemiskt behandlat hår som återfuktar och stärker hårets struktur. Innehåller reparerande algextrakt som ger mjukhet, lyster med en frisk doft av vanilj, ros och jasmin.

SÅ ANVÄNDER DU REPAIR SHAMPOO

 1. Applicera i vått hår och massera in i hår och hårbotten.
 2. Skölj ur ordentligt och upprepa schamponering en andra gång.
 3. Fortsätt med inpackning och avsluta med balsam.
 4. För friskt och starkt hår, använd alla produkter från Structure Repair serien som består av schampo, inpackning, balsam och leave-in kräm. 

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS REPAIR SHAMPOO

 • För torrt och skadat hår
 • Återfuktar och stärker
 • Innehåller reparerande algextrakt, veteprotein och moringaolja
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM REPAIR SHAMPOO

Ett vårdande schampo framtaget för torrt, skadat och kemiskt behandlat hår som återfuktar och stärker hårets struktur samtidigt som det rengör på djupet. Reparerande algextrakt hjälper slitet hår att återfå sin naturliga styrka, mjukhet och lyster. Structure Repair Shampoo har en mild doft av vanilj, ros och jasmin som får ditt hår att dofta lika friskt som det känns. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler. Structure Repair är skapat för skadat och kemiskt behandlat hår, i jämförelse med vår True Soft-serie som är framtagen för naturligt torrt hår

Maria Nila Structure Repair
Conditioner


För torrt och skadat hår

Ett utredande balsam för torrt, skadat och kemiskt behandlat hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statiskt hår. Reparerande algextrakt hjälper håret att återfå sin naturliga styrka, mjukhet och lyster. Structure Repair Conditioner har en mild doft av vanilj, ros och jasmin.

SÅ ANVÄNDER DU REPAIR CONDITIONER

 1. Applicera i nytvättat hår
 2. Låt verka i 1-2 minuter och skölj sedan ur ordentligt.
 3. För friskt och starkt hår, använd alla produkter från Structure Repair serien som består av schampo, inpackning, balsam och leave-in kräm.

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS REPAIR CONDITIONER

 • Reparerar torrt och skadat hår
 • Motverkar statiskt hår
 • Med reparerande algextrakt, veteprotein och moringaolja
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM REPAIR CONDITIONER

Ett utredande balsam för torrt, skadat och kemiskt behandlat hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statiskt hår. Det reparerande algextraktet hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och lyster. Structure Repair Conditioner har en mild doft av vanilj, ros och jasmin som får ditt hår att dofta lika friskt som det känns. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler. I jämförelse är Structure Repair skapat för skadat och kemiskt behandlat hår, och serien True Soft är skapad för naturligt torrt hår.

Maria Nila Structure Repair
Masque


För torrt och skadat hår

En intensiv hårinpackning för torrt, skadat och kemiskt behandlat hår som mjukgör och återfuktar på djupet. Reparerande algextrakt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och lyster. Structure Repair Masque har en mild doft av vanilj, ros och jasmin som får ditt hår att dofta lika friskt som det känns. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

SÅ ANVÄNDER DU REPAIR MASQUE

 1. Applicera inpackningen i nytvättat hår och låt verka i 5-10 min.
 2. Skölj ur ordentligt och avsluta med balsam.
 3. Upprepa 1–2 gånger i veckan eller använd som en daglig behandling.
 4. För friskt och starkt hår, använd alla produkter från Structure Repair som består av schampo, inpackning, balsam och leave-in kräm. 

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS REPAIR MASQUE

 • För torrt och skadat hår
 • Återfuktar och stärker
 • Innehåller reparerande algextrakt, veteprotein och moringaolja
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM REPAIR MASQUE

En intensiv hårinpackning för torrt, skadat och kemiskt behandlat hår som mjukgör och återfuktar på djupet. Reparerande algextrakt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och lyster. Structure Repair Masque har en mild doft av vanilj, ros och jasmin som får ditt hår att dofta lika friskt som det känns. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler

Maria Nila Structure Repair
Booster Masque


För torrt och skadat hår

Djupt närande avslutande behandling med reparerande algextrakt som gör ditt hår mjukt och glänsande på bara 3 minuter. Ersätter både hårmask och balsam. Structure Repair har en doft av vanilj, ros och jasmin.

SÅ ANVÄNDER DU REPAIR BOOSTER MASQUE

 1. Schamponera ditt hår och skölj ur.
 2. Applicera Structure Repair Booster Masque, fokusera på längderna
 3. Låt verka 3 minuter.
 4. Skölj ur.

EGENSKAPER HOS REPAIR BOOSTER MASQUE

 • Reparerande algextrakt
 • Snabbverkande
 • Ersätter hårinpackning & balsam
 • 10 gånger mer aktiva ingredienser än våra hårinpackningar
 • 50% mer doft än våra hårinpackningar

MER INFO OM REPAIR BOOSTER MASQUE

En snabbverkande och djupt närande avslutande behandling som gör ditt hår extra mjukt och glänsande. Innehåller algextrakt som hjälper skadat hår att återfå sin naturliga styrka, mjukhet och lyster. Color Guard Complex skyddar din hårfärg från färgförlust som orsakas av tvätt, styling och UV-strålar.

Booster Masque innehåller 50ml och ersätter både balsam och hårinpackning – perfekt för att skapa salongsresultat även när du reser.

Serien Structure Repair har en doft av vanilj, ros och jasmin.

Alla produkter från Maria Nila är 100% veganska och har klimatkompenserade förpackningar

Maria Nila Structure Repair
Leave In Cream


För torrt och skadat hår

En vårdande leave-in kräm med reparerande algextrakt som stärker, reparerar kluvna toppar och ger fukt till torrt och skadat hår. Använd i nytvättat vått hår, ska inte sköljas ur. Structure Repair Leave In Cream har en mild doft av vanilj, ros och jasmin.

SÅ ANVÄNDER DU REPAIR LEAVE IN CREAM

 1. Applicera i nytvättat och handdukstorrt hår.
 2. Leave-in krämen ska inte sköljas ur.
 3. För friskt och starkt hår, använd alla produkter från Structure Repair som består av schampo, inpackning, balsam och leave-in kräm.

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS REPAIR LEAVE IN CREAM

 • Återfuktar och ger näring
 • Reparerar kluvna hårtoppar
 • innehåller reparerande algextrakt
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM REPAIR LEAVE IN CREAM

En vårdande leave-in kräm med reparerande algextrakt som stärker och bygger upp skadat hår och ger fukt, näring och reparerar kluvna toppar. Structure Repair Leave In Cream ska användas i nytvättat vått hår då vatten gör håret mer skört. Structure Repair Leave In Cream har en mild doft av vanilj, ros och jasmin som får ditt hår att dofta lika friskt som det känns. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

produkter

15 produkter
Visa fler
15 produkter