Ansiktsvård För Män

Män med en hudvårdsrutin för ansiktet? JA TACK! Huden i ansiktet är extra känslig och därför är det viktigt att du använder rätt produkter för din hud, oavsett man eller kvinna. Det finns både dag och nattkräm för ansiktet, ögonkräm, serum, ansiktsvatten, rengöring, ansiktsmask, solskydd och mycket mer. Här kan du välja mellan en rad olika varumärken och du hittar garanterat något som faller dig i smaken! Gör en digital hudanalys eller hör av dig till kundservice om du behöver hjälp att hitta rätt.

  Mer om hud

   produkter

   57 produkter
   Visa fler
   57 produkter

   Hudvårdsrutin för män

   En hudvårdsrutin för bästa möjliga resultat startar med en rengöring som rengör huden från smuts, bakterier och orenheter.

   Detta följs av ett ansiktsvatten eller en toner som reglerar hudens pH-värde och underlättar för nästkommande produkt att upptas maximalt av huden.

   Efter ansiktsvatten applicerar du med fördel ett serum (ett för ögon och ett för ansiktet). Därefter ögonkräm och fuktkräm, dagkräm eller nattkräm beroende på vilken tid på dygnet det är. Sedan är huden redo och skyddad mot alla möjliga påfrestningar! 

   Förresten, ska du vara ute i solen? Glöm inte solskydd för att minska uppkomsten av rynkor!