JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Sminkverktyg

Är det sminkverktyg du tänker på när någon frågar om du har en verktygslåda hemma? Vi också! Det finns en rad olika typer av sminkverktyg du kan använda för att applicera ditt smink så enkelt, snabbt och snyggt som möjligt. Det finns allt från sminksvampar och puderpuffar till rougeborstar, eyelinerborstar och contourborstar. Det krävs olika borstar för att applicera olika produkter, därför innehåller sortimentet fluffiga borstar, platta borstar och kompakta borstar beroende på vad det är som du ska applicera. Det gäller bara att hitta det alternativ som passar bäst!

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

Mer om makeup

TOPPLISTA

produkter

284 produkter
Visa fler
284 produkter

Glöm inte att tvätta dina sminkborstar

Något som är lätt att glömma är just att tvätta dina borstar. Vi är så himla noga med mycket annat vad gäller smink, hårvård och hudvård, men glömmer lätt våra kära sminkverktyg. Tvättar du inte borstarna tillräckligt ofta så blir de tyvärr fulla med bakterier som kan ge akne och bidra till oljig hud. Det kan också bli svårare att applicera ditt smink om dina sminkverktyg har smutsiga strån.

Vårt bästa tips är att rengöra dina sminkverktyg grundligt en gång i månaden och att komplettera med en rengörande, antibakteriell spray som du enkelt kan spraya på efter varje användning.