Hårstyling

Vad behöver du för att fixa barret? Ett hårvax, hårgel eller någon annan magisk hårprodukt? I den här kategorin hittar du allt som krävs för att skapa coola frisyrer för män eller dig med kort hår. Håll koll på vilka produkter som passar dig och vilka produkter som passar till olika tillfällen! Hör av dig till vår kundservice om du behöver hjälp i stylingdjungeln. 

  Mer om hår

   produkter

   125 produkter
   Visa fler
   125 produkter

   Styling för män

   Hårstyling är en del av utseendet och vår utstrålning. Här finner du massvis av stylingprodukter så som vax, skäggoljor, saltspray, hårspray, volympulver och mycket mer.

   Vi erbjuder ett brett sortiment av stylingprodukter för alla hårtyper. Oavsett om du har jättekort eller lite längre hår så finner du ett vax i din stil hos oss. Här hittar du allt från lätt till extremt stark stadga, glansigt till matt finish och allt från lätta krämer till hårda stylingpaste.

   Skillnaden på hårvax och stylingpaste

   Hårvax liknar en fetare och seg kräm som arbetas in i håret för att ge stadga, glans och för att sätta håret på plats.

   En stylingpaste är vanligtvis hårdare i konsistens än det traditionella hårvaxet. Påminner många gånger om klibbigt lim/tandkräm i konsistens. Ofta har en stylingpaste medel till hög hållbarhet och stadga.