Ariana Grande

Ariana Grande-parfymer är ett nytt sätt för artisten att visa vem hon är. Hon har personligen varit med och utvecklat doften för att förmedla sin flörtiga karaktär och stil som en uppmaning till sina fans att beundra sina unika egenskaper och leva ut sig själva till fullo. Ariana Grande parfym är en älskvärd och passionerad förlängning av hennes eget personliga uttryck; varje del i dofterna bär Arianas förföriskt lekfulla karaktär med sockersöta, sensuella inslag.

Dofterna i Ariana Grande-parfym kan sammanfattas som en läcker explosion av spännande inslag med gnistrande fruktiga och feminina blommiga noter som balanseras av mysk, ljust trä och oväntade marshmallows, som gör dig beroende och lämnar ett förföriskt doftspår.

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Ariana Grande.

Ariana Grande Parfymer: En Doftande Upplevelse

Ariana Grande har erövrat både scenen och parfymeriet med sina oemotståndliga dofter. Utforska hennes signaturparfymer och upplev en värld av förtrollande dofter som fångar både essensen av stjärnan själv och hennes unika stil.

 

Ariana Grande Parfym Ari: En Oemotståndlig Doft

Ariana Grande Parfym Ari är en förtrollande doft som fångar Ariana Grandes lekfulla och glamorösa personlighet. Med en blandning av saftiga frukter, blommiga noter och sensuella basnoter skapar denna parfym en magisk och minnesvärd doftupplevelse. Upplev Ariana Grandes signaturdoft och låt dig svepas iväg av dess förtrollande aromer.

Ariana Grande Parfym Cloud: En Drömlik Doft

Ariana Grande Parfym Cloud är en himmelsk doft som tar dig till nya höjder av förförelse och charm. Med en mjuk och luftig doftprofil som kombinerar inslag av lavendel, kokosnöt och mjuk mysk, fångar denna parfym känslan av att sväva bland molnen. Upplev en drömlik doftresa med Ariana Grande Parfym Cloud och låt din personlighet lysa som solen.

Ariana Grande Parfym Sweet Like Candy: Söt, Lockande och Oemotståndlig

Ariana Grande Parfym Sweet Like Candy är en oemotståndlig doft som förför och lockar med sina söta och lockande noter. Med en härlig blandning av saftiga bär, sensuella blommor och krämig vanilj, skapar denna parfym en oemotståndlig aura av glamour och förförelse. Upplev en doft som är lika lockande som den är förtrollande med Ariana Grande Parfym Sweet Like Candy.

Ariana Grande Parfym Thank U Next: En Ode till Självständighet och Självkärlek

Ariana Grande Parfym Thank U Next är en doftande hyllning till självständighet och självkärlek. Med en självsäker och kraftfull doftprofil som kombinerar inslag av saftiga frukter, blommiga noter och sensuella basnoter, symboliserar denna parfym en styrka och självförtroende. Upplev en doft som inspirerar till att omfamna din inre styrka och självkärlek med Ariana Grande Parfym Thank U Next.

produkter

26 produkter
Visa fler
26 produkter

Ariana Grande

Den internationellt hyllade skådespelerskan och musikartisten Ariana Grande, med sin fantastiska sångröst, genuina personlighet och djärva, uttrycksfulla stil, har under bara några år verkligen gjort ett namn för sig. Nu gör Ariana Grande sig erkänd även inom skönhetsbranschen efter att hennes allra första doft på marknaden lanserades 2015. Dofterna i Ariana Grande parfym är inspirerade av Arianas sprudlande personlighet och speglar hennes feminina image. Stjärnans underbara röst som fört henne till framgång har hörts i såväl musikaler, tv-serier och filmer, och sockersöta Ariana Grande har synts i medier allt oftare sedan debuten 2008 med musikalen ”13”. Ariana har trots sin unga ålder en rejäl meritlista i bagaget.

Sålt femdubbel platina

Hon har sålt femdubbel platina, nominerats till två Grammys, vunnit över 30 priser och hade under 2014 flest topp 10-singlar av alla. Hon har haft två låtar på förstaplats på Billboard Top 200. Debutalbumet “Yours Truly” innehöll superhiten "The Way" (feat. Mac Miller), som tog sig till topp 10 på Billboard Hot 100. När singeln "Problem" (feat. Iggy Azalea) släpptes blev Ariana den yngsta kvinnliga artisten någonsin att sälja över 400 000 exemplar av sin debutsingel redan första veckan. Singeln gick direkt in på förstaplatsen i 85 länder. Samma vecka som albumet “My Everything” släpptes klättrade Ariana till första plats på Billboardlistan Artists 100.

Hon blev också den första kvinna genom tiderna, och den första artisten sedan Michael Jackson, att ha tre låtar – "Problem", "Break Free" (feat. Zedd) och "Bang Bang" med Nicki Minaj och Jessie J – samtidigt på topp 6 i Digital Songs-listan. 2013 utsågs hon till "Bästa nya artist" vid American Music Awards.

Att uttrycka sig

Ariana Grandes självsäkerhet och vilja att uttrycka sig själv för fansen har gjort henne till en av den här generationens mest inflytelserika artister; över 44 miljoner människor på twitter och 100 miljoner på instagram följer den moderiktiga ikonen som vill inspirera alla som intresserar sig för vad hon gör till att vara så fria som de bara kan.

– Var och uttryck er själva, gör och klä er som ni vill, skratta hur högt ni vill och älska den ni älskar, säger Ariana Grande. 

Ariana Grande samarbeten

Vi på Harmoniq är mycket glada och stolta över att kunna erbjuda Ariana Grandes parfym, men Ariana Grande har också andra spännande samarbeten på gång. Bland annat finns det Ariana Grande saker att köpa på H&M, exempelvis kläder och kepsar samt andra Ariana Grande saker. Om du inte hittar din Ariana Grande parfym HM, köp den billigt hos oss istället. 

Ari parfym Ariana Grande

Parfym Ari by Ariana Grande är Arianna Grandes egen favoritparfym och därför också hennes signaturparfym. Doften är döpt till Ari eftersom det är Arianas smeknamn bland hennes vänner. Den finns både som Body Mist Arianna Grande och som Ariana Grande perfume. Doften Ariana Grande Ari Body Mist handlar om henne själv, vad parfym Ariana Grande står för: en passionerad ung feminin doft som tar alla med storm. Ariana Grande perfume lägger världen för sina fötter.

Bästsäljande parfymer från Ariana Grande

Om du har gått förbi en gudinna som doftar riktigt gott, är chanserna att hon bär Ari, Sweet Like Candy eller God is a Woman stor! Dessa godingar är bästsäljare, favoriter, ögonstenar, säkra kort eller vad du nu vill kalla det! Matcha en bästsäljande Ariana Grande parfym med din fina personlighet - nu!