Jimmy Choo

Jimmy Choo dofter uttrycker en känsla av styrka och skönhet och innehåller den glamorösa touchen som framhäver en kvinnas intelligens och självsäkerhet. Parfymerna har en bas av blommig och fruktig doft med en djupare insikt av aromer som mysk, jasmin och tiger-orkidé, allt för att passa alla kvinnors önskan. Varumärket erhåller även en rad med manliga produkter, t.ex. den populära parfymen Jimmy Choo Man som har en väldigt maskulint träig doft som sticker ut lite extra tillsammans med den stilfulla flaskan.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Jimmy Choo.

produkter

33 produkter
Visa fler
33 produkter

Om Jimmy Choo

Jimmy Choo, som är grundaren till varumärket med samma namn, tillverkade märket Jimmy Choo tillsammans med sitt syskonbarn Sandra Choi år 1996 och har sin bas i London. Företaget började sin karriär med att skapa skor och har sedan dess fortsatt sin produktion med att tillverka handväskor, accessoarer, samt parfymer. Jimmy Choo Ltd heter det sortimentet som designar accessoarer och parfymer och startades tillsammans med medgrundaren Tamara Mellon samma år.


Jimmy Choo för kvinnor

Jimmy Choo är ett varumärke som tillverkar lyxiga och sofistikerade parfymer för kvinnor. Varumärket lanserade sin första parfym i 2011, och sedan dess har det släppt ett flertal olika dofter som alla är unika och chic. Jimmy Choo-parfymerna är kända för sin fräscha och sensuella doft, och de flesta av dem innehåller noter av apelsin, jasmin och vanilj. Jimmy Choo-parfymerna är också kända för sina eleganta förpackningar, som ofta är gjorda av glänsande metall och kristall. 

 

Jimmy Choo för män

Jimmy Choo har ett brett utbud av dofter för män, och det är svårt att säga vilken som är den bästa. För den som gillar en stark och kryddig doft rekommenderas Jimmy Choo Man, medan den som föredrar en mer frisk och lättare doft kan prova Jimmy Choo Man Blue. Oavsett om man föredrar en stark eller en mild doft, är det alltid en bra idé att testa några av Jimmy Choos dofter för män. De är alla unika och kommer att ge dig en doftupplevelse du sent kommer att glömma!